Komentari na vest

Smailagić i Trifunović definitivno otpali: Alen izgubio sedam kilograma, Uroš dugo vuče povredu

b

belmondo

pre 9 meseci

Kao grobaru bi mi bilo jako krivo da mali Topić ne putuje na prvenstvo, naročito ako se gleda da su mu konkurencija Simanić i Radanov.
b

belmondo

pre 9 meseci

Smajlagić bi svakako bio medju 12 i imao poprilično bitnu ulogu, dok su Trifunović, Simanić, Radanov i povredjeni Jaramaz, pozvani samo da popune broj na treninzima, da bi ovi što će igrati imali protiv koga da pumpaju samopouzdanje.
s

strasno

pre 9 meseci

Cekaj a da su zdravi,kao igrali bi?? Peskire nosili celo prvenstvo proslo i sad kao jao...Ako je reprezentacija spala da su medju 12 ovakva dvojica onda je kraj kosarke u Srbiji. Mitrovic za ove Dzordan licno,pa nije ni uzet bio.
b

belmondo

pre 9 meseci

Težak je život ostrašćenih ljudi. Jako težak.
D

Delon

pre 9 meseci

@belmondo Mislis ono kad deset godina ne uzmes titulu,ispadnes u 1/16tini cipi kupa, a igras EL te godin i svake godine molis da igras neki kup uleb i fibu.
O

OBRADOGLU

pre 9 meseci

Sve je bilo dobro dok Zeljkoglu nije preuzeo reprezentaciju.
m

mozak

pre 9 meseci

ti se prokiselio livadare crveni.
B

Bane15

pre 9 meseci

Nema to ponosa, dostojanstva ...a najvise sramote. Igraci gromade, da ne igraju za reprezentaciju...ma nemoguce
b

belmondo

pre 9 meseci

Nedović likes this. Pardon Nemanja.

Gost17

pre 9 meseci

Utakmica je sutra, ne danas.
S

Soko

pre 9 meseci

Mislim da su Partizan i Zvezda i ideoloski podeljeni.Zvezda je vise nacionalno obojena dok Partizana smatraju vise internacionalnim. Mnogo veci broj Zvezdini navijaca ima simpatije prema presedniku nego Partizanovih. Koji stav je ispravan verovatno se necemo nikad slozit ali stvarnost je takva.
y

yo yo

pre 9 meseci

Mozda ali vise se para daje Partizanu
b

belmondo

pre 9 meseci

Svakako da se više para daje Partizanu nego zvezdi, jer zvezda ne postoji. E već kad je reč o Fmp-u, to je neuporedivo, jer samo dva Argentinca iz prošle sezone koštaju koliko ceo Partizanov roster.
M

Mile led

pre 9 meseci

Koji more smajlaga i trifun,pa oni pojma nemaju,zivi ocaj od igraca!🤮
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 9 meseci

Ja se iskreno nadam da igrači ne prate portale i ne čitaju komentare. Šta bi imali da vide? Narod koji predstavljaju i za koji igraju ih gleda i procenjuje po tome za koji su klub igrali. Njihov narod, koji govori istim jezikom, ima istu tradiciju, običaje, koji je njihov ih omalovažava ili uzdiže jer su igrali za Zvezdu ili Partizan. Horor. Ja navijam za Zvezdu od kada znam za sebe a srce mi je bilo puno kada sam video da je Bogi postao kapiten. Dečko je više nego zaslužio.
d

dezurn1kr1vac

pre 9 meseci

Tom decku ste vi pevali pesme da je ustasa . Toliko 👍
N

Nermin Curbrigen

pre 9 meseci

I ja sam zvezdaš od rođenja pa do smrti, ali pre svega srbin i patriota. To samo budale i kompletni idioti mogu da pevaju, mislim na obe strane. Razumem ja mladost i povodljivost, ali onda tu država mora da reaguje. Veliki je problem što to njoj odgovara da plati 50-ak maloumnika i izdajnika svog roda (na obe strane) da prave haos i tako nas razjedinjuju.

Realan lik

pre 9 meseci

Ne igraju danas, nego sutra...
d

dezurni.glavatan

pre 9 meseci

Da li grobarima smeta to sto je Sasa Danilovic dugogodisnji clan SNS a ili im ne?
T

Tito posle Tita

pre 9 meseci

Da li zvezdasima smeta to sto Zvezdan Terzic drzi u kancelariji sliku AV ili ne?
T

Top Gun

pre 9 meseci

@Tito posle Tita Naravno da im ne smeta.
B

Bane74

pre 9 meseci

@Tito posle tita... da li vama smeta sto ste osnovani u Zagrebu i sto vam je Tudjaman dao bOje? Naravno da ne...ako vam ne smetaju Dubrovacki trubaduri, grupa Magazin..sto bi vam i ovo smetalo. Jugosloveni....
K

Kuku nam

pre 9 meseci

Sreća da nas posluži? Ovaj planira da ostane... daj Bože da se ne kvalifikujemo na OI
d

dezurn1kr1vac

pre 9 meseci

Ubedio ih je da je FMP = Zvezda i ubedio ih je da je bio na celu saveza kada smo osvajali zlata 🤷🤣 . Pa dal je moguce da ste toliko glupi ? Nebojsa Covic nema ni jedno zlato kao presednik KSJ već Veselin Barovic ! Ne nasedajte i ne budite glupi aman ljudi !
m

ma pusti ih

pre 9 meseci

oni se informišu na Pinku....
r

reb8888

pre 9 meseci

...ljude koji su pratili kosarku niko ne mora da ubedjuje, dobro znaju sta je bilo. secamo se cak i sta je tegi pricao o covicu dok nije presao u zvezdu i kako ga je dizao u nebo kao najboljeg sportskog radnika i genija srpske kosarke. a drugo, nasa kosarka sada su covic i misko i oni je odrzavaju, ostalo su samo trgovci trenutno postavljeni tu...
M

Milovance

pre 9 meseci

Dobro,sto se Trifunovica tice to je pojacanje za ekipu ako ne ide..
d

d. g.

pre 9 meseci

Nedović je bar bio pošten...
j

jest

pre 9 meseci

posten kao i predsednik mu...
G

Gost "

pre 9 meseci

Pomislih da sam video sva čuda ovoga Sveta , ali očigledno da nisam , evo jedno se danas desilo...
B

Burduš Plandište

pre 9 meseci

jel stigla vest u Plandište da Zvezdan Slanić nije pobedio u "Zadruzi"????
g

gooxy

pre 9 meseci

Steta za smajlija jer mogao je pomoci reprezentaciji
C

Crnogorac92

pre 9 meseci

Ja vas vidim ladno makar u polufinalu jer ste bolji tim od svih učesnika. Ne po imenima već kao tim. Sjećate li se da je raško katić igrao na svjetskom prvenstvu pa srbija druga? ili evropsko kad je srbija bila druga? ko je tada sve otkazao... centri kuzmić i štimac. krilni centri mačvan i birčević. i drugi u evropi. da nije bilo sudijskog forsiranja slovenije - bili bi šampioni... Pozdrav i navijajte za nas kao što i mi svi navijamo za vas
b

belmondo

pre 9 meseci

Da, ali sada nam je Kari selektor, a to je nepremostiv balast.
C

Crnogorac92

pre 9 meseci

Jedini koji je pobijedio dream team i to na njihovom terenu. On je stari lisac. Vidi, da se nije desio baš loš šuterski dan protiv Italije onda na EP, prošetali bi se do zlata. Jer ste sve protivnike ostale razmontirali. I sad ćete. Ubijeđen sam
@

@@@

pre 9 meseci

Dobro za Partizan. Loše za reprezentaciju.
c

cao cao

pre 9 meseci

Dobro je sto su svi u komentarima sve ove odluke preimenovali u rat zvezda -partizan. Zato se i raspadamo
d

deki_kg

pre 9 meseci

Vazniji su im klubovi od reprezentacije vazda bili. Sve si tacno rekao
g

gost 007

pre 9 meseci

Nekada je to bila velika čast. Kad si 13-i igrač i prekobrojan si ruši ti se celi svet. A ovo sad... Nemam reči. U iduće kvalifikacije poslati neku ekipu do 20 godina pa ako nekim čudom prođu neka idu do kraja pa šta god da urade. Ili dovesti 12 stranaca da igraju. Više bi poštovali i državu i grb i nas kojima Srbija nešto znači. Čast izuzecima i veliko hvala onima koji su se odazvali otadžbini.
1

1309

pre 9 meseci

Kako ćemo sad bez 30 sigurnih poena po meču od ova dva majstora …..
a

a šta će

pre 9 meseci

zvezda kad se Raduljici pokvari motor???
@

@ a sta ce

pre 9 meseci

...raduljica nije pozvan u reprezentaciju a ispunjava uslove kao neki sto jesu, mozda cak i vise, zbog iskustva koje ima na prvenstvima. ne kazem da je trebao naravno, nego koliko je sve smesno.
R

Realan gost

pre 9 meseci

Nesto smrdi u savezu, izgleda da je Pesic kriv za sve. kako sve dolazi na naplatu. majstor nek ide da seta rekom, da se ostavi kosarke. Dok nije sve unistioo
G

Gost "

pre 9 meseci

Ako nešto smrdi u savezu onda se zna od koga je.... Puna podrška za igrače. SRBIJA DO TOKIJA...
B

Bzvz

pre 9 meseci

Bruka da ovaj nesposobni Danilovic ne moze igrača jednog da ubedi šta znači reprezentacija i da treba da zaigraju najbolji.
p

prti

pre 9 meseci

Alo pa Danilovic dodje i svakom od njih kaze kako je on sad sa stomakom bolji igrac od svakog pojedinacno. Jokic ? Kakav Jokic on je dominator i dan danas oni su pilici i samo su tu jer su aktivni inace bi on igrao umesto njih. Takav lik je toksican i za kafanu a kamoli savez.
@

@prti

pre 9 meseci

Danilovićev kum to može da potvrdi
g

ghost331

pre 9 meseci

Sad kod zelimira punim intenzitetom.
n

naravno

pre 9 meseci

a Ti gledaj Šoneta kod Sarape i veruj da je zemlja ravna ploča....
G

GOROSTAS

pre 9 meseci

Virus ne postoji jer ga ne vidis jel tako glavati?
d

dezurn1kr1vac

pre 9 meseci

Realno ovo ima veze sa mnogo cim van reprezentacije . Dozvolili smo da nam glavnu rec u sportu vode politicari pa su od reprezentacije stvorili cirkus . U jeku priprema jedan predsednik izadje i prica o "razlozima" neodazivanju najboljih igraca . U svakom problemu trazi sansu za sebe da kako tako dodje do pozicije koju juri vec godinama . Nije reprezentacija ni Zvezda ni Partizan . Do juce zabrana igracima da igraju za Srbiju , pljuvanje po savezu , trazili smenu Djordjevica a danas bi da ga vrate . Dok ovi drugi i po cenu toga da im se jedan od bitnijih igraca povredi u reprezentaciji daju sve svoje igrace na raspolaganju Pesicu . Politika Covica koji u svemu gleda samo svoj interes je i dovela reprezentaciju Srbije u ovu situaciju . KSS redovno izmiruje sve obaveze , ima odlican strucni stab , lekare , uvek na vreme organizavana putovanja , smestaj , treninzi pripremne utakmice i sve sto je do njih oni to rade maksimalno dobro . Uostalom niko se od njih ne zali na neke lose uslove . Ali cilj je da se destabilizuje sve , da se napravi neuspeh da sutra izadju sa tim kao opravdanje da je potrebna smena . Sa Saletom smo imali medalje ali on je Grobar i to ne valja pa ce sutra biti tako i za Milojevica ..
P

P Dragan

pre 9 meseci

Vidi se za koga navijas i koga nemozees da vidiš očoma zato i pises svakakve gluposti . Prvo Čović je bio u savezu u vreme najvećeg uspeha nase kosarke ( nekažem da je baš on najzaslužniji za to to su igraci i trener ) Drugo odakle ti da brani igračima da igraju za reprezentaciju to su gluposti . Treće za savez je potpuno u pravu jer tamo je cirkus to se vidi po svemu a posebno po reprezentaciji i otkazima jer oni su uz selektora možda i veći krivci posebno g. presednik svojim izjavama.
R

Repac Plandiste

pre 9 meseci

Ne tropaj bre. Covic kriv. Nije kriv Predrag Sasa predsednik saveza nego Nebojša. Kako li samo mlatis. Sa ovim su se složili...
c

cr24

pre 9 meseci

Repac, nije Danilović doveo Pešića za selektora, zna se koga je doveo i zašto nesmeju daga smene, a realno čovek je već odavno penzioner. Seti se samo zadnje četvrtine protiv Italije i odnosa prema Jokiću, i posle se čudimo što neželi da igra za reprezentaciju??!! U finalu NBA-a Jokić drži tajmaut zajedno sa trenerom i svi ga slušaju, a Pešić zaboravio da ga ima u timu??!! Naša reprezentacija nije smela da smeni Kokoškova, rezultati bi sigurno došli, a ako je već smenjen trebao je da dodje neko od mladjih, kao što su Milojević ili Alimpijević,...
D

DEzurNI.GLAVONJA

pre 9 meseci

Cudno, kada je Covic bio predsednik saveza svaki lut maltene zlato.
g

gost4

pre 9 meseci

moraces da malo proveris te informacije koje tvoj precednik izgovara kod Sarape, mislim da nije sve bas ko sto on prica po jutarnjim programima da je on bastion postenja u ovoj zemlji i da bez njega kosarka bi bila na nivou hrkljusa, bapota i banatskih šora.
d

dezurn1kr1vac

pre 9 meseci

Prvo i osnovno Covic nikada nije bilo na celu saveza kada smo imali uspehe . Ali Nikada ! Tos to On prica i sto obmanjuje javnost jer niko od novinara nema hrabrosti da mu kaze to je druga stvar .
r

reb8888

pre 9 meseci

...koliko su vama mozgovi isprani samo o covicu pricate a partizan drzi savez sto godina. kada zvezdin igrac odustane - covic zabranio, kada odustaju partizanovi to su virusi, zuljevi i sve ostalo sto moze da se zaleci do pocetka priprema. prvo morate da pljunete na svoje da dobijete legitimitet da pricate o reprezentaciji, jer je oni kontrolisu decenijama i koriste za dilove sa igracima...
P

Pešića je

pre 9 meseci

doveo najveći navijač zvezde,poreklom iz Bugojna....
@

@dezurni...

pre 9 meseci

Momce sto resenje svog problema ne resis tamo gde se resavaju takvi problemi. Ako seiris na vlast rezimski covek je Ostoja Mijailovic i tu se zavrsava diskusija. Da taj ko je tvoja meta nije pljunuo ogromne drzavne pare tvoji komentari bi bili kao u fudbalu. Zlo Srpske kosarke je alkos Danilovic i to svi znaju. Pesic se prosle sezone popisao po karijeri jednog od najboljih igraca zadnje dekade i to mu se vraca. Pomenuti igraci su lobi igraci i nemaju potreban nivo kvaliteta reprezentacije.
g

gostionq

pre 9 meseci

celo leto jw kod braće u pazaru bio....vodao devojku i cwlu njenu familiju sa njimamm. mora da je od ćevapa i mantojq navuko bqkteriju neku
T

TP-1

pre 9 meseci

Eto,reprezentacija je takva,kakva je. Po prvi put nema lozenja (bar se nadam) jer je svima jasno gde smo. Sto je dobro svakako. Dosadilo je vise lozenje,velike ambicije,naslovi bombasticni...pa tras i tuga. Ovako je mnogo bolje verujte.
k

kunde

pre 9 meseci

Siguran sam da ce ovi momci napraviti mnogo vise nego sto se ocekuje
G

Guest

pre 9 meseci

Ponosni sponzoru reprezentacije, utakmica sa Portorikom igra se u sredu, 16.08.2023. od 19h.
H

Hej

pre 9 meseci

Znači bez dileme 12 igrača su: Avramovic, S.Jovic, Topic, Bogdanovic, Guduric, Marinkovic, Davidovac, Dobric, N.Jovic, Petrusev, Ristic, Milutinov.
Š

Šljaka

pre 9 meseci

Dovoljno da se grupa prodje, dalje zavisi od protivnika.
0

035

pre 9 meseci

POJACALI SU SRBIJU SVOJIM NEIGRANJEM.
t

termin

pre 9 meseci

U tekstu pise da se mec sa Portorikom igra danas, zar nije sutra?
M

MilojkoNr1

pre 9 meseci

Opa , jel su to poceli Partizanovi igraci da se izbacuju iz reprezentacije?
j

jok

pre 9 meseci

to su Partizanovi igrači počeli pripreme za sledeću sezonu, pa su "povređeni". Za razliku od "povređenih" partizanivaca, zvezdaši "nisu našli sebe" pa će i oni biti spremni za početak priprema Zvezde. Davidovac i onaj slovenac će ipak ići na svetsko, Zvezda može sebi da dozvoli taj luksuz.
j

jok

pre 9 meseci

to su Partizanovi igrači počeli pripreme za sledeću sezonu, pa su "povređeni". Za razliku od "povređenih" partizanivaca, zvezdaši "nisu našli sebe" pa će i oni biti spremni za početak priprema Zvezde. Davidovac i onaj slovenac će ipak ići na svetsko, Zvezda može sebi da dozvoli taj luksuz.
G

Gall

pre 9 meseci

Realno grobari bi se obradovali i da je Trifunovic otpao i sa Zeljkovog spiska…
Г

Гос'

pre 9 meseci

Што се збило с' Смајлагом :) Како је то обољење, да чоек изгуби 7-8кг с 20 год?!
s

south

pre 9 meseci

Neka igraju covic i terzic
G

Gost "

pre 9 meseci

Auuu.... Dok je Čović bio predsednik svi su igrali , a kako je Danilko sam vidiš kakav je odziv , a da im ipak nije neko pretio je pitanje ?
T

Tarantula

pre 9 meseci

Mislim da je bolji Vazura na pleju...
Z

Zn

pre 9 meseci

Steta za malog Trifu koji se posvadjao sa Milojem u Megi i za to bio nagradjen vracanjem u Partizan, gde je imao impresivan ucinak od 1,8 poena po mecu… daj dedice odlazi vise niko nece da igra u ovakvim uslovima i pametovanjima
0

023

pre 9 meseci

I 'ladno će Boriša na svetsko... Živote dragi, kakav Twin Peaks od reprezentativnog košarkaškog leta.
П

Пироћанац

pre 9 meseci

као директан извршитељ Мишкових интереса
s

slx

pre 9 meseci

zar utakmica nije sutra, u sredu?
D

DidierDrogba11

pre 9 meseci

Biće kampanja, a mladih nada imamo očigledno, tako da budućnost ne izgleda loše. Pružiti momcima podršku i pomozi Bože!
d

dhjd

pre 9 meseci

Za celu sezonu u partizanu se samo Avramovic povredio i niko vise.Ja to nikada video nisam.A pre dolaska Egzum nije na nogama mogao stoji, Smailagic,Trifun,Lesor kako se sezona zavrsila odmah povrede.Ko zna kakva se tu nedozvoljena sredstva koriste sve
I

Imamo

pre 9 meseci

Najjaceg kondicionog i najjaci staff uopsteno :)) cry me a river
a

auuuuuu

pre 9 meseci

čitaš "Treće oko" u ovim vrelim letnjim danima?????
d

dhjd

pre 9 meseci

Imate da ne kazem sta, nece mi objave kom.
R

Realnoo

pre 9 meseci

@dhjd Ovo nije tačno, Smailagić je prvu utakmicu u sezoni za Partizan odigrao tek u novembru protiv Makabija u EL, imao je povredu zgloba koju je vukao iz reprezentacije. Onda je odigrao dve utakmice pa se povredio protiv Barselone, šaka, pa je opet bio van terena nekoliko nedelja. Avramović se čekao dugo zbog šake, ni on nije bio počeo sezonu, vratio se tek protiv Fenerbahčea u EL, onda je opet sredio šaku u top8 protiv Reala, Balša je imao prelom šake pa mononukleozu koja ga je pola godine izbacila van terena, zato je doveden Brodžijanski, Papapetru je imao problema sa leđima često, a nije zbog toga ni igrao finale Aba lige.
L

Lektor

pre 9 meseci

Zar ne igraju sutra?
H

HAJDE...

pre 9 meseci

Dajte više ljudi. Košarka lagano postaje bivši sport. Ne pržite narod kroz medije. Od ove gomile "reprezentativaca" ne treba ništa očekivati, osim bruke na SP. Postali smo "Kubertenovski stav" važno je da smo tu (ionako smo se kvalifikovali na jedvite jade...). Kakve Olimpijske igre, kakvi bakrači... Pratićemo ko će sve da nas ponižava tamo i onda će svi biti krivi, samo ne ovi što se nazivaju selektor i košarkaši. Zato je sada momenat da se dozovemo pameti i napravimo ozbiljan reset u svim segmentima naše košarke. Treba sačuvati onu decu iz Niša jer baš vrede, a sve drugo dugo dugo ćemo čekati. Ja više nisam optimista, jer vidim da na SP putuje "grupa građana", a košarka postaje poput rukometa sportski "Titanik". Srećno neka im je na Filipinima i u Indoneziji, ali...
K

Khal Drogo

pre 9 meseci

Штета за наше сјајне младе кошаркаше. Ален би готово сигурно био у тиму на СП, и био би од велике помоћи у рекету на обје позиције. Шта да се ради, повреде, здравствени проблеми се не ријетко испрече пред екипом. Екипа је готово позната, по мени 11 је сигурних (С.Јовић, Богдановић, Гудурић, Петрушев, Милутинов, Аврамовић, Маринковић, Давидовац, Н.Јовић, Ристић, Добрић), дилема је дванаести, Раданов или Симанић. Наравно ако се у преосталих 10 дана не десе неке нове повреде, у том случају прискочиће млађани Топић. Вјерујем да ће Раданов бити тај дванаести и да ћемо на СП са 8 спољних. Иако у том случају не би имали ни једног играча којем је примарна позиција крилног центра то ће попунити Филип Петруше, Никола Јовић и повремено Дејан Давидовац у улози тзв "лажне четворке" против екипа са оријентацијом ка нижим поставама. Неће ту бити проблема, посебно што су и Филип и Никола млади и пуни енергије. Алену и Урошу да се што прије опораве и у будућем временима врате у најдражи дрес, српским сјајним кошаркашима који су све више изожени малициозној паљби дежурних пљувача пуно среће на мундобаскету.
g

gost iz Draznja

pre 9 meseci

Bolje da se nismo ni plasirali na SP. Jedva će da se skrpi 12 igrača koji će da idu tamo. Uigranost nula i niko od njih ništa ne očekuje.
С

Сале Национале

pre 9 meseci

Штета,поготову за Смаилагића који може и на 4 и на 5 и који ће са Петрушевим бити центарски пар за нека будућа времена када Милутинов престане да игра. Али добро...идемо без терета фаворита па шта буде. Биће бољи него фудбалери у Катару сигурно.

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Nadam se da je ovo poslednje prisilno precrtavanje i poslednji odustanak. Stefan Jovic, Avramovic, Topic, Bogdanovic, Marinkovic, Guduric, Dobric, Davidovac, Nikola Jovic, Milutinov, petrusev, Ristic. Ima logike da Simanic ide, a ne Top junior:-), ali, ne bih voleo BB na "pleju".
s

srbija 1999

pre 9 meseci

prava odluka .
s

sinisa107

pre 9 meseci

Dezerteri
m

misliš na

pre 9 meseci

Nedovića???
А

Алекса977

pre 9 meseci

Да ли можеш да будеш толико болестан да мешаш репрезентацију са својим замрзнутим тимом? Момци су се одазвали позиву своје земље. Стварно не могу да верујем да се овакви коментари објављују, и још да имају подршку.
s

sale brat

pre 9 meseci

Pesicu koju formu za 10 dana ako nije takao loptu mislim na stefana jovica
J

Junker

pre 9 meseci

I najbolja generacija u 21. veku ce proci a da se nisu nijednom ni skupili. Pesic i Danilovic su najveci krivci za brojne otkaze.