Srpkinja postigla 64 poena i pomogla ekipi u pobedi 201:16

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.10.23. | 15:13

Dobro ste pročitali

Sport je uvek u stanju da donese čudne rezultate, neverovatne broje, preokrete. Sve je moguće... Posebno kada je košarka u pitanju, ali ono što se dogodilo u Slovačkoj na meču ženskih ekipa, definitivno se ne viđa svaki dan. Okršaj Slavije Bistrice protiv Trenčina je završen neverovatnim rezultatom 201:16.

Dobro ste pročitali, nije greška u kucanju. Posle 40 minuta košarke, na semaforu je stajalo 201:16. Međutim tu se ne završavaju neverovatne brojke ovog meča 6. kola nacionalnog šampionata Slovačke. Poraženi sastav je u prvom poluvremenu ubacio 12 poena, u drugom četiri, ali ono što je viđeno u četvrtoj četvrtini je za anale.

Izabrane vesti

Rezultat je glasio 67:1.

Naime, istakla se i srpska košarkašica Snežana Bogićević koja je ubacila čak 64 poena, a uz to je dodala i 24 skoka. Falila joj je jedna asistencija za tripl-dabl.

Kolika je razlika u kvalitetu dovoljno govori da je poražen sastav izgubio loptu čak 94 puta, pa se postavlja pitanje koliko su puta prešle polovinu terena s obzirom da je domaća ekipa imala 67 ukradenih lopti.


tagovi

ženska košarka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara