"Kuzmanović"
"Kuzmanović"

Tarlać dobio naslednika: Kuzmanović direktor srpske reprezentacije?

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.03.15. | 20:36

Još se čeka zvanična potvrda Košarkaškog saveza Srbije, a Vladimir Kuzmanović bi trebalo da bude najbliži saradnik novopečenog potpredsednika saveza Igora Rakočevića

Kuzmanović

Posle mesec dana Košarkaški savez Srbije dobija direktora reprezentacije, a Dragan Tarlać svog naslednika na toj poziciji! Trebalo bi da ubuduće tu funkciju obavlja nekadašnji bek Crvene zvezde Vladimir Kuzmanović koji bi tako postao jedan od najbližih saradnika Igora Rakočevića i bio bi zadužen za organizaciju pred velika takmičenja, kao i poslove oko angažovanja trenera i stručnog štaba.

Izabrane vesti

Kuzmanović bi, ukoliko i zvanično dođe do promocije, brinuo o svim muškim selekcijama srpskog nacionalnog tima, od najmlađe pa sve do seniorske koju sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević. Do pre mesec dana, tu funkciju obavljao je Dragan Tarlać. Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i Budućnosti trebalo bi da bude najbliži saradanik Igora Rakočevića, potpredsednika Saveza za košarkaška pitanja, a interesantno je da su njih dvojica u Podgorici i Beogradu bili saigrači na parketu.

Vladimir Kuzmanović je tokom igračke karijere igrao za OKK Beograd, BFC Beočin, te pomenuti beogradski i podgorički klub, da bi kasnije imao odiseje po Belgiji, Grčkoj i Rumuniji. Po okončanju igračke karijere, Kuzmanović se bavio skautingom, a u poslednje vreme javnost u Srbiji mogla ga je videti i čuti u ulozi komentatora i analitičara tokom evroligaških mečeve koje su Crvena zvezda i Partizan igrali minulih godina.

Čeka se još samo zvanična potvrda Upravnog odbora KSS – a i Kuzmanović bi trebalo da preuznme direktorsko mesto u Savezu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vladimir KuznmanovićSrbijaIgor RakočevićEvropaDragan Tarlać

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara