Kris Singlton (© AFP)
Kris Singlton (© AFP)

Singlton u bolnici zbog bolova u grudima

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.05.23. | 10:08

Iskusni košarkaš ostaje u bolnici radi posmatranja nakon što se požalio na jake bolove u grudima

Posle saobraćajne nesreće Brajana Danstona, nove loše vesti stižu iz tabora Efesa. Naime, turski mediji javljaju da se Kris Singlton završio u bolnici posle srčanog udara. Ipak, posle sat vremena oglasio se i Efes sa nešto detaljnijim informacijama.

Izabrane vesti

"Koronarna angiografija Krisa Singltona, koji se danas testirao nakon jakih bolova u grudima, je čista. Danas će biti odrađeni detaljni pregledi i on će ostati na posmatranju", poručili su iz turskog kluba. 

Prvobitna informacija je bila da je Singlton doživeo težak srčani udar, ali se dugo iz Efesa nisu oglašavali. Sada ostaje da se vidi koliko će Singlton biti zadržan u bolnici i da li se oopšte razmišlja o njegovom povratku na parket s obzirom na finiš šampionata u Turskoj.

Nema dileme da ga čeka određena pauza, ako ništa, samo da budu sigurni.

Sve u svemu, loši dani za ekipu Efesa, ali generalno i sezona u kojoj nisu uspeli da dođu do plej-ofa Evrolige, a po svemu sudeći tim će biti rasformiran na kraju ove sezone jer prvi odlazi dugogodišnji trener Ergin Ataman koji će trenirati Efes, a mnogi se pitaju šta će biti i sa Vasom Micićem koji bi možda mogao put NBA lige.


tagovi

Kris Singlton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara