Komentari na vest

Šabaz je otišao, bez Šabaza se može - a i mora

Ј

Јосиф

pre 4 meseca

Какав смо ми то клуб, када нама играчи беже усред сезоне? Ало бре! Што сте доводили играча који нече да игра? Фамилија му није дошла, он се није залагао, а плата 2 милиона и доводиш га као главног стрелца и шта сад?
Z

Zvezdas1989

pre 4 meseca

Zvezda treba da se vrati da igra utakmice u Aleksandar NIkolic,to je nasa hala
T

TP-1

pre 4 meseca

I nju ce tesko napuniti. Uzas sta je Covic uradio od Zvezde.
T

T90

pre 4 meseca

Naravno da se moze. Zato je tu Jago sa visinom od metar i sumska jagoda. On mozda nema fizikalije za ovaj sport ili uopste bilo koji sport, mozda nije igrac koji je odlican skorer ili asistent, nije mu defanziva jaca strana ali zato ima opasnu frizuru. U reketu ceka zahuktali Tobi. Centar kakvog nema u Evropi i svetu. Igrac od 210+cm kojeg lepe igraci do 190cm, kojeg izguraju protivnicki bekovi, koji ne moze da ostvari prednost u reketu protiv klinaca iz Mege, FMPa, Borca koji jos imaju one prve mlecne brkove. Centar koji ne moze nista da zagradi u reketu, da uhvati loptu bilo u ofanzivi ili defanzivi, ali zato ume da prangija za 3 i i i promasuje! Tu je i Kuzmara nas kosarkaski fantom iliti Igor Mijovic. Covek poslednji poen postigao u EL jos dok nije pocela Korona. Simonovic koji i dalje ne zna na koju je foru stigao do NBA, ali se uvek slatko nasmeje pa shvati kakve sve b.dale postoje u svetu sporta. Naravno i nas Nemanja, kojem na dresu pise "Nemanja", jer to je tako "cool" da stoji umesto prezimena. Igrac koji ima selekciju suta i kosarkaski IQ kao kad bi Borat zaigrao kosarku ili pustili nekog iz Palmoticeve ulice na parket. Steta pa je tim napustio igrac koji za 3,4 meseca u klubu nije kap znoja prolio, koji igra kosarku hladnokrvno poput Leri Birda. Covek je fenomen, no moze se i mora bez njega kao sto kaze novinar. Ovo je skladna ekipa i prava porodica, sto se kaze. Kao Adams porodica.
I

Ivan OL 91

pre 4 meseca

Davidovac, Holins, Kalinić, Kuzmić, Volters, Dobrić, Ivanović, Lazarević, Lazić, Mitrović, Simonović, Vajt. Sa ovim timom (Kalinićem, Holinsom i 10 panjeva koji ne mogu da igraju nigdje drugo) je Radonjić pobijedio Real Madrid. Nikad neću saznati koji bi mu bio domet sa prošlogodišnjim timom. Osvajanje ABA lige, sigurno, a u EL ko zna.
K

Kurir

pre 4 meseca

Stalno spominješ Kalinića a čovek jedan od glavnih u barsi, odrasti dečko, nema od toga nista.
I

Ivan OL 91

pre 4 meseca

Izvini, na kojim si drogama? Ja sam samo rekao da su Kalinić i Holins bili jedini igrači sa kvalitetom u sastavu Dejana Radonjića koji je prije dvije godine pobjedio Real. A šta si ti shvatio, to već ne znam.
M

Maradona222

pre 4 meseca

Dajte ljudi dosta je ne znam čemu više hajp gotovo je evo zapamtite moj komentar zvezda nema šansu da ode u top 8 prošle godine se išlo sa 20 Pobeda recimo da ove treba i manje jer se igra play in zvezdi znaci treba oko 17 pobeda min to znaci da zvezda u narednih 20 mečeva treba da dobije 12 .ja mislim da čak ni covic ne veruje više u to da oni mogu dalje sa ovom igrom i ovim timom zvezda će do kraja igrati rekreativno sto je možda i bolje za tim kad nisi pod pristiskom drugačije igraš pa možda se i pokidaju sa nekim.dogodine evrrokup hladan tus živi bili pa videli.Ne pričam ovo navijacki nego realno gledano od sledeće sezone se neće ići u el iz aba lige pritom ulaze Dubai london možda i paris a zvezda ni po čemu prikazanom nije zaslužila pozivnicu isto kao Alba i asvel 10’godima unazad nema rezultata ekipa za kos razliku svidelo se to nekom il ne to je istina
a

ako su ruze, procvetace...

pre 4 meseca

nemoj oh plasis, nece dubai, ni pariz ni london sledece sezone u EL. od sezpne 25/26. Mislim mogu i pariz i London ako osvoje EK.
k

kln9

pre 4 meseca

pominju se plej i cetvorka, cemu skupa pojacanja ako zvezda izgubi od makabija i panate?
A

ABCD

pre 4 meseca

Nemoj da se lozite,kakav plej,kakva cetvorka,Zvezda nema vise ambicije u EL,zato se i smanjuje i rasterecuje budzet. Sledece godine EK.
M

Madjija

pre 4 meseca

Potpisao za partizan
P

Parizer

pre 4 meseca

Uvedi Belog Drakula!
B

Bizon

pre 4 meseca

Grk , ubaci Nejpira!