Komentari na vest

Selektor Nemačke ni reč o Srbiji i 25 minuta o Šrederu: Odluka da on bude kapiten najbolja stvar

i

igor978

pre 8 meseci

Povreda Dobrića, fizičko stanje Bogdana i Milutinova, pa onda i kriterijum suđenja - njima se sve poklopilo, nama nije i to je to. Voleo bih da se odmerimo potpuno zdravi na OI sa njima, pojačani Jokićem, Micićem i Kalinićem.
G

Gostiona

pre 8 meseci

Hvali svoje i cao. Imali su puuuunoooo srece i malo vise gurkanja od sudija i zato su osvojili. Cestitke nasim kraljevima za bronzu i direkt oi!!!!
Z

Zvezda 91

pre 8 meseci

Jebo te Hitler!
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

A zasto bi pricao o nama? Valjda su oni osvojili Svjetsko, a ne mi. Mi izgleda stalno trazimo neki razlog da budemo uvrjedjeni. Kao da se cijeli svijet vrti samo oko nas i zbog nas.
I

Istine radi

pre 8 meseci

Bravo za komentar.Mi sebe stalno stavljamo u prvi plani trazimo neku svetsku zaveru.Prosli put su mu zamerili sto nije gledao nas protiv Kanade,a oni igrali dva sata posle nas sa Amerima???Covek spremao utakmicu ali ...
s

spiritus movens

pre 8 meseci

Elementarna pristojnost je da cestitas suparniku posle utakmice i odas priznanje na igri i rezultatu. To osnove sportskog fer pleja. Ali kad je neko prenaglaseni autosovinista pa mu u tudjinska nekultura milija i draza od sopstvene kulture.
s

srce od kamena

pre 8 meseci

Mislim da i ne treba da prica o nama, nema on taj karkter da orica o nama, nizi je od nas! Subjektivno, ne zanima me sta on prica, mi treba iskljucivo o nasim momcima da pricamo! Moram da spomenem Nedovica, koji ispao posten u celoj situaciji i nije zauzeo nekom mesto vec je rekao da ne pripada ovom sistemu igre. Ovi momci su ispunili ocekivanja, plasman na OI Pariz!!! Sve ostalo je šlag na tortu i zbog tiga veliko HVALA celom timu!
d

dzuno

pre 8 meseci

'nizi je od nas' 😂

Bojank91

pre 8 meseci

Šta ima da priča se priča, povreda Dobrića i dozvoljeno šutiranje i guranje protivnika
K

Klip

pre 8 meseci

Realno njih boli uvo za košarku, 4 sport po redu kod njih koji se prati, i sami ste čuli niko i nije prenosio u njemačkoj tek danas finale.
Z

Zamisli

pre 8 meseci

Sta bi vam uradili da im je to 2 sport..i ne lupaj, prati se kosarska u Njemackoj itekako.
A

Australopitekus

pre 8 meseci

Mogli ste onda i vi kao portal da nas uskratiti za njegovo trabunjanje. Nisam ga ni čitao, ali vidim da je tekst glomazan.
g

gostgg

pre 8 meseci

e moj ti da mene onako igrac da ismeva pred celim svetom i jos da ga hvalim posle svega.. djon obraz
P

PD

pre 8 meseci

Eto da je kojim slučajem njihov selektor čitao komentare nas stručnjaka na ovom portalu, Šreder mu posle Letoniju više ne bi igrao, a oni bi postali prvaci sveta pa jedno nikad. Al on je ipak teletabis kako ga nazva neko ovde u komentaru. I još jednom svaka čast našima za srebro.
s

spiritus movens

pre 8 meseci

Nasa najveca pobeda je taj sto nas je reprezentacija ujedinila kao narod, a ovi nasuprot nas od toga najvise zaziru.
H

Hahahahhahahah

pre 8 meseci

Vidi se po komentarima i pljuvanjem kako ste ujedinjeni, bas ste serbian united…
@

@

pre 8 meseci

Ma evo sve zaziru haha, ljudi sta pisete...Ajmo jos vise da mrzimo jer nije pokazao postovanja, ma ko ga j bre
H

Hahahahahaha

pre 8 meseci

Sto ce da prica kad ste prelosi bili…
h

hahahahahqahh

pre 8 meseci

crnjane ciji si ti poturice mi smo uzeli srebro konju jedan
h

hxjdj

pre 8 meseci

Crko samom sebi
c

coki976

pre 8 meseci

teletabis
O

Odra vas

pre 8 meseci

Teletabis za sve pare.poy

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Prenesi(te) i kakve sramotne naslove ima smrdljivi "bild". Njima da cestitam na pobedi i da priznam da su bili bolji? Shvatite, sve dok sami sebe ne pocnemo dovoljno da postujemo i cenimo, nece nas ni ostali drugacije gledati.
p

polene

pre 8 meseci

ko ce te postovat kad si odrastao na lazima i mitovima
P

PD

pre 8 meseci

Kakve bre veze ima sad bild i šta oni pišu, novine ko novine. I koga briga da li ćeš ti nekom d priznaš da su bili bolji, a jesu!! To ne umanjuje činjenicu da je ovo odličan rezultat i uspeh za naše momke. Pa kad kamera uhvati našeg kapitena Bogdana ( kojeg ja lično obožavam) da vređa Kanadjane i to još u toku meča to nama ne smeta jer je nama valjda to super u tom momentu, ipak smo mi nebeski narod. Da se neki igrač tako našima obraćao verujem da bi ga većina klela, želela mu smrt, tražili bismo razne kazne za tog igrača, razvijali teorije zavere idr. Sportski pozdrav

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Da te nije briga, ne bi mi ni replicirao nego bi iskulirao ovaj moj komentar. Sportski pozdrav.
А

Аца

pre 8 meseci

@polene Поноси се што си Србин,немој да кријеш легендо. Сви сте ви Срби.
P

PD

pre 8 meseci

@ za vladara iz senke. Nisam me razumeo, mislio sam na njih da svakako nije briga da li ćemo im mi priznati da su bili bolji, nisam bukvalno mislio na tebe i mene