Stefan Todorović Foto: ABA liga
Stefan Todorović Foto: ABA liga

Stefan Todorović u Timu sveta

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.04.21. | 10:48

Prizanje za bivšeg juniora Partizana

Pandemija korona virusa neće dozvoliti da se ove sezonje održi Najk hup samit, odnosno utakmica između najtalentovanijih igrača iz SAD i sveta, prema mišljenju stručnjaka renomiranog proizvođača sportske oprene. Ipak, to nije sprečilo organizatore da izaberu sastave i na tj način odaju priznanje mladim košarkašima, meču kojima je Stefan Todorović, za demonstrirani potencijal tokom aktuelne sezone.

Osim nekadašnjeg juniora Partizana, koji je ove sezone igrao za pripremnu školu Profilik u SAD, u timu sveta su još član Mege Malkolm Kazalon (Francuska) Paolo Bankero (Italja), Šarl Bedjako (Kanada), Musa Dijabate (Francuska), Kalifa Diop (Senegal), Giljerme Dos Santos (Brazil), Džoš Gidi (Australija), Kaleb Hustan (Kanada), Siriman Kanute (Mali), Aminu Mohamed (Nigerija), Rajan Nembar (Kanada) i Amar Sila (Senegal). Treneri tima sveta su Roj Rana i Marin Sedlaček.

Izabrane vesti

Od 1995. kada je prvi put odigrama utakmica dres jednog ili drugog tima oblačilo je 240 igrača koji su kasnije bili izabrani na NBA draftu, 178 u prvoj i 62 u drugoj rundi.


tagovi

Stefan TodorovićKK PartizanKK Mega

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara