(©MN Press)
(©MN Press)

Rodions Kuruc se preselio u Francusku

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.12.22. | 14:46

Letonac potpisao za Strazbur

Nešto više od tri meseca potrajao je Rodions Kuruc u Betisu. Otišao je u Španiju da se košarkaški rehabilituje posle neuspešne epizode u Partizanu, ali ispostavilo se da ni tamo nije našao svoje mesto pod suncem.

Letonac je otišao iz Betisa i danas je postao novi košarkaš Strazbura. Francuski klub je potvrdio transfer na klupskom sajtu i objavio da je Kuruc potpisao ugovor do kraja sezone.

Izabrane vesti

Stigao je Kuruc da odmeni Stana Okojea, koji je napustio klub i Meta Mičela, koji je ispao iz tima zbog povrede.

Srećni smo što smo uspeli da dovedemo igrača kakav je Rodions. On je odmah shvatio priliku koju smo mu pružili i rešio da dođe. Napravio je i žrtvu da bismo postigli dogovor“, objasnio je Nikola Alberani, sportski direktor Strazbura.

Kuruc je bio kao mlad igrač proglašen za jednog od najperspektivnijih u Evorpi, zajedno sa Bogdanom Bogdanovićem, Lukom Dončićem... Imao je multimilionski ugovor sa Bruklinom u NBA ligi, ali negde nešto nije išlo kako treba u karijeri letonskog košarkaša.

Vratio se u Evropu, u Partizan, da mu to bude nova odskočna daska, ali je ceo boravak u Beogradu bio potpuni promašaj. Ništa bolje nije bilo ni u Betisu.


tagovi

Rodions KurucKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara