Komentari na vest

Stefan Jović: Bilo je kontakta sa Zvezdom, ne i dogovora! Samo me Anđušić zvao kad sam se povredio

T

Tuti Fruti

pre preko 1 godinu

Ide u Bursu.
R

Rale breskava kivi

pre preko 1 godinu

Tatuviran s tatuvazu. i taki je za lazu...
N

Nislija Duvaniste bivsi saigrac

pre preko 1 godinu

Mnogo los covek,ali mnogo los covek je Stefan jovic
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Daj da i mi znamo zasto?!
K

Komsa iz rlandu

pre preko 1 godinu

Ne moze eecko svaki vikend izlasci, tompus i viski i da budes fizicki spreman, jednostavno ne ide ..
c

czbgzr

pre preko 1 godinu

dobar kosarkas,odlican momak
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Za tebe je Vildosa Kari lično. Mnogo si poleteo, misliš da si neko mudo. Da te Zvezda nije izvukla iz naftalina, još bi igrao Kls ligu.
B

Bbbb

pre preko 1 godinu

Blago klubu i igracima kad imaju takvog navijaca kao ti, bas si ogledalo svega onoga sto je fmp.. Jovic je kidao u Radnickom KG, odatle je i dosao u fmp. Pojma nemas kidarooooo
s

svedok

pre preko 1 godinu

A da se vas dvoje pozdravite sa komentisanjem onog sto ne razumete. Puno zdravlja Joviću i ne sekirajte se više od njega.
S

Strasan igrac

pre preko 1 godinu

Je Jovic, hladan kao spricer... Pozdrav od grobara!
G

GostRider

pre preko 1 godinu

U kojoj si ti pregovarackoj prednosti?Vuces povredu ledja dve godine i znam sta smo pricali u Irskom pabu kad smo se sreli prikane.Celo leto skoro si u teretani i na oblacinskom jezeru!Tebi je ponudjen solidan ugovor napsram tvoje fizicke spreme i nisi hteo da cujes iako si izmislio zvaku da te zvao Partizan a i sam znas da to nije tacno,tako da ne kaki mnogo
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Bilo je kontakta sa Jovicem pre dolaska Vildose. Jovic je igrac koji zeli da bude prva opcija. U Zvezdi tu ulogu nece dobiti trenutno i tu se nisu nasli. Sve ostalo su price za malu decu. Pa i Vildosa je izabrao Zvezdu da bi bio prva opcija. Markovic sasvim korektan za drugog pleja. Ko misli drugacije pojma nema.
V

Vozdovac

pre preko 1 godinu

Moj drugar koji je igrao fudbal u Zvezdi imao je problema sa povredom koja se dugo vukla, pitao je Jovica za kontakt lekara u Nemackoj, da ga nekako poveze i pomogne mu, i ovaj mu se nikada nije javio. Nekako mislim da sve te kasnije povrede, pa i ovo sto mu se retko ko javio nakon istih, da mu se jednostavno vratilo. Bio je jako dobar igrac ranije, i sada daje neke znake zivota a nadam se da je postao malo bolji covek i da nece vise imati problema sa povredama.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Veruj kada sam procitao tekst prvo što mi je kroz glavu prošlo je kakav čovek trebas biti da niko ne nadje za shodno da te nazove i pita za zdravlje.Ima tu mnogo do toga kakav si čovek i koliko te neko ceni kao čoveka.Malo mi je nerealno da je neko dobar čovek a da ga se baš niko ne seti i ne pozove.Ovo me malo podsetilo na jednog kolegu koji uzgred ne priča ni sa kim u firmi i smatra da su svi drugi problem a da je on 100% ispravan.😕
@

@Reč je reč

pre preko 1 godinu

Ja ovo nisam napisao zbog neke mrznje prema njemu, uvek mi je bio drag igrac i steta sto su ga povrede usporile, ali kada sam procitao ovo sto je rekao zeleo sam da napisem da verovatno ima zasto je to tako. Jednostavno ako imas mogucnost da pomognes kolegi sportisti, ako covek ima zdravstveni problem koji mu utice na karijeru a tebi se obratio i ti mozes da mu pomognes, obecas a na kraju ne uradis to, ne mozes da budes dobar covek. Sve i da doktor ne moze da izadje u susret, sta god da je, opet se javi i reci sta i kako. Jovic to nije uradio, mozda je i zaboravio ali sansa za to skoro i da ne postoji.
D

Dragan P

pre preko 1 godinu

Moje skromo mišljenje je da bi trebali Jovića obavezno da dovedemo umesto Markovića jer peosto Jović je bolji igrač
G

Gostima

pre preko 1 godinu

ide u Buducnost ili Olimpiju
M

Misljenje

pre preko 1 godinu

Na stranu zvezda i partizan sada. Toliko se oseca sigurnost kada je on na terenu da je to neverovatno. Sto je najgore niti ima sut, niti je brz, nema ni one direktne asistencije cak. Ali covek toliko ima mirnu glavu i prosto mu je to ekstra kvalitet.
S

Switko

pre preko 1 godinu

Partizan ga nije zvao!
K

Kobas

pre preko 1 godinu

Partizan je zvao SVE ! ! ! Prekidali treninge representacije da bi razgovarali sa igracima, minirali Kokoskova ...
f

fancy

pre preko 1 godinu

E moj Jovicu...dve ponude su bile ali ako cenis da ces vise para da izvuces iz EC tima srecno ti bilo
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Javio ti se zato sto se andjusic kao i ti mucio i gurao sam, od druge srpske pa dalje i zna sta je muka. A ovi sto misle da su bogom dani bez obzira na talenat, kvalitet tesko da ce da saosecaju sa tobom