Komentari na vest

Sferopulos: Kontinuitet i tečna igra preduslov za uspeh

S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Jeste, ali da bi postojao kontinuitet, većina igrača u timu treba da ti bude ispod 30 godina. Odnosno da mogu fizički da iznesu zahtevna takmičenja kao što su EL, ABA, Kup.
M

Mikula

pre 3 meseca

Vidimo to u Virtusu, sve penzioneri, takodje i Real... Nemaš ti veze sa košarkom
L

LK1962

pre 3 meseca

Jeste , slobodna bacanja se sutiraju kad igras protiv ragbi odbrane
P

Pedja108

pre 3 meseca

Zvezda ce verovatno izgubiti obe naredne utakmice u EL. Prvo sto igraju s akvalitetnim ekipama, drugo sto je potrosnja protiv Partizana bila velika, kao i pocetkom godine. Nakon toga je ekipi trebalo nekoliko utakmica oporavka. U svakom slucaju nije ni toliko bitno. To sto Teo lozi kako bi Zvezda mogla u play-off je potpuno neosnovano, odavno su izgubljene realne sanse, tako da je sve sama teorija. A mnogo je bitnija u ovom trenutku ABA liga, da se osvoji i obezbedi EL.
M

Miroslav 68

pre 3 meseca

A šta će vam Evroliga kad ćete opet da statirate?
T

Trenercina

pre 3 meseca

Jedino mi je zao sto su dva najveca pojacanja a i igraci od kojih se najvise ocekivalo ispali potpuni promasaj.Nejpir i Tobi su bas odigrali ispod svakog nivoa Evro ligu.A ovo dovodjenje na silu igraca koji bi trebali da nadomeste rupe u rosteru jos jednom se pokazalo kao los potez.Pa ljudi u ovoj aba ligi imate duplo bolje igrace od Smarta i Gilespija.Grk realno ima osam ozbiljnih igraca u rosteru ovo ostalo tesko da bi u Fmp-u igralo vaznu ulogu a imate i primer Kuzmica.
I

Immobile

pre 3 meseca

Imala je Crvena zvezda mnogo bolje alternative od Smarta i Gilespija, ali šta je tu je. Ovo je sve na početku godine selektirao Duško Ivanović i zapalio. Ovo sada je dovodio Čović i niko drugi. Sve pobede koje je Sferopulos ostvario sa ovim timom koji ima toliko falinka i individualno i fizički, velike su kao nebo. Njemu su najvažniji igrači ekipe, a tu mislim na Nedovića i Teodosića konstantno rekovalescenti koji su povređeni i svi ostali koji se povrede s vremena na vreme.
K

Kraljević Marko

pre 3 meseca

@Immobile , ma sigurno je Duško Ivanović doveo Teodosića, Davidovca, Bjelicu... Zajedničkim snagama su Čović i Ivanović sklepali ovaj nakazni roster stim što bih rekao da je 3/4 transfera Čovićevo. Ivanovićevi su Tobi i Litvanac. Sve ostalo, pogotovo "domaća osnova" su Čovićevi promašaji.
I

Immobile

pre 3 meseca

@Kraljevic Marko Doveo je sve on, sem Teodosića. A na njega je dotični lično pristao. Bjelicu je doveo jer je radio sa njim u Baskoniji i imao dobar odnos, ali se uverio da neće tako ići sa Bjelicom kako je bilo u Baskoniji, jer ne možeš ti da se ponašaš prema čoveku od 35 godina sa NBA titulom i višegodišnjim NBA iskustvom i dobrim rolama kao prema detetu. Davidovca je on doveo zato što mu je trebalo da ispuni kvotu domaćih igrača. Tako da nemoj Kraljeviću Marko da živiš u bajkama i basnama da je Duško Ivanović legenda kluba, jer je on pobegao iz kluba zbog sukoba sa Čovićem koji odavno treba da nije tu, jer je prošle godine direktno ispustio TOP 8 sa gomilom nenormalnih poraza, 6,7 utakmica direktno gubio. I svojom selekcijom je upropastio i ovu sezonu. Nejpir je lično njegova želja jer je išao preko Alti Sporta, čijoj agenciji i dotični pripada.
s

spiritus movens

pre 3 meseca

Smart je tek dosao, treba neko vreme da se uklopi. Vidi se da zna kosarku. Gilespija napadaju samo povrsni poznavaoci kosarke. Sinoc smo njegovim ulaskom gde zatvorio reket Ledeju i Kaminskom napravili seriju 13-7 i odlepili se. Da mu nisu izmislili dva faula nad Avramovicem i Douzerom u napadu, razlika bi bila i veca. Nije imao produktivnost u napadu, ali je sto se odbrane odradio svoj zadatak.
@

@spiritus movens

pre 3 meseca

Uh sva sreca pa ima usooren snimak "izmisljenih" faulova Gilespija :)
P

Pst

pre 3 meseca

Pisem danima Topic van terena mesec dana. Igramo sa jednim plejem jer je i Teo vise na dvojci nego jedinici van tima. Nedovic koji tu uskace takodje vise ne igra nego sto igra. Imate tu pred nosom Uskokovica koji je odlican u ABA ligi. Popravio momak sve segmente igre, konacno zdrav verovatno dostupan. Bio tu nekoliko sezona. Ovo treba istrcati. Zato su oscilacije u igri. Potpisite Bolomboja za narednu sezonu. Kod pravljenja rostera prvo tri pleja pa ostatak tima.
A

ABCDR

pre 3 meseca

Samo bez euforuje. Jucerasnja pobeda je splet srecnih okolnosti. Moglo je vrlo lako da bude drugacije.Sferopulosu zameram to sto je doveo Gilespija??? Po kojoj logici druze? Sta je njega preporucilo? Iako se radi o dobro strucnjaku,Gilespije je mrlja karijere.Bolje da je Kuzmic ostao. Sto se EL tice,takodje bez lozenja. Porazima od Asvela i Albe stavljena je tacka za top 10. Covic je zajebo jos jednu sezonu.
B

Burek

pre 3 meseca

Sve to stoji, takođe je Sferopulos mogao da bude tragičar jer na +3 nije tražio tajm-aut (u tom slučaju grobari ne bi izjednačili). Ipak, njemu i igračima treba pružiti podršku do kraja sezone, da uzmemo ABA ligu i grobare oteramo tamo gde im je mesto - u EK.
w

wenger1992

pre 3 meseca

ovaj covjek je veliki trener i odlican takticar..sa ovom limitiranom ekipom izvlaci maksimum..
e

evo banke

pre 3 meseca

na osnovu cega izvlaci maksimum? Na osnovu poraza od Albe i Asvela,dve potpuno mrtve ekipe,ili mislis na dve pobede u derbiju,koje opet,kad dodje vreme play off-a pitanje je da li ce ponovo biti tih pobeda ili ce tada vrlo verovatno biti drugacije?
К

Краљ

pre 3 meseca

Гази шампионе !!!
G

Goss

pre 3 meseca

Šampinjoni
Z

Zeleznik

pre 3 meseca

Takođe su bitne i sudije koje su eno vidim priznali 3 krucijalne greške u vašu korist na derbiju.
J

Jeste

pre 3 meseca

Trebali ste šutnuti još 30 slobodnih bacanja. A kako to da se sudije oglašavaju, dan posle utakmice. Sad će mi neko reći da nije bilo grešaka na Zvezdinu štetu, kao da smo mi ćoravi.
G

Gostgost

pre 3 meseca

Misliš na nesportsku umesto diskvalifikujuće za Ledeja, tehničku umesto nesportske za Ledeja i izmišljen faul u napadu u istoj akciji i na duplu umesto tri bacanja za Nanelija? Na te greške misliš? One sitnije gde su izmišljali faulove našim igrčima a vaše pustili da nekažnjeno mlate neću ovog puta da komentarišem, imaš snimak koji je Zvezda izbacila.
O

Ojsa

pre 3 meseca

Gospodin i veliki tener,nije dzabe proglasavan za najboljeg trenera u Grckoj,Izraelu,nije dzabe osvajao trofeje sa Makabijem i Olimpijakosom i jos je odveo Olimpijakos na F4,steta sto nema jacu ekipu koja moze da ispostuje njegovu zamisao,ocigledno je da zna kako da postavi igru u Derbiju i pobedi,samo igraci ne mogu fizicki da ispostuju svih 40 minuta pa se desavaju onakve stvari kao sinoc,ali verujem da cemo sa njima da uzmemo ABA Ligu sto je najbitnije zbog EL.