""
""

Tepić zvanično napustio Ritas, u Partizanu je od ponedeljka

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.12.13. | 16:52

Srpski internacionalac bi mogao da se nađe u rosteru već za utakmicu sa Cedevitom, koja je na programu 22. decembra u Zagrebu

Baš kao što je pre nekoliko dana i najavio Duško Vujošević, Milenko Tepić će i definitivno postati košarkaš Partizana. Srpski internacionalac je i zvanično napustio redove Lijetuvos Ritasa i od ponedeljka će početi sa radom u novom-starom klubu.

Tepić je prvobitno nosio dres crno-belih u periodu od 2006. do 2009. godine, kada je osvojio čak osam trofeja. Po odlasku iz Partizana igrao je za Panatinaikos i Kahasol, a od jula je zadužio opremu litvanskog kluba, sa kojim je potpisao jednogodišnji ugovor. 

Izabrane vesti

Ipak, 26-godišnji bek nije imao zapaženu ulogu ove sezone, u Evroligi je u proseku igrao po 16 minuta i za to vreme je beležio 4.2 poena, 1.6 skokova i 1.4 asistencije. 

Podsetimo, priča o povratku Milenka Tepića pojavila se nakon što je Leo Vesterman zaradio tešku povredu kolena, zbog koje će sa terena odsustvovati oko šest meseci.

Očekuje se da će Tepić biti u rosteru već za utakmicu sa Cedevitom, koja je na programu 22. decembra. Za učešće u evropskim takmičenjima moraće da sačeka početak druge runde, a Partizan je posle velike pobede nad Fenerom došao na korak od TOP 16 faze.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Jadranska ligaMilenko TepićFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara