Komentari na vest

Sad moramo da im vratimo za Beograd i Berlin! Orlovi, pobedite za Borišu i Srbiju

G

GLAVATANERU

pre 11 meseci

Ako budemo igrali timski pobedjujemo, ako Bude solirao Bogdanovic iz neizgradjenih akcija.
V

VRH vrhova

pre 11 meseci

Nadam se da će uz Milutinova, Jovića (iz Majamija), Davidovca, Bogdanovića, Marinkovića, Micića i Avramovića, i Jokić, Smailagić, Pokuševski, Lučić i Jaramaz biti spremni za OI u Parizu.
C

CFC

pre 11 meseci

Iz BRATUNCA je. Republika Srpska. Preko puta Ljubovije.

Hulk

pre 11 meseci

Da im cekiramo kartu za Rim ✅️
G

Gdemože?!

pre 11 meseci

Da se gleda online?! Tačnije preko telefona. Posao, industrija ne staje. Cepaj žabare. FMT Zaječar je uz Srbiju 😎
Š

ŠefZajecar

pre 11 meseci

Odbiću ti 10% od plate 🤣
@

@šefzajecar

pre 11 meseci

kupi ljudima televizor
R

Ragina Glava

pre 11 meseci

Neka pobede pre svega za njih, zbog odricanja koja su imali i imaju i dalje, zbog krvavih treninga svaki dan, pa tek onda za svoje porodice, Borisu i sve nas koji ih iz sveg srca podržavamo i bodrimo. Srbija!
S

Seoska džukela

pre 11 meseci

Nije Boriša iz Ljubovije već iz Bratunca. To što Bratunac nema porodilište ne znači da su svi iz Ljubovije ili Zvornika.
G

Goat49

pre 11 meseci

Aman bre dokle vise sa tim pisanjem da nesto moramo? Sada bas moramo, sada je taj trenutak. Dobro niste napisali sada ili nikada. Malo racionalnije gledajte situaciju i krajnji cilj a ne da li treba nekome da vratimo dugove. Neka nas Italijani pregaze danas 50 razlike ako cemo posle da odemo do polufinala i borbe za medalje. Nismo mi ti danas koji moraju nego oni! Njima poraz znaci i kraj takmicenja dok nas ocekuje posle duel sa Dominikanom koji nas, ako dobijemo, vodi dalje. Prema tome, ako neko nesto mora to su Italijani a nasi momci neka nastave da igraju svoju igru i bez nervoze danas, opusteno i strpljivo.
C

Cetnici DS1989

pre 11 meseci

Vratite crvene dresove! Dosta nam je jugoslavije, zato niko i ne navija za vas! U Srbiji je vise gledan zreb za ligu sampiona u kojoj se takmici Zvezda nego utakmice kosarkaske reprezentacije!
s

south

pre 11 meseci

Cudi me da uopste i gledate reprezentaciju u fudbalu i kosarci pored toliko igraca Partizana
N

Ne bitno

pre 11 meseci

Svakako nam je ne bitno pobedili ili izgubili moramo da pobedimo dominikanu i ako njih pobedimo svakako smo prvi u grupi ne bitno sta se desilo sa italijom tako da pozz
b

budemo li

pre 11 meseci

gledali unazad kao vracanne bilo cefa, gubimo lagano . inace koliko smo mi puta odradili Italiju, jedno 30 godina pre toga bon stoo..