Screenshot - twitter.com/bczalgiris; Foto: MN Press
Screenshot - twitter.com/bczalgiris; Foto: MN Press

Tejlor zvanično, Polonara pred vratima Žalgirisa

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.01.23. | 21:49

Dobri rezultati i domaćinstvo Fajnal fora podigli ambicije tima iz Kaunasa, koji je posle angažovanja zamene za povređenog Kinana Evansa na pragu velikog pojačanja

Ostao je Žalgiris bez Kinana Evansa do kraja sezone zbog povrede Ahilove tetive, ali je ekspresno reagovao i angažovao bivšeg igrača Mursije i Efesa Ajzeu Tejlora. Amerikanac je potpisao ugovor do kraja sezone, a pred vratima tima iz Kaunasa je i Akile Polonara, prenosi BasketNews.

Trener Anadolu Efesa Ergin Ataman je istakao da Italijan ima ponude, pisalo se o interesovanju Virtusa, pa i Makabija, predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je istakao da je Polonara bio i opcija tima sa Malog Kalemegdana, ali će po svemu sudeći iskusni krilni centar završiti u Litvaniji.

Izabrane vesti

Bivši košarkaš Baskonije i Fenerbahčea bi u Kaunasu trebalo da odmeni povređenog Tajlera Kavanoa, koji bi takođe mogao da završi sezonu zbog povrede leđa.

BasketNews podseća da je Virtus takođe bio zainteresovan, ali je navodno Polonara insistirao na prelasku u redove Žalgirisa.

Ekipa Kazisa Maksvitisa ima devet pobeda posle 17. rundi u Evroligi, a juče je uzela veliki skalp Fenerbahčeu, kada se Evans i povredio.

Polonara će bez sumnje biti veliko pojačanje za sastav iz Kaunasa, iako je ove sezone bio u drugom planu u Istanbulu, pa je u dresu Efesa beležio svega 2,8 poena i 2,2 skoka u proseku.


tagovi

Kauno Žalgiriskk ŽalgirisŽalgirisAjzea TejlorAkile Polonara

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara