Devin Buker (© AFP)
Devin Buker (© AFP)

Sansi u problemu: Bukera čeka duža pauza

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.04.22. | 19:54

Tetiva pravi problem sjajnom beku u plej-of seriji protiv Nju Orleansa

Finiks Sansi su u velikom problemu. Prema poslednjim informacijama, ekipa bi mogla da ostane na duži period bez najboljeg strelca. Kako navodi ESPN, zbog povrede tetive, Devin Buker bi mogao da pauzira i pune tri nedelje.

Izvori su za ESPN u sredu rekli da će Buker verovatno propustiti treću i četvrtu utakmicu protiv Nju Orleans Pelikansa i da Sansi još uvek procenjuju tačan stepen povrede.

Izabrane vesti

Buker je postigao 31 poen u prvom poluvremenu nakon poraza od Pelikansa koji su slavili rezultatom 125:114 u drugoj utakmici, ali nije postigao pogodak u trećoj četvrtini. U tom periodu se požalio na bol i više se nije vraćao iz svlačionice. Serija Finiksa i Nju Orleansa je trenutno nerešena (1:1).

Buker se borio sa problemima sa tetivom zadnje dve sezone. U novembru je istegao levu tetivu na utakmici sličnoj onoj od utorka i propustio sedam utakmica. Prošle godine tokom NBA finala, pretrpeo je povredu tetive u trećoj utakmici. Tokom regularne sezone 2020-21, takođe je imao povredu leve tetive i propustio je četiri utakmice. Sunsi su ove sezone imali 8-6 u utakmicama bez Bukera.



tagovi

Devin Buker

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara