Humanitarni tiket u podne: Đorđe Simović tipuje za humanitarnu emisiju “S Tamarom u akciji”

Vreme čitanja: 4min | pon. 17.02.20. | 11:33

Tenor i pijanista u Milanu očekuje minimum tri gola

U Humanitarnom tiketu u podne kompanija MOZZART svakom od naših plemenitih kladilaca odobrava ulog od 10.000 dinara. Gosti sastavljaju dobrotvorni listić sa željom da postane dobitan, a ukoliko se to dogodi, naša kompanija dobijenu sumu donira po želji poznatog učesnika. To mogu biti bolnice, udruženja obolelih, humanitarne fondacije, dečja sela, svratišta, sigurne kuće, za lečenje bolesne dece, klubovi, ustanove iz kulture, pojedinci i ostali…

Tenor Đorđe Simović, koji je rođen je 26. jula 1997. godine, pokušaće da postane naš 201. dobitnik. Pre Simovića plemenite dobitne listiće imali su Ekstra Nena, Tamara Grujić, Aleksandar Đorđević Simetrija, Darko Tešović, Saša Matejić, Nebojša Uške Vučićević, Denis Šefik, Brajs Džouns, Oliver Njego, Ivan Ivković…

Izabrane vesti

Naš kladilac interesovanje za muziku pokazao je već u svojoj trećoj godini kada je počeo da uči da svira klavir. Prvo ozbiljnije muzičko obrazovanje započeo je sa sedam godina u muzičkoj školi “Dr Vojislav Vučković”.Tokom osnovnog muzičkog obrazovanja za školu je doneo preko 50 diploma, nagrada i medalja sa takmičenja u zemlji i inostranstvu. Kad smo kod inostranstva krećemo u humanitarno tipovanje i to od Nemačke, BOHUM – ŠTUTGART. Domaći imaju najubedljiviju pobedu od 4:0, a gosti bolji međusobni skor, 5:12:17. Posle tri remija Štutgart je dobio rivale u poslednjoj utakmici sa 2:1. I sad mora da pobedi ukoliko želi da održi korak sa SV – om odnosno Bilefeldom. Bohum je ostvario minimalac u poslednjem kolu, ali izgubio upravo od vodećih timova. U Cvajti Štutgart ima dve startne pobede i remi.
“Mislim da dolazi iks, dva, uz minimum tri gola”.

Nakon završetka osnovne muzičke škole Đorđe je upisao SMŠ, smer – instrumentalni izvođač, klavir, sa maksimalnim brojem poena. Tokom srednje muzičke gimnazije upisao je i solo pevanje gde je takođe pokazao veliki talenat i doneo je gradu i školi veliki broj osvojenih nagrada, medalja i specijalnih priznanja za najbolja izvođenja. Pijanista nas vodi do Italije, MILAN – TORINO. Rosoneri imaju pet bodova više od rivala poraz od Intera, a remi sa Juventusom. Torino je dozvolio luksuz da izgubi četiri utakmice u Seriji “A”, od Atalante čak sa 7:0. U kup takmičenju Milano je dobio Torino sa 4:2. Najubedljivaja pobeda Milana je od 6:0, a istorijski posmatrano aduti su kod domaćih, 16:16:3.
“Neka bude tri plus”.

Mladi tenor završava  klavir diplomskim koncertom sa prosečnom ocenom pet i time je završio svoje srednjoškolsko obrazovanje nakon čega se odlučio za upisivanje fakulteta za opersko (solo)  pevanje. Takođe, odlučio je da ostane na Apeninima, KJEVO – SALERNITANA. Gosti imaju najubedljiviju pobedu, a Leteću magarci bolji skor, 3:3:2. Kjevo je daleko od povratka u elitu dok Salernitana sa pet bodova više od rivala može sa novom pobedom da se uključi u borbu za najviši plasman. Tri pobede i remi ima Salernitana u poslednje četiri utakmice. Na mečevima ovih klubova obično ne pada više od tri gola.
“Golovi, od dva do tri”.

Trenutno je naš plemeniti kladilac student u klasi profesora Olivera Njega na Filološko – umetničkom fakultetu. Naš proslavljeni  operski pevač Njego smatra da je pred Simovićem velika i uspešna operska karijera kako u zemlji tako i u inostranstvu, gde će se, kako se nada, naći kroz nekoliko godina u dobrim ulogama. Nadamo se da će ovu ulogu uspešno odigrati sa dobitkom od 135.000, 00 dinara koje će MOZZART donirati emisiji “S Tamarom u akciji”. ČELSI – MANČESTER JUNAJTED je poslednji par. Plavci imaju bolji skor, 25:22:23 i pobedu od 5:0. Trenutno, Čelsi ima šest poena više od rivala, dva remija i pobedu kao poslednje ishode. Đavoli nisu primili gol na poslednja tri meča, uz gol razliku od 7:0.
“Gol, gol”.

Dakle, pred našim Pijanistom je zadatak da uveća sumu od 14.707.690, 00 dinara koliko je kompanija MOZZART donirala, samo, u dobrotvornom tiketu.

A vas podsećamona  neke dosadašnje učesnike MOZZART – ovog dobrotvornog listića. Recimo da su to bili: Zdravko Čolić, Dejan Bodiroga, Dejan Deki Stanković, Žarko Paspalj, Piksi Stojković, Dejan Tomašević, Slobodan Nikić, Živko Gocić, Saša Đorđević, Radomir Antić, Robert Prosinečki, Miro Bilan,  Nikola Rađen, Igor Kokoškov, Ljubiša Tumbaković, Lepa Brena, Boba Živojinović, Dejan Savić, Andrija Milošević, Ana Bekuta, Bora Čorba, Aleksandar Atanasijević, Vojin Ćetković, Voja Brajović…

Još nekoliko rečenica o našem društveno odgovornom poslovanju. Kompanija počinje izgradnju Mozzart – eko parka kod Štark arene. Krenula je i nova akcija “Za duži životni vek – najduži tiket”. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. U Rektoratu nam je uručena specijalna zahvalnica za naročite zasluge za razvoj sporta na BU. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Đorđa Simovića dobitak će biti doniran i za “Daun centar”, za rad sa decom u Banjaluci, zajednički projekat Beograda i Banjaluke u nadi da će takvi projekti biti masovniji. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš Milić
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara