Babić: Stanković nam stalno priča o strasti

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.02.20. | 15:12

“Fudbal se ne igra bez toga”, poručuje 23-godišnji štoper

Srđan Babić bi mogao da bude najveći dobitnik zimskih priprema. Nekadašnji omladinski reprezentativac naše zemlje nametnuo se kao startni štoper srpskog šampiona, istisnuvši na klupu mnogo iskusnijeg Nemanju Milunovića.
“Očekivanja su najviša, ciljevi su u Crvenoj zvezdi uvek postavljeni na maksimumu - da osvojimo prvenstvo, uzmemo duplu krunu. Daćemo sve od sebe kao i svaki put da ispunimo ciljeve. Mi krećemo od nule, za nas ne postoji 11 bodova prednosti, svaka utakmica mora da se dobije. Nama je najvažniji svaki prvi susret, on je za nas finale i idemo redom. Nama je fokus samo Čukarički”, poručio je Babić.

On je naveo kako je siguran da će navijači prepoznati rad tokom priprema u Beleku.
“Težimo da nastavimo trend dobrih igara sa priprema i u prvenstvu. Dobra igra je najbolja pozivnica navijačima da dođu na stadion Čukaričkog, da nas podrže, a mi ćemo na terenu sve uraditi da ih obradujemo pobedom. Svaki trener ima svoje zahteve, Dejan Stanković je uneo mnogo noviteta. Mislim da sve to zasad dobro funkcioniše i da će vremenom sve bolje i bolje izgledati”.

Izabrane vesti

I Babić mnogo veruje u Stankovića.
Od prvog dana je doneo taj pobednički mentalitet kroz neverovatnu energiju koju poseduje. Doneo je neku novu strast za pobedom, zna šta je Crvena zvezda, odrastao je u klubu. Neko ko nije odrastao ovde i ko nije duži period u klubu teško da može da shvati veličinu i odgovornost koju nosi Zvezda. Stanković to zna, fudbal je igra u kojoj strast igra važnu ulogu i to nam svakodnevno prenosi”.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara