Komentari na vest

Stručni ugao: Igokea igra najbolju košarku, Lojd i Volden nisu jedini s kvalitetom u Zvezdi, drugi treba da pokažu veću inicijativu

u

uzicanin

pre gotovo 3 godine

Reći da Igokea igra najbolju košarku u ABA ligi, a da li namerno izostaviti Budućnost sa vrhunskim trenerom i snažnim roster je u najmanju ruku smešno. CZ ima dobar tim ma šta stručnjaci pričali i već "prave alibi" ako se ne uzme Aba ali CZ nažalost zavisi od Lojda mnogo. Ako Lojd igra CZ je ok a ako stane kao što jeste jer se evidentno čuva za neki novi ugovor onda nastaje problem. Volden je igrač na mahove... Igrao je odlično a sada je upao u minus fazu i tako da teško će biti CZ da osvoji ABA.
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

Zvezda ima stručnjaka koji je oterao jedinog pismenog centra i to će je koštati ABA lige. To sam napisao još kad je O'Brajant otišao. Radonjić ne ume da postavi nijedan jedini napad, ne zna kad da uzme time-aut, kad koga da uvede. Pa Volden je sve živo uprskao u zadnjoj utakmici i igrao je sve do 5. lične greške. Toliko o treneru. Zbog njega i kvazi stručnjaka sa ovog portala koji ga veličaju mi nije ni žao što ćemo ostati bez ABA.
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

U toku nedelje pada odluka o vraćanju navijača u hale i na stadione. Sa navijačima nam ne može niko ništa. Sa njima će Zvezda biti barem 3 puta bolja i jača. Posle godine i leta stara garda će opet Pionirom da šeta i milogorcima da smeta. Izađi mala...
P

Poverenje?

pre gotovo 3 godine

O kakvom poverenju u domaće igrače pričamo kada Uskoković presedi celu utakmicu na klupi, a igra Hol koji veze sa košarkom nema u ovom trenutku. Nikakav doprinos ne daje ekipi. Uskokoviću od kupa, na kojem je pokazao da može da bude koristan za ekipu, opada minutaža. A Zvezda ima velikih problema na pleju i organizaciji igre. Ipak verujem da će da se skupe redovi i da ćemo da prođemo u finale. A tamo će biti veoma teško. Budućnost uopšte nije naivna ekipa. Kobs i Ivanović biće velika prednost. Plus imaju solidnu centarsku liniju, za razliku od Zvezde, gde Noko na trenutke pokazuje potencijal.
t

trews

pre gotovo 3 godine

Mogao bi ti na klupu da vidimo sta znas.
U

Utvara

pre gotovo 3 godine

Kad ide Lojda ili Waldena,nema te ekipe koja moze dobiti Zvezdu.Proslu utakmicu protiv Igokee se nisu videli ni jedan ni drugi!
S

Singapurac

pre gotovo 3 godine

Zvezda će zgaziti Igokeu u Beogradu!Bukvalno zgaziti!Zapamtite moje ime Singapurac,javiću vam se u posle utakmice da vas pitam kako te!?
I

Ivan333

pre gotovo 3 godine

Dobar ti je nadimak za rimovanje
m

mrčo

pre gotovo 3 godine

Ne bojim se za igokeu...ali protiv budućnosti,nesrećni kuzmić i noko...reed ce ih unakaziti!
D

Df

pre gotovo 3 godine

Reed je dobar samo protiv igrača od kojih ima veće gabarite. Noko I Kuzmića ga rešavaju lagano. Veći problem može biti Ivanović.
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

BUDUCNOST igra nsjbolju kosarku, posle je tu IGOKEJA pa zvezda FMP2
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Misliš Igokea 1?
7

777

pre gotovo 3 godine

Zvezda je imala najjaci tim dok je imala O Brajanta otkad je on otisao igra pod kosem ne postoji. Svaki tim ako zatvori Lojda vrlo je blizu pobede nad Zvezdom. Ako Lojd ne igra dobro onda mora da proradi Davidovac i Dobric a Dobric odigra svaku sedmu dobro...
p

primer

pre gotovo 3 godine

Navedi jednu utamicu gde je O'Brajant dominirao.
M

Mrkalo

pre gotovo 3 godine

Zvezda ce majstoricu dobiti sa 20+ razlike.Prosto je Radonja hteo jos jedan mec pre finala,da ukomponuje sve da se pregaze djetici sa 3-0.
S

Spawn84

pre gotovo 3 godine

Не лупај глупости!!!
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

Ti stvarno veruješ u to?
P

Pop87

pre gotovo 3 godine

Ja sam od 2002-06 bio na skolovanju u CG,kad se setim koliko ti montenegristi mrze Srbe,i onda procitam komentare tipa pravi Srbi ce navijati za Buducnost,ma vi ste sve ali Srbi niste!!!
N

Noleeeee

pre gotovo 3 godine

Za fmp necemo sigurno.
g

gost3

pre gotovo 3 godine

A šta ovde kod nas nema kukolja, sve pravednici? Milogorci jesu izrodi ali njih nema ni 50% što su poslednji izbori u CG i dokazali, a skoro pola CG su pravi Srbi koji su u litijama branili srpske svetinje, bili hapšeni, progonjeni, maltretirani od strane Milove policije...zašto sve ljude u CG stavljate u isti koš i širite mržnju samo zbog utakmice koja vam je na redu? Jel vas to optuženi za proneveru novca na KiM tzv doktor mašinstva tako uči?
J

Jimmy Jimmy

pre gotovo 3 godine

Ja živeo u BGu tokom školovanja. Bilo duplo, a možda i 3 puta više crnogoraca nego tamo gde si ti bio. Niko Srbe nije mrzeo :)
B

Brockic

pre gotovo 3 godine

Ne lupaj gluposti, niko ne mrzi Srbe već srpsku politiku.
M

Monteserbia

pre gotovo 3 godine

Pod srpskom politikom verovatno podrzavumevas opravdano insistiranje na istini da su Crnogorci izmisljena nacija i da su u pitanju Srbi koje Turci nisu osvojili. Sta je lose u toj politici?
F

Fahagag

pre gotovo 3 godine

Zvezda nema cetvorku i peticu! Tub smo osakaceni! Nase petice i cetvorke nisu ni za aba 2 ligu. E tu lezi najveci dio problema nase ekipe,igraci pod obrucem.
C

CaleB pravi

pre gotovo 3 godine

Dao bog da ispadnemo od Igokee, da ne moram da gledam kako nas Buducnost ponizava. Bruka smo od tima.
I

Istina

pre gotovo 3 godine

Ti nisi navijac zvezde i nikad nisi ni bio, ti si jedan iskompleksirani lik kome su blize crno bele boje.
B

Bedo jedna

pre gotovo 3 godine

Bruka si ti a ne zvezda kada ovakve kometnare pises
S

Samo istina

pre gotovo 3 godine

Nikad nisam mislio da ce doci dan da navijaci sopstvenog kluba optuzuju za neko pustanje/namestanje I pljuvanje sopstvenog trenera,da se brani klub od takvih. ta neka mrznja prokletstvo da se nadje najsitnija greska u treneru da bi se pljuvao je ono sto ceka svakog trenera, Isto se desavalo I Milojevicu ta bahata isfustrirana masa koja je zvizdala i na utakmicama LS koja je bila nezadovoljna I posle drugog ulaska u LS. Taj fenomen je prosto neverovatan , Zbog takvih ce otici I Stankovic a I Milojevic je jedva cekao da ode , prosto jedna agresivna manjina koja ima osobine navijaca JSD I pored titule I svega u evropi ima nagon da pljuje I da se bakce utakmicama za opstanak toboze brinu za regularnost a samo im je cilj da opljunu po treneru jer druge prilike slabo imaju. I ne zaustavljaju se na tome vec se oni I dalje I dalje bave samo da bi napakostili sopstvenom klubu , nema prosto gorih navijaca od takvih na kugli zemaljskoj…Da tako se ponasate prema sopstvenom klub,Nikad niko nije radio u istoriji fudbala
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Vi ste odavno u top 10 aba nista se ne brini za ispadanje.. Hahaha hahaha hahaha hahaha
Z

Zvižd

pre gotovo 3 godine

Sram vas bilo za tekst..Ostoja platio??
g

grobar 23

pre gotovo 3 godine

kakve li tek textovu je u mogucnosti da plati ostojin gazda i bog zivota i smrti u srbiji ,cuveni patoloski partizanomrzac joj joj gani ko vas ne zna...
S

Sale Kg

pre gotovo 3 godine

@grobar 23 Taj da vas mrzi i da mu je u interesu ugasio bi vas odavno, ne bi vam davao za licencu fk-u i milionče za košarkaškog trenera. Da te podsetim da je isti dozvolio da Zvezda zbog licence bude izbačena iz evrope, kao i da su prošli na vlasti što su hteli da ugase SD CZ košarkaškom klubu odnosili koševe dok nismo imali jednog sponzora na dresu, dok na vašim više nema mesta od sponzora. Kad vam bude odnosili koševe tad se javite.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Iskljuci ce struju, bez brige!
X

XD

pre gotovo 3 godine

Uz onako losu Zvezdu, onakvo sudjenje i onako dobar procenat suta modu da dobiju i ovde. Ali, ako samo jedan od ta tri aduta zakaže nemaju sta da traze.
G

Gost777

pre gotovo 3 godine

Buducnost ce nam vise odgovarati jer ne igraju odbranu... napadacki je Buducnost jaca ali to je to
P

Privacy

pre gotovo 3 godine

Buducnost vas je dobila i sa Obrajantom rocestijem kad ste bili jaci ,a i kasnije razbijanje u moraci. Ali ipak vam vise odgovara Reed ivanovic cobbs dela vale ejim itd .od Atica i drugova. Koga je Buducnoat takodje dva puta ubjedljivo razbila.