Alen Smailagić i Pi Džej Doužer (©Star sport)
Alen Smailagić i Pi Džej Doužer (©Star sport)

Smailagić pod znakom pitanja za Virtus

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.12.23. | 20:56

Pi Džej Doužer prošao bez posledica

Problemima nema kraja za Partizan Mozzart Bet. Pored poraza u Zadru, već četvrtog ove sezone u ABA okvirima, pomenuti duel je doneo nove povrede u crno-belom taboru. Naime, Alen Smailagić je iskrenuo zglob, a Pi Džej Doužer je proklizao i naizgled povredio koleno.

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, Doužer je prošao bez posledica i po svemu sudeći će biti spreman za meč u četvrtak protiv Virtusa koji dolazi u Beograd u okviru 17. kola Evrolige, ali je zato Alen Smailagić pod velikim znakom pitanja zbog distorzije zgloba. Iako povreda nije teže prirode (slično se dogodilo Jaramazu pre 15 dana), pauza je potrebna i zbog toga ne bi bilo iznenađenje da ne vidimo Smailagića protiv tima iz Bolonje.

Izabrane vesti

Smailagić je već odmarao ove sezone zbog sitnih povreda, ali je isto tako znao da na sopstvenu odgovornost zaigra uprkos problemima.

Partizan je baš zbog velikog broja povreda ove sezone u nedelju pojačao redove sa Džejlinom Smitom koji u Beograd dolazi u utorak, ali njegov debi u elitnom takmičenju zbog propozicija je na čekanju do 2. januara kada Asvel bude stigao u glavni grad Srbije.

Podsećanja radi, Partizan je trenutno bez Alekse Avramovića i Uroša Trifinovića. Prema poslednjim informacijama njihov oporavak ide u pozitivnom toku.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetAlen SmailagićPi Džej Doužer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara