Komentari na vest

Sjajni Alimpijević razigrao Simonovića, Bešiktaš na čelu turskog prvenstva

D

Dragan KV

pre 3 meseca

Da je Radonja trener dečko bi bio ubica.Kad je od Kuzme i Cirbesa drva pravio igrace
N

Nmko

pre 3 meseca

Simonovic je katastrofa.Igrac sa tom visinom, atletikom, i brzinom treba da lomi obruce , dominira...decko je zalutao u kosarku, Bog mu je dao sve prethodno navedeno, ali nazslost, uzalud...decko je prosecan igrac za evrokup.
U

Umesto zalizanog

pre 3 meseca

Girosa dovesti Alimpijevica i bicemo 3x bolji nego sada! Sferopulus je kanta trener i nije za sistem Zvezde. Radonjic je tata za njega ali bukvalno!
I

Immobile

pre 3 meseca

Pogledaj šta Alimpije radi sa Bešiktašom u Evrokupu i kako ga razvaljuju ekipe znatno slabije od njega. Sferopulos niti je selektirao, niti je doveo ove cirkuzante. On izvlači maksimum iz ovoga što ima. Alimpijević je dobar trener, ali nije bolji od Sferopulosa. On bi sa ovim rosterom gubio sve, ovako ima nade da osvoji bar neki trofej sa ovim cirkusima.
K

K R O J F

pre 3 meseca

Što sam napisao za Ćabija napisaću i za Alimpijevića . Ne treba ga nazivati klasom jer nije. Koliko trofeja je osvojio do sada? Napreduje,vreme će pokazati.
V

Valdano

pre 3 meseca

Dusan postaje veliki trener,covjek ima rezultate,sa Holandom koji Zvezdi nije valjao je srusio Obradovica u sred Arene.Odlicno pogadja strance ,Bursi je donio dosta novca,njegov igrac Bitim je u Nba,sa prosjecnim ekipama u Turskoj je uvijek u vrhu.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Nikada neću zaboraviti ono njegovo urlanje na domaće igrače, hoćeš sad da te išamaram, jel treba da vas šamaram ovde. Kamera prenosi sve uživo. Picovepac nije se ni ispileo a već hoće da šamara igrače. Strancima nije smeo a da kaže. Tad je neko od njih trebao da mu razbije labrnju da ga nauči pameti. Pa šta košta da košta.
G

Gostivar

pre 3 meseca

"Mladi srpski stručnjak je poznat po tome što izvlači maksimum iz svojih igrača". Možeš misliti, a što nam je ukanalio Zvezdu 2018. šta ćemo sa tim, ćutimo???????
D

Da li se dotični

pre 3 meseca

Hvatao za međunožje i gestikulirao ka protivničkoj klupi?
K

KakavBesiktas

pre 3 meseca

Landarska ekipa tipicna. Svo ih trpaju u evropu kupu i kad treba u turskoj. Igraci su im vesela druzina,u prevodu bole me k..samo repa da stize i cirkus je tu.
K

Kahajsvkf

pre 3 meseca

Navijac sam Zvezde, ali ne podnosim Alimpijevica. Kod njega se sve svodi na sut za 3 poena, pritom se secam onih kretenskih izjava Trebao nam je ovaj Samar itd... Stalno je kritikovao mlade igrace. A i ako cemo iskreno, ima nesto u njegovoj faci sto je jako iritantno
A

Astoria

pre 3 meseca

Jeste iritantan, slazem se. Sokirala me je i njegova reakcija u susretu sa Bursom, klubom koji je ranije trenirao. Tom prilikom se hvatao za medjunozje, turska liga ga je kaznila, ali ne nesto drasticno.
G

Gost234

pre 3 meseca

Ispratite malo Dusanov rad.Uopste nisi u pravu,Dusan je kao trener mnogo napredovao
@

@@@@

pre 3 meseca

Ni reči o radonji. Gde je šta radi,dal igra tranzišn dal je naučio engleski. Ništa. Kao da čovek ne postoji.
Z

Zijani

pre 3 meseca

Radonja radi a gde je i šta radi dulo koga je radonja znaš već..i kako je tek njegov engleski pošto spominješ..:))
G

Gost10

pre 3 meseca

Danas sam gledao Bašakšehira ili tako nesto ekipu koju Radonjic vodi i uspjeli su cini mi se za manje od 2 min do kraja prokockaju 10 razlike i izgube na produzetke. Pozdrav
@

@@@@

pre 3 meseca

@Zijani Taj dulo kako ga zoveš ima problem sa zdravljem. Ne bavi se poslom struke. Možda savetodavno. Nikada nije naučio engleski što mu je veliki nedostatak. Znam gde je Radonjić. Čim ćute na mocartu znači da ne ide najbolje.