Teodosić ’poludeo’, Đorđević niže pobede posle otkaza (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.12.20. | 21:09

Virtus ubedljiv na gostovanju

Otkako je dobio otkaz koji je dan kasnije poništen, Aleksandar Đorđević niže pobede sa Virtusom. Skor je četiri pobede u četiri meča. Dve u Evrokupu i dve gostujuće u prvenstvu. Poslednja u nizu je bila večeras na gostovanju Trevizu.(92:78) koji je u sredini tabele.

Blistao je večeras Miloš Teodosić sa 20 poena, devet asistencija i četiri skoka za samo 25 minuta na parketu. Za dva je šutirao 4/5, za ti 3/6, sa linije penala 3/4. Imao je indeks čak 31, a neke od asistencija su bile čudesne u njegovom stilu poput ovih:

Izabrane vesti

Teodosić je već za poluvreme upisao 16 poena i šest asistencija i bio nezaustavljiv za odbranu Treviza. Virtus je ubacio preko 50 poena za poluvreme, imao desetak razlike i bilo je jasno da neće prokockati ovu pobedu. Na kraju treće je već bilo 20 razlike i sve je bilo gotovo...

Za razliku od Teodosića, njegov zemljak Stefan Marković je nimao partiju za zaborav i završio je sa indeksom minus dva. Za 18 minuta nije upisao ni poena, imao je tri izgubljene lopte i samo jednu asistenciju, a iz igre je šutirao 0/2.

Virtus se popeo na treće mesto na tabeli i napravio je sjajnu uvertiru za veliki derbi protiv Olimpije Milano u narednom kolu kada se očekuje debi velikog pojačanja Marka Belinelija.



tagovi

Virtus BolonjaAleksandar ĐorđevićMiloš Teodosić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara