Komentari na vest

Šamar koji budi iz apatije

K

KkPobegulje

pre 12 meseci

Jel ste pokušali Lesora nešto da pitate ili niste smeli? Pošto je opet ponovio isti prekršaj, "odgurnuo" je protivničkog igrača posle utakmice mogli bi da kontaktirate "nezavisno telo" ABA lige da ih pitate da li će sad biti strožije kažnjen.
Ć

Ćinarv

pre 12 meseci

Sad kad počne bežanija iz kluba majko mila....
i

ili

pre 12 meseci

iz opatije
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Samar koji budi iz apatije istina Partizan kao da je odigrao lezerno i nezainteresovano protiv Studentskog centra sto je sramota i prema Grobarima koji su najbolji navijaci na svetu.
d

dksl

pre 12 meseci

Najbolji navijači kojih dolazi po 150 na utakmice fudbalskog kluba.
m

merllin_pfc

pre 12 meseci

Dug vam u FK skoro po 100 mil ali sto KK Partizan nije platio porez. 🤣🤣🤣Sve vas boli to sto ce Partizan igrati euroleague i ako neosvoji ABA. I to ne samo ove godine nego i u buducnosti. Sta li se to mulja sa ovom lovom koja se skuplja i koliko se skupilo. Pa 5 mil samo od ulaznica. Nesto se ogromno sprema u buducnosti.
G

GGWP

pre 12 meseci

Sprema se katanac.
E

Enzo

pre 12 meseci

pa platićete da igrate EL, a porez ko šiša
X

XD

pre 12 meseci

Pa vi nigde nikada i ne idete svojom zaslugom. Samo kupovinom VC.
t

tviter.glavonja

pre 12 meseci

Zeljo vam ne zna taktike.
c

cirkus kakvog nema nigde

pre 12 meseci

Ono kada imas neograniceni budzet sa dovodjenje f4 i nba igraca i ponovo puknes od filijale buducnosti

Srpski samuraj

pre 12 meseci

Koje dizanje nepotrebne frke, kao da je sunovrat čovečanstva u pitanju. Dobijaju oni ovo lagano, ali 'ajde, mora o nečemu da se prica.
R

Repac Plandiste

pre 12 meseci

Zelimir je mnoge igrace ucinio boljim ali samo jednog trenera. Čus ! Sa ovim su se složili...
O

Ognjen Drinski

pre 12 meseci

Kako li će tek da ih išamara Zvezda.
G

Gregori

pre 12 meseci

Pa ljudi moji budite ozbiljni. Ne mogu da verujem da stvarno postoji ijedan čovek, bilo Zvezdaš bilo Partizanovac, koji veruje da postoji i promil šanse da Partizan ispadne od ovih studenata. Dobiće ih sledeće dve po 20 razlike, to se ne dovodi u pitanje. Ali očigledno je da je Partizan i emotivno i psihički i fizički istrošen, da kod većine igrača ne postoji ni volja ni želja. Real nas je upropastio u svakom smislu. Dok smo bili u trci za F4 postojala je ta euforija, energija, neko ludilo, i to se prenosilo i na navijače, sve je bilo kao u nekom snu. Posle svega, svi ovi stranci koji, ja verujem, vole Partizan, ipak igraju prvenstveno zbog svoje lične promocije, zbog narednog angažmana, i ne doživljaju ove domaće trofeje kao nešto bitno, jednostavno koliko god se trudili da izgledaju 100% fokusirani, to neće biti slučaj ni kod jednog. Nesvesno, fokus opada, želja, volja, motiv... To je neminovno. I Partizanovi i Zvezdini stranci,isto je to sve
@

@gregori

pre 12 meseci

...to je delimicno tacno, jer u zvezdi samo jedan stranac pravi razliku koju je nemoguce nadomestiti a on je max motivisan i kada igra ispred zgrade, to je najveca prednost njegove igre...zvezda je vec vise puta pokazala da moze da igra i bez ostalih ili njihovim minimalnim doprinosom...
p

prti

pre 12 meseci

Ne bi se slozio da je do stranca nego je nesto unutar kluba. Pogledaj kako se Kampaco bacao po parketu protiv Buducnosti na +20. Vildosa isto. A ni jedan ni drugi nece biti tu naredne sezone.
d

doboj007

pre 12 meseci

nisu mi nezaiteresovani izgladali Vildoza,Kampaco,Bentil i Martin u nedjelju protiv budućnosti.... to vi o svojim strancima pišite.... 😀😀
R

RobertMeDiro

pre 12 meseci

Da, partizan ce verovatno dobiti druge dve utakmice. Ali druze, sport je to. SC osetio krv, malo samo sudije da im budu naklonjene ili da ih uhvati neko ludilo sa sutem i eto partizana u problemu. Jos da ne govorimo da se dese neke povrede ili slicno. Sport je to. Jeste partizan znatno kvalitetniji, ali evo ti primer iz prve utakmice - onaj mali Ivisic je izgledao kao leri bird u odnosu na igrace partizana. Stoga, uvek u profesionalnom sportu, prvo skocis pa kazes hop.
A

Alex DeLarge

pre 12 meseci

Mislim da je ta energija delimicno i problem... Taj nivo lozenja nije zabelezen ni u Milvokiju kada se uzimao prsten onomad, ja sam na momente mislio da sporta posle tog potencijalnog F4 vise nece biti... ne daj boze da se osvojila Evroliga, ovde na Mozzartu vise ne bi bilo nijedne druge vesti do decembra... To je isplivalo sve ono sto se skuplja vec 10 godina i prosto doslo do praznjenja, plus ove strance interesuje ABA koliko i mene prva makedonska liga...
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Kada misliš da ne može gore od Mladost Gat, a ono ih opeglaju studenti 😂😂😂
R

RealniDelija

pre 12 meseci

Cuti nas opeglase zadar i cibona a mi se pravimo kao da se nista nije desilo
L

LeoLajke

pre 12 meseci

A Stožica?
R

Repac Plandiste

pre 12 meseci

Uz onu cuveni iz Alan Forda: Ako kanis pobediti ne smijes izgubiti ja BiH dodao: Ne znamo ko ce pobediti ali znamo ko nije kriv ako se izgubi. Sa ovim su se složili..
G

Gde je naslov bre?

pre 12 meseci

Da, bas je ovo trebalo Partizanu? Gde je?
s

srka

pre 12 meseci

Čudi me da jedan Željko Obradović, čovek sa toliko životnog iskustva, izadje pred ljude i kaže "Dogovorili smo se da više ne pričamo o Evroligi". To je u najmanju ruku, šarlatanski i neozbiljno sa njegove strane. Ono što on nije uspeo da iskontroliše i ishendluje na najbolji mogući način, a dogodilo se na kraju druge utakmice u Madridu, u potpunosti je odredilo ovu sezonu Partizana. Ne samo da nije imao autoritet da spreči igrače i da pomisle da urade nešto onako, nego nije ni reč kritike smeo da uputi svojim igračima nakon takvog postupka. To me najviše boli. Ispalo je da je on podržao taj incident, jer se sve vreme nakon toga, pravio nevešt. Znalo se da Partizan sa kaznama i skraćenim rosterima nema šta da traži protiv Reala. Rekao sam odmah nakon te utakmice, da su se Panter i Lesor usr... na čitavu Partizanovu sezonu. Na sav proliven znoj, trud, rad, posvećenost. Ukaljali dres, grb, osramotili navijače. Šta znači ne pričati o Evroligi?! Da li to znači da igrači mogu sve to da izbace iz glave, da sve zaborave za pet dana i nastavlje dalje, kao da se ništa nije desilo. Ljudi, pa to je nemoguće. To su emocije, veliko razočaranje, tuga, bol. Emociju ne možeš da prevariš. Ona ti leži na duši, to se ne može izbrisati gumicom. Kako sada te igrače, od kojih većina na kraju sezone odlazi iz Partizana, motivisati da igraju ABA ligu? Da, jesu oni profesionalci, ali su pre svega živi ljudi, koji su bili nadomak trofeja u Evroligi. Nije njih briga više ni za ABA ligu, niti bilo šta drugo. Kad se završi sezona, Panter, Ledej, Lesor, Egzum, verovatno još neko, odoše u nove izazove. Partizan je za njih već sada prošlost.
S

Statler

pre 12 meseci

Dugo vam je trebalo da to shvatite. Naložili ste se da osvajate EL što je bilo krajnje nerealno, mnogo faktora treba da se posloži kako bi se napravio takav rezultat. Ne ide to na "ho-ruk", loženje navijača i euforiju.
e

e dunsteru

pre 12 meseci

Igraci da izbace iz glave evroligu,a ne da nije bitna ,to zvezdi nije bitno top 8,cuti i gledaj
G

Gost Pera Trta

pre 12 meseci

"Bili su nadomak trofeja u EL" ajd ako ti tako kazes.Svasta.
R

RealniDelija

pre 12 meseci

@statler pa mi se ne palimo na top 8
M

Mjv

pre 12 meseci

Da li su kaparisali stozice? Za kad im to treba?
G

Grobarija

pre 12 meseci

Jedno je sigurno, Željko nije kriv za ovaj, kao ni za bilo koji drugi poraz u njegovoj karijeri
1

118d

pre 12 meseci

Mislim da je svim navijačima Partizana jasno da ni ove sezone nista od titule.. Jednostavno forma je bila natempirana za plej of Evrolige, ispadanjem od Reala kreću kola nizbrdo. Da ne govorim da je put do finala pod znakom pitanja, ako i prodjemo SC čeka nas Cedevita koja nam tradicionalno ne leži, a onda odmorna i naoštrena zvezda koja je pregazila Budućnost 38 razlike (!?). Nadam se da nisam u pravu ali sve mi miriše na to.. I da će Žoc otici posle 2 sezone bez i jednog trofeja. Horor priča u najavi, najiskrenije se nadam da do toga neće doći ali..
P

PartizanPFK

pre 12 meseci

Za razliku od nekih kojima se briše dug od 18 miliona i daje neograničen budžet za dovodjenje najskupljih evropskih i NBA pojačanja KK Partizan sam sebe izdržava, tj pomoću sezonskih ulaznica i navijača. Pametnome dosta!
5

56789

pre 12 meseci

A CEKA NAS VISEGODISNJA LICENCA
Z

ZV

pre 12 meseci

Hahahahahahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahaahahahahahaahahahahahahaha,esi mi dobar,kuco?
G

Gosthjk

pre 12 meseci

Postenjacine nase, sve ste na terenu izborili i zaradili. Ups...
p

pametni

pre 12 meseci

dovoljno je procitati tvoj komentar i shvatiti da nisi jedan od pametnih ili da ne vredjam, mozda imas manje od 12 godina i ne znas o cemu pricas.
G

Galiot

pre 12 meseci

Ako si ozbiljan,podhitno se javi izabranom lekaru da te uputi kod neuropsihijatra...
D

DS1989

pre 12 meseci

Stvarno? Porez? Sezonske karte kazes? Armani nije imao para da zadrzi Pantera i Li Deja a vi ste ih doveli u kompletu sa Zeljkom kada ste imali mozda prodatih 3 hiljada sezonskih i igrali Euro Cup. Pa nam objasni odakle tada pare za Zeljka, Pantera, Li Deja, Lesora posto sam ti eto dokazao da tada niste imali para od sezonskih... I nemoj da brines dao je prosle godine za EL pare dace vam i ove godine pare za EL. Znate na kpga mislim...
R

Reč je reč

pre 12 meseci

Kako napreduje skupljanje humanitarne pomoći za sirotinju? Imam neki osećaj da je to već otišlo na drugu stranu i da od poreza nema ništa.
5

56789

pre 12 meseci

PARTIZAN NE OBJAVLJUJE KOLIKO JE SKUPIO A VAMA MUKA STO NE ZNAT😀😀😀
M

Ma jes

pre 12 meseci

Kakav porez, pored 78 miliona duga nekih drugih.
R

Reč je reč

pre 12 meseci

Hahaha problem je što niko nikada neće saznati koliko je skupljeno niti će od tih para biti plaćen porez a ako to ne smeta vama koji odvajate od svojih usta da bi neko to smotao u svoj džep zašto bi smetalo meni.Prosto i jednostavno da je bilo namere da se od tih para plati porez čim se skupila neka suma vi bi uplatili jer 7,5 miliona nećete sakupiti ni za sto godina.Nemoj kada vas aktuelno rukovodstvo izlevati da kukate i pričate priče kao za fudbal kako vam je neko podmetnuo te ljude da vas ugase i slično.
Ć

Ćinarv

pre 12 meseci

Najgore od svega je što to kad skupe pare i plate porez, posle te pare država da Zvezdi većim delom za sledeću sezonu, a gromadi ostaje....
k

kile31

pre 12 meseci

re ma jes... mi da smo stvarno duzni 78milki ne bi imali vodu da platimonna marakani... sustina je sto na tih 78mil idu prihodi od ls oko 45mil suma sumarum, prodaja verovatno erakovica i rusa za oko 10mil cirka i kad to saberes nema duga...a vi nesrecnici koga cete da prodate, sta cete igrati u evropi ove godine??? vama je dug 38mil i ko zna koliko jos, i tu nema spasa...
p

paznja

pre 12 meseci

za ove iznajmljene navijace...ponvo ce krenuti navala za lotos maramica...obezbedite se na vreme.
d

d. g.

pre 12 meseci

Između Bahama i Stožica stranci izabrali Bahame.
b

bazniaa

pre 12 meseci

nakon muse još jedan rođeni bosanac koji na žalost nastupa za hrvatsku je isprašio grobareee
A

Alimpije ubica Zoca

pre 12 meseci

A tek ce da pucaju samari....
g

grobarius

pre 12 meseci

''jači smo od reala''
*

*

pre 12 meseci

Taman da se odmori od instagram navijača.
S

Sven01...

pre 12 meseci

Kod dece, to je normalno! Bice uspona i padova, rastu klinci, emocije i zelje su ogromne, tezina svetog dresa, bice dobro sve. Zeljko ce od njih napraviti masine.

gemathegreat

pre 12 meseci

Koja deca, jel Tristan u NBA ???
i

iskreno...

pre 12 meseci

...strancima isticu ugovori. Ne zele da se cimaju i rizikuju povrede i ugroze status u novim klubovima. Sto pre ispadnu, pre ce na odmor. Ne verujem da je njima bitna aba titula. Mislim, sve za ljubav, sve za Partizan, ali bolje biti u Majamiju nego u Ljubljani, sto neko napisa.
i

iskreno....

pre 12 meseci

samo si mali iznajmljeni koji zeli to sto pise,ali nece moci...cucemo se posle sportski poz.
i

iskreno...

pre 12 meseci

...javi se ako ikad osvojite trofej negde.
E

EstebanKambiaso

pre 12 meseci

Ovog najboljeg trenera u Evropi nema ko nije porazio. Avangarda u problemima ljudi moji. A gde Dusko Vujošević, kako stoje na sudu s njim?
N

Nishlija

pre 12 meseci

Boli ove strance "peta" za ABA Ligu. Gledaju samo Evroligu jer im je ona odskocna daska za druge klubove, finansijski jace u Evropi. Pola njih, ako ne i vise, odlazi na kraju sezone.
t

tre

pre 12 meseci

gde vise jace finansijski
P

PartizanPFK

pre 12 meseci

Potpuno je ok da nakon velikog pražnjenja se desi jedna malo slabija utakmica. I tako izranjavljeni igrali smo na pola poseda protiv ekipe koja je sve ubacivala. Oni prvi ne mogu ovakvu utakmicu ponoviti, a i Žoc će da utegne ekipu već za sledeću, tako da ide to u laganih +20. Što se tiče ovih koji rekreativno igraju u Evroligi pa se okreću obavezama u domaćem prvenstvu u decembru mesecu, i sada se ovde nešto kao nasladjuju našim porazom, imam samo da im poručim, u finalu će METLA DA RADI! Čisto da vam objasnimo ko je ko, za sva vremena!
d

d. g.

pre 12 meseci

Ka i prethodnih godina metla.
i

i...

pre 12 meseci

...sta je bilo kad si se probudio? Zna se ko igra EL rekreativno, 3 puta poslednji sa 2-12.
K

K1996

pre 12 meseci

Posle plaćene licence, neograničenog budžeta i decenije tapkanja u mestu , ti ćeš da morališeš? I da, zaboravio si. Hvala predsedniku...
I

Izranjavljeni ste

pre 12 meseci

a?
V

VRANjANAC DS 1989

pre 12 meseci

Metlu će te popiti samo vi, bez Avramovića biće vam baš, baš teško, jer vam jedino on igra bar malo pristojniju odbranu od svih vaših igrača, a faliće vam i njegovih 12-18 poena koje može da ubaci, vas može i Cedevita da nagazi i eliminiše jer vam je baš nezgodan protivnik.
L

Lik

pre 12 meseci

Napraviste od njih najbolji tim u Evropi. Prerano su ušli u top formu i nije normalno da to traje par meseci. Sledi pad forme i procenata šuta, a samim tim i porazi. Jedino mogu sudije da im pomognu.
g

guest

pre 12 meseci

Pa u jednom momentu i jesu bili... Neverovatno kako su se sve kockice poklapale, vecini igraca je to bila druga godina u klubu, bili su verovatno jedini tim bez problema od januara, verovatno jedini bez teze (a i lakse) povrede od kako se Aleksa oporavio, sa najboljim trenerom na klupi. I sve su prosuli Panter i Lesor pokazavsi svoju inteligenciju.
o

ok

pre 12 meseci

A sto prolivanje svega u pm vezujete za Pantera. Njega samo igracki vezuju za Real. Ono sto ljudi pisu da je vec potpisao za njih nema veze. Izmisljaju ljudi isto kao za Kampaca. Meni je smesno nesto drugo pazite sad ce krenuti logistika moraju da se dogovore ko da im sudi onih 40 bacanja protiv giganta iz Podgorice pa organizacija punjenja hale jer mora domacin da odigra na gostujucem terenu. Najbitnije je dobro organizovati brzih pet licni Megiju i Ivisicu da vanzemaljci pokazu izuzetnu igru. Rodjaci ovo otislo u suprotni smer. Dzabe ste ponovo krecili stigla karma za ponizavanja protivnika nicim izazvana za stalna namestanja gepekovanja sudija. Za zahvatanje narodnih para nezasluzeno na terenu za glumatanje trenera koji napada, ponizava domace igrace a strancima ne sme rec da kaze za skandalozno nepostovanje kluba u Madridu. Kad isti stave na olovku kolike su premije mogli da stave u dzep da su samo prosli desetkovani Real zabole ih za ABA ligu a svi odlaze iz kluba sto pre to bolje.
t

turista

pre 12 meseci

E ovo je ono što brojni navijači ukazuju cele sezone. Manjak do aćih igrača koji shvataju važnost ABA titule. Stranci juče manekenski
G

Gost9

pre 12 meseci

Jos cekamo da vidimo neku od 120 akcija sa kojima raspolaze Zoc.
C

Cipiripi LE2

pre 12 meseci

Navijaci Partizana koji su vlasnici sezonskih su pravi sezonci, dodju samo kad je sezona selfija u areni
R

Repac Plandiste

pre 12 meseci

U celoj bajci najbolje je prosao Kevin. Uzeo ozbiljnu lovu kakvu ni Milano nije mogao da mu ponudi. Postao kapiten, dobio svu slobodu da divlja , jos i ovacije. Dogodine u Realu za jos vece parustije. Sad sto nije osvojio ni jedan trofej, ma bole ga Sebastijan. Sa ovim su se složili...
P

PartizanPFK

pre 12 meseci

Potpuno je ok da nakon velikog pražnjenja se desi jedna malo slabija utakmica. I tako izranjavljeni igrali smo na pola poseda protiv ekipe koja je sve ubacivala. Oni prvi ne mogu ovakvu utakmicu ponoviti, a i Žoc će da utegne ekipu već za sledeću, tako da ide to u laganih +20. Što se tiče ovih koji rekreativno igraju u Evroligi pa se okreću obavezama u domaćem prvenstvu u decembru mesecu, i sada se ovde nešto kao nasladjuju našim porazom, imam samo da im poručim, u finalu će METLA DA RADI! Čisto da vam objasnimo ko je ko, za sva vremena!
A

ABCD...

pre 12 meseci

Kako da igraju kad su vec u Kaunasa. U novembru sve osvojili. Ovo za njih ne predstavlja nista.
N

Nanelii

pre 12 meseci

A znas koliko je jadno smejati se nekome ko je stvarno bio na korak do kaunasa i ko je vec osvojio Evroligu i vec igrao final four i pre toga, a sa druge strane tvoja ekipa igra top 18 deset godina u nazad, a dovela najskuplje pojacanje na balkanu otkad postoji balkan i onda dodje Alba i pobedi 15 razlike u bgu, jadno je uopste komentarisati nas , a kad smo vodili 18 razlike verovatno zte grickali nokte ispred elevizora, laknulo vam na kraju. Postignite i vi nesto nemojte biti vreca za punjenje u El, a ulazete boga oca
@

@naneli

pre 12 meseci

jadno je kada neko proziva za top 18 a stvarno je sluzio godinama kao kanta za pravljenje kos razlike, secas se vrv cska. ako pratis evroligu znas da jedan igrac ne cini tim a najsuplji tim je definitivno partizanov i pored toga vi ste se smejali svemu sto se zvezdi desavalo, od kradje sudija, suspenzije itd. da se racunaju +18 utakmice, zvezda bi bila ispred partizana i najvise ste se smejali i prozivali kada zvezda izgubi takve utakmice...licno, niti se smejem, niti potresam, znam da je zvezda bolji tim i bez ogromne pomoci sudija, partizan nema sanse. da, vi ste bili u top8, ali zvezda vise nije onaj tim koji je bio na pocetku sezone.
l

lazna prica o domacim igracima

pre 12 meseci

Zeljko Obradovic nista nece da igra, vazna mu je samo evroliga! sve ste pare od poreza prokockali da bi strance isplatili!
e

ejjj

pre 12 meseci

Ni Pionir nisu napunili...cirkus
R

Repac Plandiste

pre 12 meseci

Sto bi rekao Muta sve je to normalno. Poklopili se rezultatii otvorila se prilika, ne za F4 nego za lapanje. Bole strance Sebastijan za samar, oni hoće svoje pare. Ostoja ih skolovao ,ubacio u spiku: ljubav prema klubu, Partizan je zivot, nije uvek lako ali je uvek lepo, najbolji navijači, rekordne posete ,bacanje na zapisnicki sto, pesma sa navijačima, suze, razne druge floskule i patetika. Sve za lovu pa ako treba da malo ubace veverice da daju lovu za klub, nije problem . Prikupljena neka lova al zaostalih plata nema a ni porez se ne placa. Pa nije Ostoja od limara do gospodina stigao tako sto je delio nego sto je otimao. Sesil je to prvi provalio i više se ne oglašava. Sad su skapirali i ovi. Sa ovim su se složili...
B

Beda

pre 12 meseci

U pravu si, svi su se slozili da potražis hitnu medicinsku pomoć, mislim da u Vršcu ima takva ustanova, koliko znam tvoje selo je pored Vršca. Možda jos nije kasno.
R

Ralezzakus

pre 12 meseci

Vrlo je verovatno da ce partizan ovo okrenuti, ali sa druge strane ceo hajp je bacen na evroligu od koje na kraju ne bese nista, bolan poraz koji utice na psih. E sad, zelimir najbolji moze vrlo lako da upadne u situaciju (do pola je u njoj) da mu crnci koje je forsirao cele godine okrenu ledja jer oni verovatno na stolu imaju xy ponuda i avba ih ne zanima. On ne zna gde je vukcevic, a na sami bolan pad psihe je generalno problem sa malobrojnim srpskim igracima koji su imali mizernu ulogu ove sezone... I sta na kraju, pa ja bih da sam exum vise voleo da sam u majamiju nego u ljubljani, dok cekam najjacu ppnudu i gde cu da stavim elektronski potpis... A na sve to ova farsa sa navijacima, sezoncima, smesno je sve to, a plus niste platili Arenu, porez... Vrloooo zajebano u

kln

pre 12 meseci

bas to, tesko je objasniti strancu koji se odlicno pokazao i vec zna da ce imati ponude da klub u kom trenurno igra nece igrati el ako ne osvoji abu.. razlog vise da ga ne zanima ako je vec nasao drugi klub
G

Gostcovke

pre 12 meseci

Sta kazu,koji je termin u kaunasu protiv barse? Pa nece valjda ljudima koji su rezervisali karte unapred sad da propadne sve?
I

IVAN 82

pre 12 meseci

Dobijamo mi samare jer dozvoljava se divljanje jednoga igraca. koji nam opali po 4,5 vaznih samara(citaj, izgubljenih utakmica) i ponekad polubac(kos protiv rReala) Neke stvari ako zelimo trofeje moramo da mijenjamo. Ne sme pojedinac da bude iznad ekipe. Kako je to sve fino funkcionisalo kad je Panter manje silio loptu i imao manje suteva po mecu. Dobijao se Split bez njega, pa u Evroligi Efes bez njega. A sinoc ono da mu se dozvoli na pola kosa prednosti je uzas.
S

Sindra Gan

pre 12 meseci

Do pre 7 dana su se ovde pisali tekstovi o njemu da je kalibar za NBA a šta je sad ovo?
L

Lalegale

pre 12 meseci

Znase ko osvaja Aba ligu
c

cirkus...

pre 12 meseci

vise ni stefan djokovic ne navija za njih, od reala vise ne navija
S

Sabago

pre 12 meseci

Jedino sto su osvojili ove godine,na kraju sezone,bice da su bili blizu Kaunasa.
p

pa

pre 12 meseci

a ko je rekao da je cilj titula? ako nam titula nista ne donosi jer se vdc sad zna da oba tima igraju EL
G

GostBM

pre 12 meseci

"Naš glavni cilj je bila i ostala ABA liga, nema više priče o Evroligi:" Željko Obradović spreman za SC Derb
S

Sindra Gan

pre 12 meseci

Pa cilj sporta je valjda nešto i osvojiti a ne samo prolaz u neko naredno takmičenje. Trofej kakav god bio je ipak trofej!
c

cv

pre 12 meseci

bolje ovako da bude zanimljivije . a ne ono orotiv buducnosti +40 totalno ne gledljivo
B

Bole-bg

pre 12 meseci

Poraz ko poraz, ali onoliko igra bez motivacije i zelje za pobedom sta reci,sve mi se cini da njih interesuje samo Evroliga, a da ovu Aba ligu igraju tek onako,za prvenstvo necu ni da komentarisem.
E

Enzo

pre 12 meseci

ima i taj junski rok, dele se kolokvijumi

Bojank91

pre 12 meseci

Još su im poklanjali pobedu na 6 sekundi do kraja i odluče se na onakav napad
S

Starac Fočo

pre 12 meseci

Obradovićev poraz od Reala, 3 utakmice ne zna protiv zone, koja je najjednostavnija da igra, uz to vodi jednu utakmicu 15, a drugu 18 razlike. Juce sramotno vođenje tima, vrhunac diletantizma na 6 sekundi do kraja ili ides na 2 poena ili na faul odbrane, a on dozvoljava divljaku Panteru sut za 3 poena. Pa objasni veliki treneru gde to pise u udzbenicima. Namerno se ne prijavljuju za KLS, ma katastrofa od uprave, trenera i igraca. Sta je vama važno, od 8 trofeja za 2 godine necete osvojiti ni jedan, pa zasto igrate. Pjlunuli ste na sve navijace sa godišnjim kartama, koji su uplatili za dug i sve ostale. Sram vas bre bilo sve redom, nemate obraza ni malo. Moja noga, a i mnogih mojih drugara nece vise krociti u halu, ogorceni smo, niste iskazali ni 1% poštovanja.
A

A sta

pre 12 meseci

Sta i da smo pobedili Real, i da smo osvojili Evroligu mislis da bi nas neko nagradio za to?
T

Tu se slazem

pre 12 meseci

Sa tobom,da su isli na faul 100% bi bio sviran.Sinoc ste slabo izvodili samo 21 bacanje sto dodje kada nema 30+ bacanja nema pobede.
S

Sima Arauho

pre 12 meseci

Andjuse ti li si?!
T

Tako

pre 12 meseci

To ide, kod naših navijača. Jedan dan trans i ludilo. A sutra pljuvanje, tačno sam znao, ako ispadnemo od Reala, sledi raspad. I nisam pogrešio.
3

3:2.

pre 12 meseci

Glavu gore. U petak protiv Barse
p

pitbull

pre 12 meseci

hahahahahahahha
V

VolimSrbiju

pre 12 meseci

Izgleda neznatne da dobar samar obara! Nego manite se vise busa ja u grudi recite kad ce lova za porez!
R

RealniDelija

pre 12 meseci

Dugujemo 76 milki a ti se opterecijes njima??? Nevolje u raju su vece nego sto mi delije i mislimo, mazu nam oci ovim placenim titulama a pred gasenjem smo
Š

Šta 'š

pre 12 meseci

Svake godine isto, večito drugi, a sad ni F4.
.

....

pre 12 meseci

Gde nestade 15000 sezonskih?
h

hyper mass

pre 12 meseci

Kako da igraju bez podrške Nola i Stefana.