Stiglo prvo pojačanje u Lasov Bajern

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.07.23. | 11:16

Argentinac Leandro Bolmaro je potpisao dvogodišnji ugovor

Bajern iz Minhena je napravio veliki bum na evropskom tržištu kada su objavili da je novi trener ekipe Pablo Laso, dugogodišnji stručnjak Real Madrida koji je prošlu sezonu odmarao. Međutim, posle potpisa sa Lasom, dugo se ništa nije moglo čuti o planovima Bavaraca, sve do danas. Stiglo je prvo pojačanje u vidu Leandra Bolmara.

Raznovrsni Argentinac može da pokriva nekoliko pozicija, a prošlu sezonu je na iznenađenje svih završio na Tenerifima gde je beležio skromnih 5,3 poena po meču.

Izabrane vesti

On je još 2020. godine otišao u NBA ligu, ali nije uradio ništa vredno pomena u dresu Minesote u Jute pa se zato vratio u Evropu. Očekivalo se da ponovo obuče dres Barselone, ali je umesto toga potpisao za Tenerife.

Pre odlaska u NBA ligu, Bolmaro je igrao za Barselonu pa ga iz tog razloga Pablo Laso poznaje i dobro zna šta može da očekuje od njega.

"Leo je krađa. Ima evroligaško i NBA iskustvo, mladi talenat koji može da brani sve pozicije. U isto vreme je i čisti plej koji može da diktira tempo u napadu“, rekao je Laso.


tagovi

Leandro BolmaroKK Bajern Minhen

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara