Komentari na vest

Subotičanin Barna heroj Spartaka: Za tri godine od B lige do ABA i bitaka sa večitima

M

M024

pre 24 dana

Filip Barna prelazi u Partizan! Proverena informacija!
Y

Yees

pre 24 dana

Jedva čekam da gledam Zvezdu u Subotici.
3

3333

pre 25 dana

Bilo bi kul da se preziva Barni, najkul lik iz crtaća ikad. Sudbina je nekad kvarna, kad umesto Barni prezivaš se Barna.
G

Gorostase.Iz.Kafica

pre 25 dana

Kaminski viski ovo ono, pobego čovek od Partizana nikad u Srbiju nece da dodje vise. Au koje zlo bolesno napredno partizansko
A

Aaahahahahahahhaa

pre 25 dana

Nije pobegao nego je visak za domacu ligu, i nema potrebe da ostaje, tako ce da bude jos sa dvojicom stranaca koji ne mogu da igraju, a kompleks frustracije i lazi zna se ko profitira.
#

#ahahaha

pre 25 dana

Ma nije ni Asano nego ga razigravaju drugi klubovi za ovogodišnje kvalifikacije lš za nkp.
A

Ahaahahaahaahahaah

pre 25 dana

Asano, vau kakav intelekti odgovor,pravi onaj crveni ahahaahahahah.
S

SUNĐER BOB

pre 25 dana

A stvarno što ne pisete o krahu nekad dobrog trenera Želimira? Zato sto ste im sponzori? Dajte nesto velikoj seriji Sveropilosa njegovom deklasiranju ZOCa..
A

Ahahahahahahahahaah

pre 25 dana

Evo sve trče da objave, ahahahaahahaa kompleks radi punom parom.
D

Drvo

pre 25 dana

Možda iskusno čekaju da ih odvali i Mega 🤣
O

Objektivno342

pre 25 dana

Čestitke Spartaku i Filipu. Želim mu da nastavi svoj razvoj i da bude uspešan u reprezentativnom dresu. Meni je žalosno što se ne podrazumeva da se večiti rivali otimaju za igrača koji je MVP Aba2 lige, a pri tom relativno mlad srpski igrač, nego se jure izmene i izmene izmena da budu neki stranci polutani. U Zvezdi su prošle godine afirmisali Petruševa i to je to, a što se tiče Partizana pokazalo se poslednjih godina da je za mladog igrača manji peh da polomi nogu, nego da potpiše za Partizan.
C

Chivas

pre 25 dana

O svemu se piše samo o debaklu sa Želimirom ništa... Pa, objavite ako hoćete...
A

Ahaahahhaha

pre 25 dana

Opet taj Želimir, opet od ranog jutra kompleks, frustracija,jad i beda.
@

@ahahahaha

pre 25 dana

Pa ti bi da ustaneš ujutru pa kaficu na miru da ne misliš na agoniju, ne ide to tako, mora da se plati bahaćenje, ne može sve da se zataškava.Misliš da je želimiru lako..
Z

ZELIMIR.LROVICNO

pre 25 dana

Ogi Jaramaz se popipmanio Kaminski pobego glavom bez obzira, Tristan odavno digao sidro. Razbežali se pametni. Čeka se Aleksa kog ce Zelimir da iskoristi za srpsku ligu, ali krece debakl protiv Mege zato sto Mega ima trenera i timski igru a Zelimir nije trener i nema ni jednu akciju.
A

Ahaaaahahahaahahahah

pre 25 dana

Na koju agoniju,ahahaahahah evo bas mislim nema pametnija posla nego kao vi koji ste puni kompleksa prema Obradovicu 24 sata, a za kaficu u kafiću si u pravu nista lepse,gledas prelepe cure i uzivanje, a ne ko vi koji nema nikakve veze sa Zelimirom odmah daj da se otkuca nesto ima da mi lajkuju😂😂😂😂