(©FIBA)
(©FIBA)

Svaki poen vredi više – Orlovi u borbu za polufinale ulaze sa dodatnim motivom

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.09.23. | 17:20

Fondacija Mozzart donira 1.000 dinara za svaki poen, a 10.000 za svaku trojku. Sredstva idu za razvoj školskog sporta, a oprema će stići i u škole koje su pohađali naši reprezentativci

Svaki koš može biti presudan u nastavku borbe za medalju, a svaki poen će i na meču protiv Litvanaca vredeti više!

Orlovi u utorak igraju najvažniju utakmicu na Mundobasketu, a Fondacija Mozzart i u četvrtfinalnom susretu daje dodatni motiv Pešićevoj četi. Od početka Svetskog prvenstva kroz akciju je prikupljeno 1.032.000 dinara, a i u ovom okršaju će svaki poen vredeti 1.000 dinara, a trojka 10.000.

Izabrane vesti

Fondacija Mozzart sredstva će usmeriti za razvoj školskog sporta, a oprema će stići i u osnovne škole koje su pohađali naši reprezentativci!

Dakle, Bogdan Bogdanović u utorak igra i za svoje naslednike sa Mirijeva, Nikola Milutinov za novosadske školarce, Stefan Jović za niške, a đaci iz Priboja brojaće trojke Marka Gudurića

Orlovi su silovito otvorili šampionat, a poraz od Italije na startu druge faze ih nije mnogo uzdrmao. Protiv Dominikanske Republike su odmah namestili ruku i sa 112 pogodaka popravili ukupni šuterski bilans – 502 poena, 53 trojke i milionski iznos u akciji „Svaki poen vredi više”!

Fondacija Mozzart akciju sprovodi u saradnji sa Savezom za školski sport, pa će i osnovci širom Srbije u utorak pre podne svim srcem biti uz naše košarkaše.


tagovi

MundobasketMundobasket 2023košarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara