Komentari na vest

Strah Španaca je bio opravdan, Lorenco Braun potvrdio: Ne igram na Mundobasketu

N

Niger iz Bronxa

pre 10 meseci

Ahahaha... MVP G lige jedan od najjačih igrača u Evropi. Španija se trese od straha što neće da igra za njih. Pa nema frke, pa Španija ima sve zlatne medalje u mlađim selekcijama, pa biće valjda jedan španski plej iz najbolje evropske lige ACB da dostojno zameni velikog Lorenza?! Tužno na šta je spala evropska košarka.
6

6543

pre 10 meseci

Ali Španija je zemlja košarke kako nas ovde ubeđuju, zar su oni spali na nekog Amerikanca koji nikad bukvalno nije kročio u Španiju dok nije gostovao sa Zvezdom njihovim timovima
J

Junker

pre 10 meseci

Ameri "slabi", Spanci poprilicno slabiji, Grci verovatno bez Janisa, Luka tesko da moze do zlata da odvede Sloveniju, Australija mislim da nije ona od pre par godina. Francuzi su bas jaki, tu smo mi. Nadam se najjacem sastavu (bar jednom u zivotu) i da ne naletimo bas na Italijane pre 1/2 (ne znam tacno kako ide ukrstanje).
F

FOCAKKK

pre 10 meseci

Brate Australijanci nikad jači nisu bili. Ne znam pratiš li NBA uopšte.

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Sa Italiju igramo u drugu grupnu fazu POSTO se I 1/8 finale igra Po grupe 4 Po 4 I dve najbolje plasirane idu u 1/4 finale stim sto moramonda budemo prvi u drugi krug da bi izbegli Amere.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

francuzi idu sa 3 centra i jednom cetvorkom. to smo mi uradili u kini i proslavili smo se :) oni dalje od 1/4 nece