Komentari na vest

Savić otkrio: Pravimo tim bez Jaramaza

D

DZaramaZ

pre gotovo 3 godine

Jaramaz nece,ali su pod ugovorom Rade NBA Zagorac,Dangubic,Jankovic...kako ih se otarasiti????
O

Ogo

pre gotovo 3 godine

Stizu Đekić,Vrabac,Đumić,Šalić,Edo Murić i Tepić!
S

Silbas

pre gotovo 3 godine

Čestitam Žocu na prvom pojacanju-Duop Reath.E svaka vam cast partizanovci(malo slovo je namerno)!
S

SUNĐER BOB

pre gotovo 3 godine

Jaramaz potpisuje za Zvezdu..
G

Gost sa fb

pre gotovo 3 godine

Isto kao i ti što potpisuješ.
G

Gostyyy

pre gotovo 3 godine

jaramaz stagnira, nije uspeo u potpunosti da bude udaran igrac partizana, omele su ga povrede i igrao je toplo hladno, tek na trenutak bljesne... ako zeli nek ide..
G

Gostiii

pre gotovo 3 godine

Videćete šta će Žoc da napravi od Pejdža. Kao Trinkijeri što je pravio igru za njega i koridtio maksimum iz njega.
А

Аааа

pre gotovo 3 godine

Па земљаче 16 година је у Партизану,шта ће да направи што видели нисмо?
Z

Zole

pre gotovo 3 godine

Mislim da će Pejdz biti prodat. Nije on ta klasa, ume da zapali mrezicu na jednoj utakmici ali onda narednih 10 ne prebaci 5 poena
4

453

pre gotovo 3 godine

Zna se ko igra EL ;)
s

stameni

pre gotovo 3 godine

a zna se i kako igra evroligu borba grcevita za 17-to mesto.
G

Gostivoje

pre gotovo 3 godine

stameni,sve me strah Partizan bi razvalio bez navijaca.U smesnom Evrokupu ste bili najgori i jedini sa skorom 1:9
S

Sale Kg

pre gotovo 3 godine

@stameni Zato nam je partizan početkom 2000-ih pokazao kako se u prvom krugu EL dominira skorom 4-10, i dva puta 2-12.
I

Ivan333

pre gotovo 3 godine

Eto njega nazad za godinu dana sa onom glavom i onakvom nekonstantosti suta ne moze u ozbiljun ekipu da igra. Al je veliki grobar i ostavlja srce na tereni odje je uvijek dobrodosao
m

metalika moj najbolji drugar

pre gotovo 3 godine

sa jedne strane dovodis ozbiljnog trenera i ocekujes boljitak a sa druge ne mozes da zadrzis najboljeg igraca i jednog od retkih koji vredi u tom timu ??
1

1.5 mil.parahovski

pre gotovo 3 godine

"da iznedri neke igrace.." , jel ko sto je iznedrio parahovskog od 1.5 mil. naprednih evra koji su sad dosli na naplatu jer vas tuzio!
G

Gost75

pre gotovo 3 godine

Auuu bre cigani kako dodjoste do milion ipo eura kada imate zvaničan podatak iz Fibe da je 1.1 milion dolara za dve sezone a to je 900-950hiljada eura a ne skoro duplo.... Ako neznas prave podatke nemoj ni da izmišljas... A kada vec znas da je tolika plata kolike su plate Zvezdinih stranaca ovih godina? To sigurno neznas
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gost75 - pa malo li je skoro milion evra za igrača koji vam je igrao 3 minuta po utakmici? Koliko plaćate ove što vam nose igru? Po 2-3 miliona?
G

Gostiiii

pre gotovo 3 godine

obrni okreni on te pare nije dobio. Onaj ko nije zlonameran lepo je mogao da pročita koliko mu je isplaćeno.
z

za 951357

pre gotovo 3 godine

On bi trebao da nam je najskuplji igrac bio i promasaj je ali ostali su pogodjeni i jeftiniji su , koliko ste ih tek vi imali jos skupljih i ove i prosle i ranijih sezona.
G

Gostju

pre gotovo 3 godine

ako je kod nas toliko placeno sta li je onda kod vas?
G

Gost75

pre gotovo 3 godine

953751 a koliko ste vi platili Gista? Promašaj se desi ali da nezaboravimo Sofoklisa koliko ste njega platili pa sutnuli cigani? Jednu sezonu pogrešili sa iskusnim igračem pa raskinuli saradnju a vi svake godine dovedete 3-4 igrača iz Evrolige pa jednog dva sutnute i dovede druga dva Evroligaska igrača a mi velika vecina anonimusi u Evropi
s

svedok

pre gotovo 3 godine

Au bre kulturni odakle za početak mil eur za trenera po sezoni. To za Parahovskog ste vi pogadjali i red je da platite inače nema cipiripi kupa. Pitanje je za državu ko to sipa pare u klub i čime izazvan ako se zna da se radi o klubu koji je bio 6 u ABA ligi. To što vam je gdin ispričao priču da ste vi sveti i bogovi i da samo vi i Real... Bla, bla bla je zamagljivanje istine a ona je surova čekao je do zadnjeg dana dešavanja u Turskoj i kad je izvisio evo ga ovde da podrži klub ljubavi za najveći moguć ugovor u srpskoj košarci. Ko koga ovde pravi budalom. Neće to baš biti tako bajkovito jer su neki drugi naučili mnoge škole u medjuvremenu. Karte na sto budžet kluba i odakle se popunjava transparentno jednom u životu pa se onda uporedjujte sa Realom. Jadan li je taj Real kad se sa njim svrstava šesta ekipa ABA lige. Ali mi živimo u zemlji fantazija, bajki.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gostiii - on te pare nije dobio, zato je išao na BAT. Ali to samo govori koliko ste para bacali a sve vreme kukate kako vas neko sabotira, a sabotira sami sebe svojom nesposobnošću
9

951357

pre gotovo 3 godine

@za - znači za promašaj ste dali puno para, ali ste zato za ove što nisu promašaj dali malo para? Mislim, ako sam te dobro razumeo. Grobarska logika... Poenta je da ste prosečne igrače preplaćivali, i da vas niko nije ugnjetavao, već samo niste imali pojma pri selekciji igrača. @gost75 - koliko god da smo ih platili, oni su se uklopili u budžet. A taj budžet je bio manji od vašeg, po zvaničnim podacima ULEBa. Tako da, koga god da dovedemo, i odakle god da dovedemo, mi smo i dalje manje plaćali te igrače zbirno nego vi. Matematika je jasna, brojevi ne lažu. Poenta je da ste i vi mogli da ih dovedete jer ste imali više para od nas, ali niste, jer ste bacali pare na krš. I da te podsetim na dve vezane sezone kada ste na svaka dva meseca menjali po 2 igrača. Kad ste na jednoj poziciji menjali po 3-4 igrača za sezonu. Već ste to zaboravili, je l' da? Znam ja da vi Grobari imate selektivno pamćenje, ali ne brinite, tu sam ja da vam osvežim pamćenje.
Z

Za 951...

pre gotovo 3 godine

Sigurno Mozli ,Tomas i Volden su bili skuplji od recimo Berona ,Stimca i Pantera da ne pominjem druge ako je Parahovski bio placen 450 hiljada malo vise po zvanicnoj objavi i vasi su pricali da je on najskuplji ova trojica u Zvezdi su bar toliko dok su ova 3 nasa manje.
G

Gost iz predgradja , zovite me i limenka boli

pre gotovo 3 godine

samo da prave srpske igrace a ne opet neke lovrenje i slicne
G

Gost75

pre gotovo 3 godine

951357 a ko zna koliki je vas budžet? Evo zadnje tri godine niko nezna kolika je plata trenera u Zvezdi, niko nezna kolika je plata igrača Zvezde... Covic izadje i kaže plate maximalno 400 hiljada eura i svi ponavljate ko papagaji a nikada niko nije video ugovor niti jednog igrača... A to kakva je logika vidi se po vama ciganima koji verujete u bajke da Evroligaski igrači koji imaju ponude Makabija biraju vas jer je poznato da ce svako doci u Zvezdu za manje pare nego igrati tamo za velike... Da je istina tvoja logika da igraju u Zvezdi za manje pare nebi odlazili posle jedne sezone svi stranci iz vaseg kluba... A anonimus nikada nemoze da traži veliku platu jedino ako Covic kaže drugcije onda je tako... Znas sva sreća razmisljam svojom glavom i neverujem sve sto mi kaze neko drugi nego uključim mozak ako znas sta je to... Evo navešću ti primer danas pricam sa vatrenim ciganinom sa kojim sam stalno u raspravi i koji sam prizna da nije normalno da Lojd dodje iz Valensije za 400 hiljada godišnje kako je Covic rekao... Sam zvezdas kaže da nije ispod 700 hiljada ali on koristi covek mozak
P

Piše za pismene

pre gotovo 3 godine

Imao je 500.000e u prvoj sezoni, a za drugu sezonu Partizan je imao klauzulu da otkupi ugovor za 50.000e što je i uradio. Tako da je trošak na Parahovskog bio oko 550.000, što nije malo, pogotovo kada se uzme u obzir koliko je i kako igrao, ali je neuporedivo manje od cifre koju si ti lupio. Ako si pismen i razuman, pročitaj ponovo vest o Parahovskom, pa ćeš videti.

Sakur

pre gotovo 3 godine

Pa kako sad to zar nemamo milione kako panteri pricaju,oni jadni nemaju para pa dovode igrace iz valesnije sa platama od milion godisnje
Z

Zn

pre gotovo 3 godine

Imate, ali prosto nece da igra covek vise evrokup, tako da dzabe vam
P

Procitaj tekst

pre gotovo 3 godine

Ovde se ocito ne radi samo o plati, decko hoce da igra EL, verovatno ima poziv Trinkijerija i smatra da mu je bolje za karijeru da napravi korak napred i zaigra Evroligu. Da si procitao ceo tekst procitao bi da Savic to kaze.
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Ma jok, dosao Zoc za dzabe. Kod vas sve neki casovi ljubavi…umeli ste vi da priustite sebi pojacanja i dolaske tokom trajanja citave jedne sezone iako vas rezultatski nema ni na mapi godinama… mozda vam je ostalo nesto love u steku od 92.godine
a

abc

pre gotovo 3 godine

Jaooo' Jare šta im radiš, kakva nelojalnost...boli njega t*ki za grobarsku priču o starom sjaju i Evroligi sa partizanom.
G

Gosiii

pre gotovo 3 godine

Jare nije otišao kad je mogao. Sada je dogovor napravljen da ide i treba ga pustiti da potpiše ugovor i reši finansije u životu. Bilo bi nerealno da ostane.