Povreda Embida protiv Vašingtona (AFP)
Povreda Embida protiv Vašingtona (AFP)

Strah u Filadelfiji: Embidu nastradalo koleno, sutra na magnetnoj razonanci (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.03.21. | 05:10

Centar napustio igru u trećoj deonici, Filadelfija do kraja dodatno povećala prednost

Filadelfija je pomnožila Vašington sa nulom, ali bi nesumnjivo menjala večerašnji trijumf u prestonici za zdravlje Džoela Embida. Centar Seventisiksersa i jedan od najozbiljnijih kandidata za zvanje MVP-a ligaškog dela sezone nezgodno je doskočio nakon snažnog zakucavanja u trećoj deonici, pa je završio na zemlji previjajući se od bolova.

Posle par minuta napustio je teren na nogama, a prema informacijama koje donose uticajni mediji na severnoameričkom kontinentu, sutra ga očekuje magnetna rezonanca koja će pokazati ozbiljnost povrede. Ne bi trebalo posebno isticati koliki će hendikep za Filadelfiju predstavljati potencijalno duže odsustvo čoveka koji ove sezone prosečno beleži 30,2 poena i 11,6 skokova po utakmici.

Izabrane vesti

Prošlog meseca Embid je takođe naterao crne sumnje u misli navijača ekipe koja je vodeća u istočnoj konferenciji. Tada je protiv Portland Trejl Blejzersa naizgled nastradalo desno koleno nakon što je centar blokirao polaganje Enesa Kantera. Međutim, par minuta kasnije eto Embida ponovo na terenu sa ukupno 31 poenom u utakmici koju je Fila izgubila.

Večeras to nije bio slučaj, pa je Embid ostao na 23 poena, sedam skokova i tri asistencije. Za razliku od okršaja sa Portlandom njegov tim je večeras razmontirao Vizardse.




tagovi

Džoel EmbidDžoel Hans Embid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara