(FIBA)
(FIBA)

Srpska kolonija u Miteldojčeru jača za Huskića

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.07.21. | 12:40

Naš centar se u nemačkom klubu priključio Rebiću, Nađfejiju i crnogogorskom stručnjaku Jovoviću

Goran Huskić se posle osam godina seli iz Španije. Srpski centar koji je igrao za San Sebastijan, Uesku, Burgos i prošle sezone za Bilbao, potpisao je ugovor sa Miteldojčerom, saopštio je nemački tim.

Dres Miteldojčera nedavno je obukao Nikola Rebić, a od prošle sezone za bundesligaški klub iz Vajsenfelsa nastupa i Nemanja Nađfeji, sin nekadašnjeg igrača beogradskog Radničkog Aleksandra Nađfejija, koji je ostavio veliki trag u nemačkoj klupskoj košarci, igrajući za Keln, Albu, Tibingen (u dva navrata) i Bajern.

Izabrane vesti

Po završetku igračke karijere stariji Nađfeji bio je pomoćni i glavni trener Tibingena, a od prošle sezone je asistent u Panterima iz Filingen Šveningena, članu druge Bundeslige.

U Miteldojčer se početkom juna, posle tri sezone, vratio Igor Jovović. Crnogorski stručnjak koji je dugo vremena bio asistent u Budućnosti (2007-2013), a zatim, po dolasku Dejana Radonjića u Crvenu zvezdu, dve i po sezone sezone glavni trener Podgoričana (2013-2015), nepusnu sezonu je radio ka glavni trener Sutjeske.

U leto 2016. godine internacionalnu karijeru počeo je u Miteldojčeru na čijoj klupi se zadržao dve sezone. Jovović se u nemačku košarku vratio kao asistent u stručnom štabu Bajerna (2019-2020), dok je prošle sezone bio glavni trener Telekom Bona.


tagovi

Goran HuskićMiteldojčer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara