Detalji iz Madrida
Detalji iz Madrida

Sudija koji je razdvajao igrače u madridskoj tuči ponovo deli pravdu

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.05.23. | 13:27

Uz njega su još Ukrajinac i Francuz

Druga utakmica u Madridu ostala je upamćena po novom brejku Partizan Mozzart Beta i tuči koja je nastala pošto je Serhio Ljulj niskim udarcem isprovocirao Kevina Pantera. U kompletnom ludilu koje je nastalo hrabar potez povukao je sudija Oleg Latiševs koji je utrčao među igrače i pokušao da ih razdvoji od dalje eskalacije obračuna.

Letonski sudija deliće pravdu i u majstorici koja je na programu u sredu od 21 čas. Uz njega će biti Ukrajinac Boris Rižik kao glavni arbitar susreta, a uloga trećeg sudije poverena je Francuzu Mediju Difali. Rižik i Difala vodili su glavnu reč na trećem susretu četvrtfinala, odnosno prvom u Beogradu, kada je Real Madrid stigao do prvog od dva brejka kojim je produžio dramu.

Izabrane vesti

Latiševs je jedan od najboljih evropskih sudija i uglavnom se delegira za najvažnije utakmice, a mogao bi da se nađe i na svom jedanaestom završnom turniru Evrolige. Delio je pravdu i u finalu 2021. godine, kada je Efes osvojio prvu od dve titule.

Partizan Mozzart Bet je u utorak ujutru otputovao za Madrid, gde će trenirati u kasnijim popodnevnim satima. Ekipi će sada nedostajati samo Aleksa Avramović, s obzirom da je dva meča suspenzije odradio kapiten Kevin Panter.



tagovi

KK PartizanEvroligaTop 8 EvroligePartizan Mozzart BetKK Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara