Janis Sferopulos (Foto: MN Press)
Janis Sferopulos (Foto: MN Press)

Sferopulos: Prišli smo na pet, imali otvoren šut... Ne može tako da se dobije na strani

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.01.24. | 22:34

Trener Crvene zvezde kratko izneo utiske posle poraza u Berlinu

Košarkaši Crvene zvezde su u 23. kolu Evrolige izgubili na gostovanju Albi 89:80. Sastavu iz Berlina je to bio tek peti trijumf od starta sezone (5-18), a crveno-belima 14 poraz (9-14).

Ekipa Janisa Sferopulosa je odigrala vrlo loše tri četvrtine, ali u poslednjoj uspela da istopi minus od 20 poena i priđe na samo minus pet. Imala je šut za tri da dodatno umanji razliku, ali lopta nije htela u koš posle pokušaja Džavontea Smarta.

Izabrane vesti

"Čestitam Albi na zasluženoj pobedi, igrala je bolje od nas. U drugoj četvrtini nismo bili spremni da se borimo. Postigli su 33 poena, mi 20... U trećoj četvrtini smo prvih šest-sedam minuta imali koncentracije da pratimo plan, a u poslednjoj četvrtini smo pokušali da se vratimo, prišli smo na minus pet, imali otvoren šut... To ipak nije dovoljno da se dobije na strani", istakao je Sferopulos na konferenciji za medije posle utakmice.

Izrael Gonzales je, naravno, zadovoljan onim što je njegov tim prikazao.

"Dobra pobeda, protiv dobrog tima, koji radi mnogo dobrih stvari, odlično skače, igra kvalitetnu odbranu i ima izuzetnu kombinaciju fizikalija i talenta. Veoma sam srećan zbog pobede i posla koji smo obavili. Imali su 14 ofanzivnih skokova, ali dobro smo radili imali više skokova na kraju. Na tome moramo da radimo", rekao je trener Albe.


tagovi

KK Crvena zvezdaAlba BerlinJanis SferopulosIzrael Gonzalez

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara