Ognjen jaramz (Foto: twitter.com/FCBBasketball/Eirich)
Ognjen jaramz (Foto: twitter.com/FCBBasketball/Eirich)

Sjajni Jaramaz uzeo utakmicu u svoje ruke i spasao Trinkijerija i Bajern

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.10.21. | 18:06

Srpski košarkaš sprečio poraz Bavaraca

Ne ide Bajernu u Evroligi, a danas je bio na pragu i drugog poraza u Bundesligi. Delovalo je da će Bavarci doživeti šokantan neuspeh protiv slabašnog Gisena na svom terenu ali je onda Ognjen Jaramaz uzeo stvari u svoje ruke i doneo pobedu Trinkijerijevom timu.

Bez povređenih Lučića, Hilijarda i Hantera, Bavarci su vodili celo prvo poluvreme ali su u trećem kvartalu izgubili kontrolu nad situacijom i Gisen je preokrenuo. Gosti su sa pet poena viška ušli u poslednju četvrtinu, održavali su prednost i minut pre kraja vodili 56:52. Delovalo je da su na pragu pobede...

Izabrane vesti

I tada je eksplodirao Ognjen Jaramaz! Bezao je četiri poena i izjednačio, da bi tri sekunde pre kraja blokirao šut Mekaluma za pobedu.

Ušlo se u produžetke gde je Jaramaz nastavio da blista i ubacio je čak 10 od Bajernovih ukupno 15 poena u dodatnih pet minuta. Srbin je meč završio sa 18 poena, koliko je imao i Dešon Tomas koji je pridodao i čak 14 skokova. Kori Volden nije imao dan i ubacio je samo šest poena uz šut iz igre 2/8.



tagovi

Ognjen JaramazKK Bajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara