Teo u reprezentaciji!

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.02.19. | 12:58

Sjajni plejmejker se našao na spisku za mečeve protiv Estonije i Izraela u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo

Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak reprezentativnih kandidata za predstojeće mečeve šestog „prozora“ kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. u Kini protiv Estonije i Izraela. Na njemu se našao i Miloš Teodosić!

Naš nacionalni tim će se okupiti u ponedeljak 18. februara 2019. u beogradskom hotelu „Kraun Plaza“ i održaće tri treninga do polaska na put u Estoniju, koji je zakazan za 20. februar.

Izabrane vesti

Srbija 21. februara od 18.00 časova gostuje Estoniji u Talinu, dok 24. februara od 16.00 časova dočekuje Izrael u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu.

Reprezentaciji Srbije potrebna je jedna pobeda iz ova dva meča da obezbedi plasman na Svetsko prvenstvo u Kini. Naravno da će sada Orlovima biti mnogo lakše uz Teodosića koji je sigurno željan igre jer je veći deo ove sezone presedeo u Klipersima.

Sada je u potrazi za novom sredinom, gladan je košarke, a dovoljno je da pusti samo deo svoje magije i protivnici poput Estonije i Izraela neće imati šanse. Jasno je da Teodosić ima veliku želju da nastupi i na Svetskom prvenstvu u Kini za reprezentaciju Srbije. Videćemo kakvi će biti njegovi naredni koraci, slobodan je igrač. Očekuje se najviše da će karijeru nastaviti u Evroligi, a do sada su se kao zainteresovani klubovi pojavljivali Anadolu Efes i Makabi iz Tel Aviva.

Sa Teom će sve ići mnogo lakše.

Na spisku selektora Aleksandra Đorđevića su:

Miloš Teodosić
Vasilije Micić
Ilija Đoković
Stefan Pot
Milenko Tepić
Dragan Milosavljević
Aleksa Avramović
Branko Lazić
Ivan Paunić
Ognjen Dobrić
Marko Simonović
Vladimir Lučić
Stefan Birčević
Stevan Jelovac
Miroslav Raduljica
Nikola Jovanović
Đorđe Gagić
Nikola Milutinov
Ognjen Kuzmić

Foto: Star sport


tagovi

Miloš TeodosićMundobasket 2019košarkaška reprezentacija SrbijeAleksandar Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara