Komentari na vest

Surova poslednja četvrtina Azura za pobedu nad Nigerijom

B

BoTKo

pre gotovo 3 godine

Koje su to tuturutu reprezentacije???
v

valdi

pre gotovo 3 godine

Napisaću ti koje nisu i nadam se da će one zauzeti prva 4 mesta, jer je ovo sve ostalo presmešno. Amerika, Australija, Španija i Francuska. Prvenstvo bez nas, Litvanije, Brazila, Kanade, možda čak i Hrvatske, nije prvenstvo. Italija, Nemačka, Češka, Slovenija, su nižerazredne evropske reprezentacije koje su iskoristile priliku da se domognu ovog prvenstva, jer im mali broj igrača igra Evroligu i u Nba. Što se tiče ostalih zemalja, one su uglavnom služile za uigravanje.
B

BoTKo

pre gotovo 3 godine

Po tvome ispada da Srbija nije prosla jer je imala slabu ekipu??? Slovenci su prvaci evrope zasto im nije mjesto na OI ??? Sta to Rusija ima zadnjih godina,Hrvata godinama nema nidje,Litvanci su daleko od starih generacija...Nemoj sad da ispada da ako nema Srbije da su sve truba reprezentacije!!!
v

valdi

pre gotovo 3 godine

@Botko, Slovenija je tuturutu reprezentacija, koja ima Dončića i jednog stranca. Svaka čast Dončiću na sve, al reprezentacija mu je kršina. Osvojili su Evropu, jer je Dragić protiv nas odigrao bez greške, a i koliko se sećam mi smo igrali bez Jovića. Da smo bili kompletni, ne bi oni nas dobili nikad. Rusiju nigde nisam spomenuo, jer njih nema 20 godina. Hrvate sam dodao onako, mada mislim da bi oni lagano dobili gomilu tuturutu reprezentacija, da ih nije ukanalio raspored. Litvanija ti nije nešto već godinama? Ako ona nije nešto, onda ni mi nismo. Jedina prava košarkaška nacija, pored nas. Nema ni jednog stranca. Uvek ih poštujem i cenim i sa njima se uvek igraju istorijski mečevi. Sve nas je raspored unakazio, a to su neki lepo iskoristili i to je to.
v

valdi

pre gotovo 3 godine

Sramotno je šta su od košarke napravili. Tuturutu reprezentacije prolaze, a velikani ove igre ostaju kod kuće zbog lošeg rasporeda. Na olimpijskim igrama 4 reprezentacije su ozbiljne, a ostale su druge liga, možda i treća.