©Star Sport
©Star Sport

Sferopulos vodi Topića u Atinu, odluka pada pred sam meč

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.12.23. | 20:45

"Neću da ga forsiram za prvi meč, treniraće i danas i sutra. To je igrač na kojeg dosta računam", kaže Grk

Crvena zvezda nema vremena za predah, pošto je već u četvrtak (20.15) očekuje poslednji evroligaški meč u godini u Atini, gde je dočekuje Panatinaikos.

Na put sa novim saigračima kreće i mladi Nikola Topić, koji je danas odradio prvi trening sa ekipom i biće mu potrebno vremena uđe u sistem Janisa Sferopulosa.

Izabrane vesti

Ipak, vremena nema, pa nije isključeno da bi vatreno krštenje u Evroligi mogao da doživi već u četvrtak.

"Trebale su nam promene, da dodamo nove igrače u roster, da izgradimo hemiju, da budemo produktivni. Svi treba da znaju šta treba da rade na terenu. Znate koliko sam želeo Nikolu Topića, on je jako talentovan igrač, pomoći će timu. Mlad je, biće u prilici da napreduje i da bude još bolji", rekao je Sferopulos.

U situaciji u kojoj se nalazi, Crvena zvezda mora svaku utakmicu da ide na pobedu elitnom takmičenju. Publika je uzbuđena, pa se nada da će i Topić dobiti svoje minute.

"Videćemo. Neću da ga forsiram, treniraće i danas i sutra, ali da li će igrati sa Panatinaikosom, odluka će biti doneta pred sam meč. To je igrač na kojeg dosta računam. Doneli smo neke odluke do sada, treba da nadogradimo ovaj tim. Imamo pun roster, sada treba da nađemo hemiju", zaključio je grčki strateg.


tagovi

Janis SferopulosNikola Topić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara