Komentari na vest

Stožice su eksplodirale, ali sultan Dušan Alimpijević posle Beograda osvojio i Ljubljanu

N

Nikoletina Bursac!!!

pre oko 2 godine

Ma igra Bursa kao Barsa 😁😁😁
s

svasta

pre oko 2 godine

Koliko napaljenih klinaca ostavlja komentare ,to je bolest deco,lecite se na vreme.
G

Gost1111

pre oko 2 godine

Kao sto EL mogu uzeti samo 4 tima,tako EC moze da uzme svako.Oba takmicenja potpuna budalastina,bez ikakvog smisla
N

Nikoletina Bursac III

pre oko 2 godine

Bije Bursa kao Barsa 😁
1

12god bez EL

pre oko 2 godine

Kad fuzionisana igokea iz laktasa igra EL,jel zna neko? Ps: Pitam za dedu...🤣
M

Malo realnosti

pre oko 2 godine

Ajde ne glupiraj se. Evo, ja kao navijač Zvezde kažem da je ovakav način završnice u EC nakaradan. Moraju se igrati po dve utakmice jer, dođosmo u situaciju da će isti osvojiti tim koji je završio 7 ili 8 u grupi sa jednom ili dve pobede. I ovo gde Zvezda igra je loš sistem da ne može lošije. Igrati 30 utakmica je budaleštinja.
G

Gooxy

pre oko 2 godine

Cim se vrati zvezda iz frizidera
B

Bursa TutiFruti

pre oko 2 godine

COVICU I RADONJICU, BLAZIC I HOLAND SLEDECE SEZONE U ZVEZDU ODMAH!
C

Covic i Radonjic

pre oko 2 godine

Kako ti kažeš
B

BolestNeBira

pre oko 2 godine

Idite na Instagram nalog KK Partizana i videcete koliko su umno zaostali, nekulturni ljudi koji navijaju za Partizan.
P

Pg

pre oko 2 godine

Crnogorac Nidam!
D

Drmrpr

pre oko 2 godine

Ovaj Golemac je takav debil. Bursa dok slusa trenera napravi +10-12 lagano ali kad celavi amer krene da solira stomak me zaboli, jos na kraju napravi faul. Mozda je umor a mozda i zelja da bude heroj. Svakako Alimpije je vise od 50% Burse.
D

DISCO DISCO PARTIZANI

pre oko 2 godine

Uh sto Alimpije opra ove glavne pretedente za ulazak u EL....:)))))
N

Nbgd

pre oko 2 godine

Alimpijević potcenjen trener, kao što je bio Zvezdan Mitrović i svojevremeno Kari Pešić, svi su gradili ime težim putem, preko Ukrajine, tj. Nemačke, evo i Turske. Teško postaješ veliki trener ako se ne izgradiš preko manjih sredina, izuzeci samo potvrđuju pravilo. Kako je moderan Alimpijević, vidi se da ima sposobnost da brzo uči od boljih kolega, i to samo gledajući, recimo Aita, Atamana i slične trenere napadače i njihovu filozofiju, koji daju igraču da se razmahne, da diše, da se oseća fantastično u timu i svojoj koži. Željko je rigidan, prevaziđen, ne da igraču da se odlepi, da diše, kod njega je Panter postao obična Mačka, kod Etorea Mesine je panter postao ubica, a Žoc ne može da mu napravi igru, flasterišu ga kao u mlađim kategorijama, presmešno. Alimpijević je održao čas košarke Obradoviću, probij, ekstra pas u korner, trojka bum....pa probij, podeli, pomeri odbranu, mismečuj...pa kontranapad, bam tras , 3 na 1, ćao. Ili jesi ili nisi, burazeru, mi ispadamo u osmini finala evrokupa. Imamo stručni štab ko Golden Stejt, Vlade Androić na klupi, WOW, onaj Španac WOW, onaj matematičar statističar WOW, za njij je Aca matović akademik, Trinkijeri i Aca su bili doktori. Duletu ili Trinkijeriju da daju pola para od ovog budžeta prošetali bi se do finala.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Nbgd-Ne može da bude podcenjen jer je maltene tek na početku trenerske karijere.Lako je biti general posle bitke.Alimpijevića niko nije spomenuo posle odlaska iz Zvezde,pa sve dok nije izbacio Partizan potom Cedevitu Olimpiju....Čovek ima energiju kao Obradović,Vujošević,Pešić,Ivković zna to da prenese na igrače,takav je bio u FMP i u Zvezdi,rezultat ne može da izostane.Sistem takmičenja je takav da svako može da osvoji Evrokup,zamisli ovakav sistem u Evroligi...Od 10 ekipa 8 prolazi dalje i onda ti ostaje još 4 utakmice da dobiješ da bi osvojio takmičenje...Igra se na jednu dobijenu gde je svašta moguće a video si sam kako je Partizan izgubio,na plus 5 svi su pomislili gotovo,ne može niko da me ubedi u drugačije,ali to je sport,čuda se dešavaju...Pogodili su 14 trojki naspram 6 protiv Cedevite Olimpije,još su mogli da izgube,to bi bila tragedija,to se desilo Ulmu protiv Virtusa 11 trojki naspram 2 i izgube...Što se Pantera tiče,kod Mesine je za saigrače imao Datomea,Micova,Hajnsa,Rodrigeza,Šildsa jedna iskusna ekipa a u Partizanu Zagorac,Dangubić,Avramović,Trifunović,Glas,Madar,Vukčević,Ledej,Lesor itd,šta misliš da zamene Mesina i Obradović mesta ko bi imao više uspeha....Panter tip igrača poput Treja Janga iz Atlante kad ima svoj dan 20-25 poena postigne lagano,čim neko igra malo jaču odbranu ili počnu da ga udvajaju ne može da se sastavi,u stanju je da šutne sa pola terena u petoj sekundi napada totalno nerezonski tek tako mu dune u glavu,nije timski igrač,dve asistencije protiv Bursaspora,4/10 trojke,0/4 za dva,6 slobodnih bacanja 13 poena to je njegov učinak protiv Bursaspora,malo je to,nije zato doveden,u svakoj bitnoj utakmici je podbacio....
G

Gostrrr

pre oko 2 godine

moze li mi neko objasniti kako virtus kao cetvrti ima prednost domaceg terena protiv Valensije koja je bila druga??
A

Alcatraz

pre oko 2 godine

Nema prednost
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Ali Pulen koji daje trojku a vreme isteklo... Hahahaha... Pakao. Bravo za Bursu!!! Ekipa koja vredi sa dvoranom koliko Panter i Ledej. Trese prvo sampione NBA I EUROLIGE iz korone, pa sad i Cedevitu!!! Bravo.
ш

шуми

pre oko 2 godine

Звезда би ове турке откинула бар 15 разлике. И Партизан и Олимпија су боље екипе и срамота је да су изгубили
O

Opa Opa

pre oko 2 godine

Nakon sto je izbacio najskupji tim ovog dela evrope , I rasplakao pripadnike manjije, Alempijevic nastavlja da delje.
A

Asad

pre oko 2 godine

Želja Murinjo igrač utakmice
Z

Zufer Avdija

pre oko 2 godine

Plejof Aba lige može da počne komotno za vikend...
r

randy marsh

pre oko 2 godine

Sve nam se bilo otvorilo
"

"bilo otvorilo"

pre oko 2 godine

Taj izraz se u srpskoj gramatici definiše kao davno prošlo vreme. Baš kao i tvoj klub
P

Pitanje

pre oko 2 godine

Da li finalista evrokupa ide u evroligu ili samo osvajac? Nece valjda Andora i Bursa da igraju za evroligu, Andora ispada iz lige, Bursa jedva deseta na tabeli
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Pitanje-Što ne bi igrali,pošteno su se borili i zaslužili to na terenu.Finalisti bi trebali da igraju Evroligu.Jedino ako ne dodje do nekih promena kao što se dešavaju svake godine...
Z

ZzzRrr

pre oko 2 godine

Čini mi se da ide samo osvajač jer je Monako ušao u top8 EL
G

Gost997

pre oko 2 godine

idu finalisti, i uniks i monako su usli u el ove godine
O

Odgovor

pre oko 2 godine

Nista ja ne kazem, svaka njima cast, ali da se zapitaju nadlezni jer nivo kosarke nije za evroligu, ni blizu
N

Nikmik

pre oko 2 godine

Ide samo osvajac jer je proslogodisnji finalista Monako usao u TOP 8 i automatski osigurao EL naredne godine.

El

pre oko 2 godine

@Pitanje | Nije to neko iznenadjenje u Evroligi vec ima timova koji nisu sampioni svojih drzava koji su u ligama i znatno slabije plasirani od pojedinih timova iz Evrokupa.
A

Aron

pre oko 2 godine

Smesan Alimpijevic, nerealno koliko ima srece!
U

U pravu si

pre oko 2 godine

Pa i Zoc je imao srece sa Saletovom trojkom , pa ode u Huventud itd. Pred Alimpijem je ozbiljna karijera a tebi ostaje da pises komentare i lecis komplekse.
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre oko 2 godine

Otisao i opet osvojio...

619_miliona

pre oko 2 godine

Alimpije, legenda Severa! Kada ovaj ode, vracas se da osvojis titulu sa Crvenom Zvezdom!
P

Pfc

pre oko 2 godine

Svaka cast alimpije mozes i ovu raspali a ndoru dobiti onda finale moze svasta da se desi
G

Gostijko

pre oko 2 godine

Alimpije je sa Stefanom Jankovicem, Jovanovicem, Radicevicem, Bjelicom, Lesorom matorim Anticem i bezobraznim Lazicem koji ga je sabotirao ostvario 11 pobeda u El i usao u fibale aba koje su mu sudije ukrale
D

Drmrpr

pre oko 2 godine

Da Lazic ga je bas sabotirao. Cak sam nacuo da je pala tuča i da je Pero Antic spasio da ne fali glava Lazicu...
Л

Лукаку 98

pre oko 2 godine

Диско диско до Евролиге!
A

Alooo

pre oko 2 godine

Bravo alimpije svaka cast
S

SDGFR

pre oko 2 godine

Posle Pesica ubedljivo najbolji Zvezdin trener u Covicevoj eri. Sa kakvom je ekipom covek imao onaj skor u Evroligi je za svaki respekt. Nazalost par kikseva u KLS i losa procena uprave koja nije umela to da istrpi su g akosatli posla.
T

TzT

pre oko 2 godine

Zvezda bi sprasila ovu Bursu 20 razlike , ali glat! Sraman je ovaj smesni EK.Sraman.
Z

Zeljeznik

pre oko 2 godine

Verovatno da bi, da se igra u seriji na 2-3 pobede. Ali kada se igra ovako na 1 meč, veruj mi da ništa nije sigurno.

Baskets

pre oko 2 godine

Kad se igra jedan mec tu moze vise faktora da utice nego na vise tu je znacajno iskustvo ekipe i uigranost, mirna glava trenutna forma ali bas u tom trenutku ako nekoj ekipi nije dan ako drugu ekipu krene moze svasta da se desi videlo se to vise puta.
G

Gaza Srba

pre oko 2 godine

Šta kažu panteri, smejurija od ekipe ova Bursa. Eeeee....panteri...pantšri..držite se boćanja i sećanja na Bari, manite se košarke, tu ste dokazano duplo golo.
3

32132121

pre oko 2 godine

haha pa vas i cedevita i bursa otresle, po stotku lagano, o cemu ti pricas :D
g

glok

pre oko 2 godine

Smesna ekipa, ali zamisli koliko smesna kada je vas pobedila pred 20 hiljada ljudi.Inace vi i Cedevita imate 1-4 sa Zvezdom, pa racunaj jsd-ovac.
0

011.011

pre oko 2 godine

Zvezda dobila vas 2 puta, Olimpiju 2 puta.Iz 5 meceva 1 poraz...Ovu Bursu bi dobili sa 50% snage.To sto vi hocete vas poraz i blam da predstavite kao nesto vau i Bursu kao GSW je druga stvar.I smesna Andora dodje do polufinala, zadnji u Spaniji.To dovoljno govori koliko je takmicenje ne smesno, vec presmesno.Tik kvalitetom u evrocelendz kup.
K

KIMI 85

pre oko 2 godine

Vidi se da pojma nemas o basketu. Nas nivo je Efes od koga smo na jednu loptu izgubili u gostima, i tukli kuci. Isto sa fenerom.. Real, Barsa, Makabi.. Svi su padali u pioniru. I ti se drznes da dovodis u pitanje da li bi mi dobili ovu tuti fruti ekipu? Vi ste stvarno komedija..
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

KIMI 85-Ovo je košarka a ne basket.Alba,Panatinaikos,Žalgiris i debakl protiv Bajerna se ne bi složili sa tobom,to je taj nivo koji Zvezdu koči godinama.Šta vredi i da pobediš prvih 5 ekipa na tabeli kad ne možeš da pobediš najslabije ekipe dva puta,zbog toga Zvezda ne može do top 8,bila jednom i ko zna kad će opet....
K

KIMI 85

pre oko 2 godine

@slaba odbrana Mi sa jednim klasicnim centrom, jednim krstenim suterom, smo tukli ekipe koje ce da igraju fajnal for. Cele sezone sa povredama, koliko samo smo nekompletni igrali. A vas smo oducili od KOSARKE.
T

TNT

pre oko 2 godine

Istresao ih Alimpije sve.