Sudija koji je oštetio Zvezdu suspendovan na četiri utakmice

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.01.23. | 14:01

Očekivano, ali slaba uteha...

Nije neka naročita uteha navijačima i ljudima iz kluba, ali čisto da konstatujemo: kako Mozzart Sport saznaje, sudija na koga je pala najveća krivica za ključni propust na utakmici Crvena zvezda - Barselona, u okviru 16. runde Evrolige (Finac Are Haliko), moraće na hlađenje u naredna četiri meča.

To je odluka Sudijske komisije elitnog košarkaškog takmičenja koja dolazi kao potvrda ranijeg stava da je srpski i regionalni šampion oštećen.

Izabrane vesti

Podsetimo, Barselona je uspela da dođe do produžetaka (i kasnije slavi) u Pioniru tako što je Nikola Mirotić pogodio trojku sa zvukom sirene, međutim kasnije se pokazalo da je najbolji igrač španskog giganta nagazio aut-liniju.

"Nisam znao zaista... To je nova informacija za mene. Vidiš kakve su sudije... Kako posle da im ne zvižde?! Šokiran sam, iskreno. Te stvari ne bi smele da se dešavaju, s obzirom da imamo toliko kamera i sisteme za praćenje dešavanja na terenu. Ne sumnjam u to što se priča, verujem da sam gazio liniju, ali nisam znao to dosad", rekao je MVP Evrolige posle utakmice.


tagovi

Evroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara