Savo Drezgić napušta Partizan i odlazi u SAD

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.12.23. | 18:17

Mladi košarkaš će nastupati za DME Akademiju na Floridi

Talentovani košarkaš Partizan Mozzart Beta Savo Drezgić je u dogovoru sa klubom otišao u SAD, gde će nastupati za DME Akademiju sa Floride do maja, što je potvrdila i agencija "Athlete+" koja zastupa mladog beka.

"Velike vesti! Od Evrolige do Sjedinjenih Američkih Država! Savo Drezgić iz Partizana prelazi na Akademiju na Floridi. Ovaj hrabar potez nije samo velika promena u karijeri, već i vodič za mlade sportiste. Pogledajte gde vas vaši snovi mogu odvesti kada ciljate visoko i radite naporno. Savino putovanje je sjajan primer da je sve moguće ste istrajni. Srećno Savo," saopštila je pomenuta agencija.

Izabrane vesti

Ovaj 17-godišnji košarkaš je za crno-bele debitovao na minuloj završnici Kupa Radivoja Koraća u Nišu, a od tada je povremeno dobijao priliku u prvom timu kod Željka Obradovića, često i trenirao sa seniorskim sastavom Partizana. Minule sezone je ubeležio tri nastupa u ABA ligi, a još toliko i ove. Branio je i boje juniorskog tima crno-belih na turniru U19 ABA lige, gde je u susretu sa vršnjacima iz Mege postigao 24 poena.

Pažnju na sebe skrenuo je odličnim partijama na kvalifikacionom ANGT turniru Evrolige za juniore prošle sezone, gde je beležio 21,5 poena, osam skokova i 6,8 asistencija.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetSavo Drezgić

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara