Komentari na vest

Rica Trica kao podsetnik koliko je velika moć reprezentacije

с

србија

pre preko 1 godinu

СТАРТНА ЧЕТВОРКА!!!!!! АКО СЕЛЕКТОР КО ГОД ТО ОН БИО - ПОЛУРЕТАРДИРАНИ КАРИ, ИЛИ БИЛО КО, ТО НЕ ВИДИ, НЕ ТРЕБА ОВИМ СПОРТОМ ДА СЕ БАВИМО УОПШТЕ. ЈОКИЋ ПЕТ РИСТИЋ 4 ПОКУ 3 БОГДАНОВИЋ ДВА МИЦИЋ ЈЕДАН.
h

hogar05

pre preko 1 godinu

kakvo neznanje pojedinih čitalaca. bez komentar
C

Covo reaguj....

pre preko 1 godinu

RISTIC I JOVIC U ZVEZDU STO PRE! KUZMIC,MARKOVIC I RADULJICA OTKAZ!
c

coxyland

pre preko 1 godinu

..evo odmah..
G

Gos

pre preko 1 godinu

Čekaj pa ko će da isplati te ptkaze
G

Gost777

pre preko 1 godinu

Jesi gledao Kuzmica prosle nedelje protiv Fenera? Covek je bio najbolji defanzivac i skakac. Zakljucao sve, pogotovo na piku. On i nakon teskog udesa i cinjenice da ima 32 godine legitiman treci centar, kao odgovor na teske centre u EL (Tavares, Koumadje, Fall, etc.). Potcenjuje se stalno Kuzmic, koji nikad ponovo nece biti na svom maksimumu, ali je daleko od penzije.
T

TO je TO

pre preko 1 godinu

Nadam se da će na SP igrati ovaj tim: Jokić, Milutinov, Marjanović/Ristić/Smailagić/Koprivica, Pokuševski, Bjelica, Lučić, Jović, Bogdanović, Gudurić, Micić, Avramović, Jaramaz.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Da li mislis da nam ne treba Kalinic i da ga Pesic nece zvati ?
B

Bg

pre preko 1 godinu

Takodje Petrusev je veci potencijal i od Koprivice i od Smailagica, Ristic je okej ali opet kad Petrusev uhvati formu nece ga biti na spisku. Marjanovic je bivsi igrac i to je Pesic potvrdio spiskom za EP.
s

strašni

pre preko 1 godinu

Koprivica ne može ni u igokei da igra .. za sada ... bjelica ako se prešalta brzo na evropsku košarku.. bobi završio sa prof. košarkom sad samo uzima pare.. centarska linija se zna Jokić,Milutinov,Ristić po potrebi Mitrović može da upadne umesto Milutinova isti su stil tzv centar krilni centar videlo se protiv Turske da je dobar Mitrović... dok se neki bolji centar ne formira što da to ne bude Koprivica...
@

@bg

pre preko 1 godinu

Petrušev posle izjave da je izgubio vreme u reprezentaciji neće više videti dres kod Pešića, možda i kasnije.
V

Vl@dimir

pre preko 1 godinu

шта ће ти 6 центара
R

Ristić odličan

pre preko 1 godinu

Kad je trebalo, ali velika pohvala za Jovića i ostale!
H

Heteristi121

pre preko 1 godinu

A onda dodje Petrusev i kaze kako mu je leto sa reprezentacijom gubljenje vremena, kako nije mogao nista da nauci.

Nikola Mi

pre preko 1 godinu

Ako pokušamo da objektivno sagledamo reprezentaciju od kako je Kari selektor jedina dva kiksa su: 1) Belgija kući u kvalifikacijama, 2) Italija (i to samo jedna četvrtina i nelogičnost sa Jokićevom minutažom kad su kola krenula nizbrdo) na EP, i da, slučaj sa Teom (verujem da nam je protiv ITA baš takav igrač nedostajao u trećoj četvrtini makar na 5, 6 minuta) Izuzev toga (iako to nije nebitno, naprotiv), rezultati su sasvim solidni, protiv Turske dve pobede, Grčku dobili, na EP dominantnih 5-0 u grupi (tada smo svi pisali hvalospeve), i igra je više nego pristojna (naravno, u prozorima to nije ni moguće) ali igramo lepu košarku. A kontinuitet je jako važan tako da treba dati podršku Pešiću da završi makar ciklus i da stvori okosnicu za budućnost. Uostalom, podrška pune hale nešto znači i pokazuje! 🇷🇸🏀💪🏼
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Da je defanzivno na kakvom takvom nivou bio bi odlican centar. Mozda se i popravio defanzivno, jer realno gledam ga samo kad igra u ovim prozorima, ali u Zvezdi je bio bas velika rupa u odbrani. Svakako svaka cast za sinocnu utakmicu, trebalo je imati hrabrosti uopste uzeti one suteve.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Decko je za Raduljicu licno Jokic cudi me da ga Zvezda ne vrati.
G

Gostion

pre preko 1 godinu

a mi se naložili kao da smo osvojilo prvenstvo a ne jedva pobedili turke
А

Атомско склониште

pre preko 1 godinu

Штета за Ристића.Невероватно мека рука и осећај,има и завидну кошаркашку интелигенцију.Нажалост и две преспоре ноге са којим изгледа,у односу на остале кошаркаше, као да игра на штулама.Да има бољу моторику и физички боље предиспозиције сигурно би га гледали у НБА.Овако тренутно му је максимум ЕК или евентуално трећи центар неког од ЕЛ тимова. Хвала му за синоћњу утакмицу.Вероватно је већ сада обезбедио место на СП.
C

Covicu....

pre preko 1 godinu

....VRATI RISTICA I JOVICA U ZVEZDU!
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Nemoj Jovica, ne treba nam jos jedan Markovic
P

Postic

pre preko 1 godinu

Niko da pohvali Stefana Jovica ,koji je jako bitan igrac i kada je on spreman Srbija ima kvalitetno resenja na poziciji pleja,steta sto nije bio spreman za eu prvenstvo
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Svaka cast za komentar, ja se pitam dal sam samo ja video da je igrao dobro covek. Stvarno je sigurna lopta kod njega, pogodio je neke suteve, vidi se doduse da mu fale utakmice.
p

prti

pre preko 1 godinu

Rile dobar igrac kidao bi da se rodio 15-20 godina ranije. Ovako maksimum neki je EC ekipa. Spore noge, sporo kretanje a opet i pored visine i gabarita nedovoljno snage. Sut odlican to ima celu karijeru, lepo se i pozicionira pri skoku ali jednostavno danasnje petice su atletski 5 nivoa iznad cak i u EL da ne pricamo o NBA.
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Jedina “dobra” stvar kod ovog haosa izmedju Evrolige i FIBA-e je to sto su neki igraci dobili priliku da zaigraju za svoju zemlju, a po starom sistemu tesko da bi mnogi od njih dobili sansu i na pripremnim utakmicama.