©Reuters
©Reuters

Stefan Savić: Došao sam da podržim svoj klub, ruke mi se znoje

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.05.23. | 22:16

"Ovo što ovi momci rade je zaista fenomenalno, kapa dole. Da li bude F4 ili ne, treba im čestitati", rekao je štoper Atletiko Madrida

Partizan na poluvremenu ima velikih +16 u Madridu i nalazi se na pola puta od plasmana na Fajnal For u Kaunasu.

Među brojnim navijačima Partizana u glavnom gradu Španije, nalazi se i jedan poseban, štoper Atletiko Madrida, Stefan Savić, koji je podržao crno-bele u sva tri meča u Vizink centru.

Izabrane vesti

Nekadašnji prvotimac fudbalskog kluba Partizan, kaže da je ekipe Željka Obradovića zaslužila pohvale, bez obzira na to šta uradila ove večeri.

"Naravno, navijam za Partizan! Tu sam i treću utakmicu u Madridu, nadam se da će momci uspeti da se plasira na Fajnal for. Napeto je, ruke mi se znoje, ali mislim da će biti sve kako treba. Svi momci igraju fantastično cele sezone, ne bih nikoga izdvojio. Ovo što oni rade je zaista fenomenalno, kapa dole, da li bude F4 ili ne, treba im čestitati", rekao je Savić za Mozzart Sport.

Iako je igrač ljutog rivala Atletiko Madrida, sve protiče u sportskoj atmosferi.

"Došao sam da navijam za Partizan, što je normalno. Prava sportska atmosfera, podržavam Partizan, oni svoj klub, nadam se da će sve biti kako treba. Nisam mogao da budem u Beogradskoj Areni, ali nadam se da ću moći u budućnosti. Naravno, atmosfera ne može da se poredi. Nadam se trećem trijumfu", dodao je Savić.



tagovi

Stefan Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara