Janis Sferopulos (© StarSport)
Janis Sferopulos (© StarSport)

Sferopulos otkrio stanje Hange: Ide sutra na snimanje

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.11.23. | 21:47

Trener Zvezde pričao sa medijima posle pobede protiv Budućnosti u 6. kolu ABA lige gde se osvrnuo na stanje Adama Hange

Crvena zvezda se vratila na pobedničke staze i u ABA ligi. Crveno-beli su u derbiju kola nadigrali Budućnost, ali posle meča navijače je posle meča najviše zanimalo stanje Adama Hange koji se očigledno nije oporavio od povrede kolena. Zbog je nje propustio meč protiv Partizan Mozzart Beta, vratio se protiv Bajerna, ali večeras je ponovo bilo problema.

O tome je na konferenciji za medije pričao trener crveno-belih Janis Sferopulos.

Izabrane vesti

"Osetio je nelagodu u kolenu, sutra ide na snimanje kako bi se videlo o čemu se radi. Nisam siguran šta je sada razlog zbog čega oseća nelagodu", otkrio je Sferopulos na konferenciji za medije.

Potom je detaljnije analizirao meč protiv Budućnosti. Crveno-beli su imali veliku dvocifrenu prednost, ali se Budućnost u jednom momentu vratila. Ipak, do preokreta nije došlo.

"Želim da čestitam igračima na pobedi. Mi smo u situaciji gde gradimo našu igru, a kako to radimo moramo i da pobeđujemo i to je u ovom momentu najbitnije. Takođe moram da kažem da moramo da budemo bolji i kostantniji. Imali smo odličnu ofanzivnu utakmicu, sjajne procente, ali defanzivno nismo bili najbolji. Moramo da popravimo odbranu. Ne smemo da dozvolimo da primamo lake poene. Kada smo imali prednost od 17 poena, prestali smo da igramo dobru košarku, prestali smo da radimo ono što nam je donelo tu prednost. Dozvolili smo protivniku da se vrati. Moramo da pronađemo način da se borimo u odbrani bez obzira ako pre toga promašimo neke otvorene šuteve. Zadovoljan sam pobedom, ali isto tako sam uveren da možemo mnogo bolje da igramo".

Osvrnuo se na Nemanju Nedovića koji se vratio posle povrede koju je zadobio u Železniku.

"Zadovoljan sam povratkom Nemanje Nedovića. Radio je naporno da se vrati na parket i pomogne nam. Očekujem da će nastaviti da nam pomože".

Potom i na Majka Tobija koji je pružio odličnu partiju protiv Podgoričana.

"Naravno zadovoljan sam i partijom Majka Tobija. Ovo mu je najbolja partija od kada sam ja došao. Ne očekujem da će svaku utakmicu postizati 23 poena, ali očekujem da bude aktivan. Uvek će neko drugi iskočiti sa poenima, svi igrači su vrlo bitni za ovaj tim".


tagovi

KK Crvena zvezdaAdam Hanga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara