Komentari na vest

Srbija probila led i dobila Kinu sa +42, srećom nije izgubila Petruševa

S

Stogod

pre 10 meseci

Mene je pored zaista dobre igre najvise odusevilo to sto u poslednjoj cetvrtini ,kad su Kinezi poceli da biju ko nenormalni je u nama proradio neki inat ajde da ih sad natrpamo jos vise .
a

all grobar

pre 10 meseci

Nama ce u prvom krugu najveci protivnik biti - OPASNOST OD POVREDE. Bas kako nas je danas uplasio Petrusev. Protivnici su nejaki i treba jos ove 2 utakmice iskoristiti za uigravanje i dati sansu svim igracima. Evo ja kazem kao okoreli grobar, prestanite sa prepucavanjem CZ-PAR i navijajte za ove momke koji se bore. Prestanite da brojite ko je kolko dao poena, dal je Bogdan sutirao iz neizgradjene pozicije ili je Gudura opet bio neprimetan. Sacekajte da se zavrsi SP pa cemo videti ko se i kako pokazao. A prava vrednost pojedinaca ce se videti kad dodje druga faza i cetvrtfinale. Samo povrede da nas zaobidju i NAPRED SRBIJA!
T

Ti što si

pre 10 meseci

Mi odgovorio sa @izvini prijatelju. Koje su to dobre utakmice od i sada ću zaista biti fin, dakle od bilo kog našeg košarkaša uključujući i Bogdana, gde je bilo čijom zaslugom pobeđena reprezentacija koja je na papiru bolja od nas? Poslednji put da smo pobedili nekog ko je bolji od nas jeste trojkom Teodosića preko Garbahose, posle toga sa sve i jednom reprezentacijom koja je tu negde sa nama ili je bolja od nas, mi smo izgubili. Amerika, Slovenija, Litvanija, Italija, itd. U svim tim utakmica Bogdanović je bio igrač koji je loptu najviše držao u svom posedu, koji je najviše akcija organizovao, koji je najviše akcija završavao i koji je uputio najviše šuteva. Da se razumemo, čak da stavimo da su tu i Jokić, Micić, Kalinić, Teodosić i da su svi na treningu ja GARANTUJEM da je najbolji čisti šuter Bogdan! Ali je ispodprosečan kreator, uzima ogroman broj loših šuteva i jednostavno podršku za ispucavanja preko ruke ne treba da ima! Momka lepo staviš u ćošak kao Rej Alen što je čekao, ili ga pustiš da trči oko bokova isto kao što je Rej Alen trčao i tu će se on najbolje pokazati, a to da glumi Stef Karija mu se treba zabraniti!
d

da odgovorim

pre 10 meseci

Dobili smo 2017 tada jaku Rusiju. Sa Svedomom i kompanijom.Dobili smo Amere, u kakvom god da su sastavu i sa kojim timom Bogdan je tu bio najbolji . Necu dalje nastavljati samo.mi.odgovori na pitanje/a ? Ko u ovom sastavu u mesto Bogdana. Gde su bili ostali kada je Bogdan bio odsutan?
J

Jova1245

pre 10 meseci

Mislis najbolji suter je Ristic!
@

@ da odgovorim

pre 10 meseci

Ova reprezentacija je pojedinačno u odnosu na ostale izuzetno slaba i kao takva JEDINI način da se ostvari rezultat bolji od realnog (To je neko četvrtfinale) jeste da se svaki igrač podredi maksimalno ekipi i da donosi najbolje odluke za tim, a ne da ga vodi neki ego. Da li će Dobrić, Avramović, Gudurić ili Bogdan šutirati kada su sami u izgrađenoj akciji za tri poena me ne zanima, ali me zanima da nijedan igrač ne šutira iz ne izgrađene akcije sem ako to nije sami istek napada i zanima me da nijedan igrač ne sili šut ako ga ne ide. Bogdan kao odličan čist šuter je prednost u napadu i da ne dotakne loptu, jer će uvek odvući jednog igrača, ako već imamo na taj način prednost, jako je glupo da pljunemo na tu prednost i da on uzme da solira.
@

@ da odgovorim 2

pre 10 meseci

Kakvo je to pitanje gde su bili drugi? Da li sam igde rekao da je Bogdan loš igrač, čak sam rekao i da je najbolji šuter. Kako da se iko ljuti na Ristića, Štimca, Kuridžu ili koga već što nije Džordan? Bogdan je u ovom sastavu naš najbolji igrač ( Mada mislim da će već od sledećeg takmičenja to biti mali Jović ) , ali baš zato što je najbolji neka igra za tim, ako na utakmici promaši prva tri šuta, a prva tri pogode recimo Avramović i Dobrić, pa mili moj kao kapiten dođi i gledaj kako da njih dvojica šutiraju što više dok ih ide, a ne ti da šutiraš dok te ne krene, a oni se ohlade.
s

srka

pre 10 meseci

Meni reprezentacija izgleda sasvim solidno. Dobro, neko će reći Kina je slaba, ali ovo je najubedljivija pobeda jednog tima na početku turnira. Bili smo fokusirani od početka, do kraja. To je Pešićeva škola i njegov rukopis. Ne možemo da kažemo da imamo neke velike zvezde u ekipi, ali opet nemamo nijednog slabog igrača. Košarkaški treneri kažu da je tim onoliko jak koliko mu je dobar dvanaesti igrač. Ova ekipa ga praktično i nema. Ne znam koga bi proglasio dvanestim. Brine samo povreda Petruševa, jer on ovom timu puno znači. Kada je u igri, ne oseća se da Milutinova nema na terenu i to sve govori o njegovom značaju. Nadam se da je u pitanju samo lakša povreda, pa i ako treba, neka preskoči preostala dva duela u ovoj fazi. Za pet dana bi trebao da bude fit. Avramović je sasvim dobro odigrao na pleju, razigravao saigrače, poentirao, agresivno odigrao u odbrani. Uvek vuče ekipu napred. Pravi taj jak intenzitet igre, što ostali moraju da prate i to je jako dobro. Dakle, nije samo Stefan Jović jedino rešenje na pleju. Čak mi se čini da smo bolje igrali u momentima kada je Aleksa bio na terenu. Gudurić ok. Mali Nikola Jović jako dobar, baš veliki potencijal. Može se na njega ozbiljno računati na ovom turniru. Bogdan se polako tek zagreva. Zaigraće on najbolje, kada bude najvažnije. Ne treba sumnjati u to. Sve u svemu, to su neki utisci posle ove prve utakmice. Mislim da imamo razloga za optimizam.
h

humaka...

pre 10 meseci

A sta su ti Bogdanović i Milutinov ako nemamo zvezde.. pa i Guduric je jedan od boljih igraca u Evropi..
X

Xyz

pre 10 meseci

Kako ce prva jaca repka da nas oduci od zivota
G

GETAFIX

pre 10 meseci

Tebe neće. Ti nisi dobacio ni do toga da igraš za svoju ulicu.
I

Interesantno

pre 10 meseci

Čak ni Kinezi ne nose ove kineske dresove kao mi!
@

@izvini prijatelju

pre 10 meseci

da samo razjasnimo par stvari. Prvo, perfidno se fokusiras samo na neke neuspehe i lose partije Bogdanove kroz karijeru. Sto ne napises gde su bili Guduric,Nedovic,Dobric Micic kada Bogdan ne igra. Turnir u Beogradu za Olimpijadu Evropsko sada prošlo, gde su bili 2017 Jovic Micic i Guduric da pomognu kada se Bogdan sam borio protiv Slovenaca? Da imamo napadackih opcija mogli bismo da pričamo o Bogdanu kao stetocini ali ti drugih igraca danas nemas da povuku dokaz su ti prosli turniri.
Б

Бск

pre 10 meseci

Довољно је само погледати ове коментаре и све вам се смучи. Лепо ја рекох да су Цзв и Пар зло српског спорта и док их не погасимо, као комунистичке подвале српском народу, нема нормалног и здравог спорта! Иначе честитам овим момцима на победи и само да се сачувају повреда пред Италију и оне далеко озбиљније мечеве. ❤️💙🤍
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Postoje mesta za ta navijačka prepucavanja i peckanja. I da, komentari jesu bolesni. I to ne samo na ovoj vesti o reprezentaciji. Traje to danima, pa i nedeljama. Vreme je takvo, piše svako. Svu sreću želim ovim momcima.
I

Izvini prijatelju

pre 10 meseci

Šta ti se smuči? Evo ja sam napisao za Bogdanovića i jeste navijam za Zvezdu i isto bih napisao i za Gudurića i za Teodosića ili Jokića ili za bilo koga. Da li je Bogdanović zaista toliko dobar igrač/šuter da nam je najbolja opcija u napadu da se on zavuče u ćošak terena i preko igrača šutira u trku ili da sa 10 metara šutira za tri? Eno gledaj Stefana Jovića, dok je kod njega lopta, tačno se vidi da će biti neka smislena akcija, ode lopta kod Bogdana gleda kako da šutne i to je to. On nama jeste najbolji igrač POJEDINAČNO, ali lepi moj trči oko blokova, čekaj u ćošku pa kada ti se za utakmicu namesti 5-6 čistih situacija šutiraj niko ti ne brani, a ne kao ja ću kreirati sam. Tako nas je zakopao protiv Amerike kada je za tei šutirao 0od10, protiv Litvanije nas niko nije uništio kao on, protiv Slovenije mu je “nestalo snage” , to što si Hrvatima koji su teška beda u košarci i Australiji davao sa 10 metara trojke a koje bi svakako lagano dobili te ne čini igračem da se tako bahatiš!
m

mord

pre 10 meseci

Lupas gluposti. Nije komunisam kriv, niti jsd i czv. Vec mentalitet koji svoju bedu sakriva pod nacionalizmom, klubovima, religijom. Tukli bi se i mrzeli isto ovako i da se osnuju novi klubovi.
H

Hercegovacki Kamen

pre 10 meseci

Svaka ti Cast za Komentar Bravo I veliki pozz kad bih svi Srbi tako razmisljali kao ti
G

Grga Trombon

pre 10 meseci

Ako nam buduci protivnici zaustave naseg najboljeg trojkasa Ristica, bicemo u velikom problemu.
B

Bogdanoviću

pre 10 meseci

Ako ti ili neko ko ti je u blizini čita komentare sa ovog sajta, neka ti pročita da se spustiš na zemlju sa svojim šutiranjem iz ne rezonskih pozicija. Niti si Stef Kari, niti si Klej Tompson, niti ćeš to ikada u životu biti, još da te gledam kako se busaš u grudi kada ubaciš 1 od 7 takvih šuteva je za posmatranje stručnih osoba.
j

jako je interesantno

pre 10 meseci

prozivanje Bogdana koji uzima dosta suteva. Samo da podsetim doticne, Bogdan je sam vodio do finala 2015, bio najbolji strelac tima na SP u Kini i drzao ekipu umesto debelog Jokica. Decko ce uskoro postati najbolji strelac reprezentacije hteli vi to ili ne. Kada bude neko drugi uspevao ono što je Bogdan uradio onda prozivajte ovako samo u rupe....
H

Hhaahah

pre 10 meseci

Evo bitno nam je svima tvoje misljenje. Pa sto te toliko boli Bogdanovic? Zaboravi to sto vas je razbijao, ovo je reprezentacija svih nas.
a

a bio je dobar

pre 10 meseci

Kad je osvajao medalje, kad je trpao koga god je stigao. Tako je valjao i celavi pa sad narod ne moze da ga smisli
L

Loza

pre 10 meseci

@ Malo si omašio, finale smo igrali 2014, a te 2015 nas je Bogdanović ukanalio u polufinalu EP protiv Litvanije
@

@Pametnjakovic

pre 10 meseci

Misli vrv na 2017 tu u Turskoj. Tu je bio najbolji, Gde su ti cuveni Zvezda Srbija FMP igraci u reprezentaciji da povuku nesto ih nema...
B

Babaroga

pre 10 meseci

Bogdan poznatiji kao 123 od 305!!! Ja mislim da bi više šuteva trebao da preuzima svemoćni Boriša Simanić!!!
B

Bogdan nas

pre 10 meseci

je uništio protiv Litvanije. Vodio nas je protiv šklj reprezentacija, čim je došla neka koja je tu negde sa nama ili bolja od nas video se nije. Protiv Amerike je šutirao 0od10 za tri poena. Momak je prosečan košarkaš i neka igra timski, a ne da glumi nekog igrača iz kuće slavnih kada to nije.
l

lion zion

pre 10 meseci

7-2 su trojke bogdanovica ostalo potpisujem.nadam ce kari da ga posalje na hladjenje ubuduce kad pocne da tripuje da je bolji trojkas od ristica.rile legendo samo resetaj
D

DV

pre 10 meseci

Stav Mirno, dok govoris o Bogdanu!!! A verujem da si imao postedu od casova fizickog, da si skakao lastez sa devojcicama!

Proficap

pre 10 meseci

Ajde bre ne lupetaj. Bigdanovic nas je sam vidio do finala pre 8 godina, i uvek je za reprezentaciju davao srce i dusu. Ne sumnjam da ce i sada biti tako. Legenda
D

Do Italije

pre 10 meseci

Ne treba ni da se gleda. Pa prve tri utakmice igramo sa doslovce amaterskim reprezentacijama. KK Borac bi bio ubedljivo prvi u ovoj grupi, a ako izgube od Italije, što je realno, neka se lepo pakuju kući.
K

Ko te tera?

pre 10 meseci

Pa ti nemoj gledati. Što se mene tiče ne gledaj ni protiv Italije, šta će nam takav smarač, idi podržavaj Hrvatsku ili Kinu
Б

Белграно

pre 10 meseci

Иначе две екипе иду даље из друге групе, победом над Доминиканцима би ишли у четвртфинале шта год да урадимо са Италијом, тако да нико не пакује кофере.
@

@belgrano

pre 10 meseci

Itekako pakujemo kofere jer tada idemo na neku jaku reprezentaciju, a jaču od nas nismo pobedili ima 10 godina pa nećemo ni sada.
B

Brundo

pre 10 meseci

Sto manje Gudurica.
J

Jova1145

pre 10 meseci

mnogo minusa si dobio ali je i meni bilo mucenje da ga gledam. Malo jaci presing ima da gubi lopte samo tako. Nije plej!
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Bravo Srbijo ❤️💙🤍🏀❤️💙🤍
G

Guduric plejmejket

pre 10 meseci

je zalutao u reprezentaciju. Od 2017 ispod prosecan igrac ba oroslom EP nije ga bilo nigde....Jel se pokusava i dalje da razigrava kao Nedovic onomad?
P

Pajaroni

pre 10 meseci

Sedlaček i Kuzmanović,2 zla,pa.biraj gore. Baksuzi,pesimisti,mlataši. Pored njih jednostavno ne možemo da napravimo rezultat. Njihova negativna energija je toliko moćna da prodire i do dalekog istoka.
S

Samo kažem..

pre 10 meseci

Šarenac je na RTS
К

Краљ

pre 10 meseci

Свака част шампиони !
Z

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 10 meseci

Jbt…skoro svi počeli u Hemofarmu!!!
C

Chelsea1234

pre 10 meseci

Odkako je ovaj Sedlacek doveden kao strucni konsultant mi uspeha vise nemamo.Lik je neki maler teski.Dosta smara sa nekim analizama, ovo je repka gde toliko nekih strucnih objasnjenja uopste nije potrebno.
A

AleksaIvana19

pre 10 meseci

Odigram Petruseva preko 9.5 I on za 6 minuta dao 8 poena i povrjedi se 😂
S

Srbija KG

pre 10 meseci

Molba Mozzartu da suzbije klubaške komentare, jer mi koji navijamo za Srbiju nismo dužni da čitamo njihova klubaška prepucavanja. Hvala!
g

gost 678

pre 10 meseci

Evo sad će, pa da im trafik na sajtu opadne za 85% :)
c

cartman484995

pre 10 meseci

Oni žive od toga. Ne može da se pročita normalan komentar sa bar nekom analizom ili pogledom na utakmicu od indijanaca. Ali tako je generalno svuda u ovoj zemlji.
B

Babaroga

pre 10 meseci

Najbolji igrač svemoćni Boriša Simanić!!!
G

GETAFIX

pre 10 meseci

Baš ti je bedan sarkazam. Gledaj konjske trke, zaboravi košarku.
N

NN3

pre 10 meseci

Srećan rođendan Sale he he
D

DIKTATOR

pre 10 meseci

Gde su među najefikasnijima igrači iz Zvezdinog sistema? Zašto su davani milioni?
G

Grajkula

pre 10 meseci

Na casovima ljubavi ostali i stipendijskim ugovorima, koje davala ICN Galenika. Studentske stipndije su davane u razvoj Daloa, Bertansa, Vestermana..
D

Dusmanin

pre 10 meseci

7 Zvezdinih igraca, 4 Partizanova (i to 2 Zvezdasa medju njima), o cemu pricas?
B

Brundo

pre 10 meseci

Guduric je mlakonja od igraca.

Crno Beli Partizan

pre 10 meseci

Nikakvo ludilo, odigrali smo koliko treba protiv prosečne reprezentacije. Svakako lepa igra, prava timska, svi doprinose. Neki će vremenom više, neki manje, ali stvarno je gotivno videti odredjen doprinos pojedinih igrača. Ta agresivnost i prodornost Avramovića, odličan osećaj za igru Jovića, te silne trojke Ristića (nestvarno koliko lik ima meku ruku), ma svi su bili na mestu. Možda jedino žal što nemamo Mitrovića ili Smajlagića mesto Simanića, ali šta je tu je. Odradiće i on nekih svojih par minuta. Nadam se da Petrušev nije ozbiljnije povredjen, neka miruje ovih par dana, mi ćemo verovatno lagano protiv Sudana i Portorika, pa za dalje neka se nadje. Njegov doprinos uopšte nije zanemarljiv, dosta dobro se snalazi pod košem, za razliku od Ristića. Trebaće nam da odmeni Milutinova. Što se tiče bekova, niko nije baš u nekoj pravoj formi, ali odrade svoj deo zadatka. Nadam se da će igrati sve bolje, potrebno je malo sigurnosti u šutu. Sve u svemu, ja sam i dalje pod utiskom da mi možemo fin rezultat da napravimo. Mada ništa se ne zna dok ne izadjemo iz grupe, koja je generalno skromna (da ne kažem smešna).
Б

Белграно

pre 10 meseci

Надам се да Петрушев није повређен. Иначе савршен почетак, сви добили минуте, Милутинов и Богдановић полако хватају залет, Маринковић и Ристић одличне роле, све добро, идемо даље.
N

Napred Plavi

pre 10 meseci

Bravo Orlovi! Odlična utakmica, idemo dalje!
P

POWERHOUSE

pre 10 meseci

Četvorica od 5 dvocifrenih ili igraju u Partizanu ili ih je Partizan stvorio.
I

Inspektor

pre 10 meseci

Grobar sam i ja, al ovde nema mesta tome. Sve ih je stvorila SRBIJA!!!
B

Babaroga

pre 10 meseci

Svaka čast za momke. Ako Vanja bude igrao partije kao danas, biće odlično. Boga mi mnogo bolja partija nego što je iko mislio, jeste Kina boranija al opet 40+ nije lako pobediti Andoru a ne Kinu. Samo hrabro 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Kalčopolista®

pre 10 meseci

Bogdanovic, Marinkovic, Avramovic i Milutinov klase!
B

Babaroga

pre 10 meseci

Partizanova deca najjača u reprezentaciji u svakom sportu oduvek
b

bluemoon

pre 10 meseci

Jesu Kao i Jovici,Petrusev,Gudura i ostali A ti si mombril...
d

dabinekobioklasa

pre 10 meseci

mora da bude konstantan. Nijedan od navedenih nazalost to nije. Najkonstantniji je Milutinov u celoj ekipi.
j

jeste

pre 10 meseci

I panter i lesor i koprivica i dulo i salo i ostoja i djordjevic i pekovic i danilovic
D

Da bre

pre 10 meseci

Bogdan jeste dao 14p ali je bio bas los neke bzvz suteve je uzimao.
L

Luka Dončić

pre 10 meseci

Ej fali ti jedan Zvezdaš za petorku. 😂
D

Daaaa

pre 10 meseci

A Salo i Dulo ?
M

Makks

pre 10 meseci

Ko je ovom Darku Plavsicu i kvazi strucnjaku Sedlaceku rekao da su duhoviti pa ceo mec bacaju fore i smeju se sami sebi na iste?
s

srkiša

pre 10 meseci

Gledaj brate na RTS-u. Šarenac prenosi.
L

Lobanja prazna

pre 10 meseci

Sedlacek nije strucnjak?E moj poznavaoce kosarke.
N

NN3

pre 10 meseci

Sedlaček je ogrooooman košarkaški stručnjak, samo me izluđuje što je u 90% slučajeva negativan i uvek roka samo neke zamerke, zato ne mogu da ga slušam. A o njegovoj stručnosti ne treba diskutovati, doktor košarke.
J

Jeste Sedlacek strucnjak

pre 10 meseci

Poslednjih 20 godina kao sukomentator na Rts-u, to mu je vrhunac.
@

@Lobanja paglu

pre 10 meseci

Sedlacek je veliki strucnjak, zbog toga i jeste ceo zivot na Rts-u.
C

Chelsea1234

pre 10 meseci

Smarac teski.
G

GETAFIX

pre 10 meseci

Nisam verovao da ću ikada ovo izgovoriti (napisati) ali gledaj RTS.
B

Bogoljub Gagic

pre 10 meseci

Samo bez euforije,ovako je pocelo i evropsko sa 100 poena protiv Holandije,islo sve sut bilo hemije,i na kraju dosli zabari i svi znamo sta je bilo.
S

Sve je to u redu

pre 10 meseci

Ali ako im to znamo, znaju i momci to. Daće oni sve od sebe do kraja.
m

mord

pre 10 meseci

Dobro vise, ko da se desio potop. Losa utakmica, los dan protiv neugodne ekipe. Ispade taj mec protv talijana da je naneo traume navijacima.