"Rumunsko prvenstvo bliži se kraju"
"Rumunsko prvenstvo bliži se kraju"

Srbi napadaju titulu u Rumuniji

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.04.15. | 14:43

Arnautović i Ocokoljić sa Asesoftom stigli do polufinala

Rumunsko prvenstvo bliži se krajuRumunski šampion Asesoft iz Ploještija, naših trenera Vladimira Dada Arnautovića i Saše Ocokoljića, koji trenutno predvodi ekipu, uspeo je da prođe četvrtfinalne okršaje koji su bili jako kvalitetni i neizvesni.
"Uspeli smo da prođemo Temišvar koji je osvajač rumunskog kupa", kaže za MOZZART Sport Ocokoljić i dodaje. "Pobedili  smo sa 3:1 u seriji mada su nas iznenadili u prvoj utakmici. U mečevima koje smo dobili spustili smo ih, prosečno, na 64 poena. U Temišvaru smo u oba susreta vodili tokom celih mečeva".

I ostali četvrtfinalni dueli bili su prilično uzbudljivi.
"U polufinale su se plasirali, posle uzbudljivih završnica, Steaua, Energija Rovinari i Mureš predvođen našim Adamovićem i Gajovićem. Oni su izbacili Kluž tim sa najvećim budžetom koji je slovio za najvećeg kandidata za titulu".

Izabrane vesti

U polufinalu igraju Asesoft - Energija Rovinari i Steaua - Mureš.
"Što se nas tiče biće jako teško zbog problema sa kojima se suočavamo. Sad izostaje i Pelikanos koji zbog privatnih problema putuje  u Grčku. Energija je najprijatnije iznenađenje šampionata, ali i Evročelendža jer su se plasirali na Fajnal for. Redom su izbacivali Lukoil, Brindizi, Astanu i Le Man. Neki plan je isti kao i za Temišvar, maksimalna odbrana, da probamo da ih spustimo ispod 70 poena. Šanse su 50:50, mi smo branioci titule, ali mnogo toga se promenilo kod nas", zaključio je Ocokoljić.

Prve dve utakmice Ploešti igra na svom parketu 29. i 30. aprila, dok je treća utakmica po rasporedu 6.maja.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: MN Press. 


tagovi

Saša OcokoljićKK Asesoft

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara