""
""

Sale Đorđević objavio spisak: Jokić, Marjanović i Majstorović novajlije, vratili se Mačvan, Milosavljević i Erceg!

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.05.15. | 12:07

Selektor Srbije na listu kandidata za reprezentativni dres stavio čak 24 imena... Na spisku i mladi Rade Zagorac, ali i Marko Kešelj, Marko Simonović, Stefan Birčević...

Neka drhte Nemačka, Španija, Turska, Italija i Island - Orlovi Saše Đorđevića raširili su krila! Sale Nacionale izašao je danas pred novinare u Kući košarke i saopštio prvi, širi spisak kandidata za Evrobasket 2015, koji će se odigrati od 5. do 20. septembra u četiri države (Nemačka, Letonija, Hrvatska i Francuska).

Izabrane vesti

Baš kao što je nekoliko puta i bilo najavljeno, Đorđević je na listu potencijalnih putnika za Berlin stavio čak 24 imena, s tim što  će 18 igrača započeti pripreme u julu. Okupljanje ekipe zakazano je za 15. jul.

Na spisku se nalaze i novajlije poput Bobana Marjanovića (Crvena zvezda), Nikole Jokića (Mega Leks)Đorđa Majstorovića (Metalac), Nikole Milutinova (Partizan) i Radeta Zagorca (Mega Leks), ali i povratnika poput Dragana Milosavljevića (Partizan) i Zorana Ercega (Galatasaraj).

Kompletan spisak Srbije izgleda ovako:

Miloš Teodosić, Stefan Jović, Stefan Marković, Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosaljević, Rade Zagorac, Nikola Kalinić, Marko Simonović. Marko Kešelj, Nemanja Dangubić, Nemanja Bjelica, Luka Mitrović, Zoran Erceg, Stefan Birčević, Milan Mačvan, Đorđe Majstorović, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Boban Marjanović, Ognjen Kuzmić, Vladimir Štimac, Nikola Milutinov!

Kao što je već poznato; Nenad Krstić je otišao u reprezentativnu penziju, a novi kapiten je Miloš Teodosić.

Podsetimo, Srbija se nalazi u Grupi B zajedno sa Nemačkom, Španijom, Turskom, Italijom i Islandom. Prvu utakmicu Orlovi igraju sa Španijom, 5. septembra u Berlinu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zoran ErcegNikola JokićMilan Mačvankošarkaška reprezentacija SrbijeĐorđe MajstorovićDragan MilosavljevićBoban MarjanovićAleksandar Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara