Screenshot - euroleaguebasketball.net
Screenshot - euroleaguebasketball.net

STATISTIKA: Loši procenti za tri i sa linije penala koštali Zvezdu u Atini

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.02.22. | 23:32

Crveno-beli imali više skokova i ukradenih lopti, manje izgubljenih, ali nije vredelo

Rekao je Dejan Radonjić posle poraza u Atini da je ekipi nedostajalo energije i fokusa. Utisak je da ju je ponajviše slaba koncentracija koštala poraza u OAKA Areni. Panatinaikos je slavio 79:73, iako je većim delom susreta jurio rezultat. Na kraju je bio smireniji kada je bilo najpotrebnije i predvođen Nemanjom Nedovićem upisao trijumf.

Odraz slabe koncentracije nabolje se oslikava u procentima sa linije za slobodna bacanja. Zvedzda ih je pogodila 16 iz 25 pokušaja (64 odsto). Dejan Davidovac je u poslednjim minutima promašio dva uzastopna i propustio priliku da poravna rezultat. Najveće iznenađenje je možda što je Nejt Volters sa crte šutirao 1/4 (25 odsto).

Izabrane vesti

Crveno beli su imali su više skokova (35:28), ukradenih lopti (7:2) i manje izgubljenih (9:12). PAO je prednjačio u asistencijama (19:16) i blokadama (2:1).

Obe ekipe su pogodile po sedam trojki, Atinjani iz 20 pokušaja (35 odsto), crveno-beli iz sedam više (25,9 odsto). Imao je Panatinaikos i više uspeha u šutu za dva (22/33, 66,7 odsto), a Zvezda je i u tom parametru bila ispod proseka (18/37, 48,6 odsto).

Kompletnu statistiku sa utakmice u OAKA Areni pogledajte OVDE.



tagovi

KK Crvena zvezdastatistika

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara