Štimac i drugovi u pohodu na Istanbul!

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.01.19. | 15:01

Banvit je u boljoj formi, ali je Darušafaka favorit

Dva debakla u nizu (protiv Fenerbahčea u prvenstvu 91:61, protiv Barselone u Evroligi 97:65) potpuno su poništila sjajno izdanje protiv Olimpijakosa, kada se činilo da će forma Darušafake krenuti uzlaznom putanjom. Iako je prošlogodišnji osvajač Evrokupa tek 11. na tabeli Superlige, pripada mu uloga favorita u poslednjoj utakmici 14. kola protiv Turk Telekoma, koji je neuspeh u okršaju sa Partizanom "anulirao" sa dve tesne prvenstvene pobede (Afion 77:79, Galatasaraj 87:81).

Tradicija i kvalitet jesu na strani Darušafake, koja je od povratka u najjači rang 2014. godine dobila Darušafaku na četiri od ukupno pet mečeva računajući i jednu u kupu, ali učinak Turkl Telekoma u proteklih mesec i po dana dovoljan je znak za oprez prilikom sastavljanja tiketa. Naime, izabranici Buraka Gurena slavili su na minulih šest dvoboja u domaćim okvirima i kao takvi nalaze se u najboljoj formi posmatrajući samo turski šampionat.

Izabrane vesti

Ne treba zaboraviti da u redovima Turk Telekoma blistava izdanja iz kola u kolo prikazuje srpski internacionalac Vladimir Štimac. Nekadašnji centar reprezentacije Srbije jedan je od najzapaženijih u svojoj ekipi, a na prethodne tri utakmice u svim takmičenjima beležio je sledeće brojke - 21 poen i pet skokova protiv Partizana, pa sedam po poenai asistencija uz 16 skokova protiv Afiona i na kraju 19 poena i šest skokova protiv Galatasaraja.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 17:00 7232 TUR 1 Darussafaka - Turk Telekom up manje (156.5) 1,85
Ukupna kvota1,85

TURSKA 1 - 14. KOLO

Ponedeljak
(1,35) Darušafaka (16,0) Turk Telekom (3,50)

* Kvote su podložne promenama

Foto: MN PRESS


tagovi

Vladimir Štimacsportsko klađenjeDarušafakaKK Turk Telekom

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara