Komentari na vest

Rubio otvorio dušu: Izgubio sam se i nisam znao ko sam, um mi se pomutio, bio je mračan

M

Monteroo

pre 3 meseca

U masini od 16 godine nije to lako,kao da je zivio cetiri zivota ....do tridesete ti se sve smuci,jer bas sve mozes da kupis....i udaris u zid.
@

@Monteroo

pre 3 meseca

Jeste, pa ga sve proslo za par meseci, pa se opet uzeleo kosarke. Nije nego.
M

Monteroo

pre 3 meseca

Stao bi on majstore odavno ali ti nisi covek ti si firma,stanes ti ,bez ozbiljnog kesa ostaje deset ljudi...ciji je jedini zadatak da ti budes srecan i zdrav...sto duze.
s

s____

pre 3 meseca

Samo još nešto, jako bih voleo da te upoznam kada budeš dolazio u Beograd. Ne tražim dres, ništa, samo da te zagrlim i da to ovekovečimo jednom fotografijom. To bi mi dalo enormni podstrek za nastavak dalje, ne želim bilo kakvo eksponiranje ako do toga dodje. Muka mi je od predrasude. Od večeras definitivno imam idola sa obrisima ljudsko bića, bez obzira što ne pratim košarku toliko. Faco, nadam se da si sada dobro i da uživaš, šaljem ti veliki zagrljaj, brate! I hvala ovim divnim tipovima dole koji su mi poželeli oporovak i onom dečku za onaj podkast. Neka vas Bog čuva!
R

Riki Martin

pre 3 meseca

Važi brt, javljam se.
J

Jtd

pre 3 meseca

Zovi koturovica dok nije kasno
s

s____

pre 3 meseca

Rubio, šmekeru hvala što si jedan od retkih koji ima kohones da kaže ovako nešto, a planetarna je zvezda. Ne daj se brate, ja već 10 godina imam depresiju i bipolar, borba je svaki dan, svaki odlazak kod psihijatra je preskup, ali nema odustajanja i onda kada je ne možes da se istuširas 5 dana. Uvek sam te voleo kao igrača, sada te ipak više volim kao čoveka
d

druže

pre 3 meseca

poslušaj malo Hubermanov podcast (ako si ok sa engleskim), tip je profesor neurobiologije i sa naučne strane vrlo plastično objašnjava kako funkcionišu mehanizmi u glavi i telu. Ima vrlo zanimljivih stvari koje mogu da pomognu sa unutrašnjim sranjima, osetio sam to lično. Borba je uvek, ali može biti lakša, ima izlaza.
d

d.o.o.

pre 3 meseca

srecno brate u borbi s tim, pobedices to.
g

grobariii

pre 3 meseca

Uzmi radi nesto prijatelju, nemoj samo da kukas. Imaces neka posla i obavezu i neces imati vremena za patetiku i gluposti.
U

Uopšte

pre 3 meseca

Me, ne bi čudilo da protiv Zvezde odigra, ludačku utakmicu. Brate, tebi sve najbolje, ali odmori još desetak dana.
j

js

pre 3 meseca

druze, ne vrti se svet i zivot oko zvezde i partizana. Iskuliraj
c

curkepe

pre 3 meseca

Ti ne znas ko si, ja ne znam gde sam
K

Kosarkas1118

pre 3 meseca

Drzi se Riki brate