Vili Rid (©Star Sport)
Vili Rid (©Star Sport)

Teška povreda centra Budućnosti Vilija Rida

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.03.22. | 21:55

Centar Budućnosti uz pomoć lekarskog tima napustio teren još u prvom poluvremenu utakmice sa Burgom, izgleda da je stradala Ahilova tetiva

Pretrpela je Budućnost još jedan neočekivan poraz, pala u Morači u duelu sa Burgom (73:75). Tako je verovatno odigrala i poslednji meč pred svojim navijačima u Evrokupu. Loše vesti stigle su i posle utakmice, Vijesti prenose da je Vili Rid zadobio povredu Ahilove tetive i da se neće skorije vraćati na parket.

Iskusni centar se povredio u drugoj četvrtini pri rezultatu 36:34 za Podgoričane. Odmah je bilo jasno da nije bezazleno. Samo se stropoštao na teren i nije mogao da utane, potom je uz pomoć lekarskog osoblja morao da napusti parket.

Izabrane vesti

Posumnjalo se na Ahilovu tetivu koja ga je i ranije mučila, a prema informacijama sa kojima raspolažu Vijesti izgleda da je došlo do pucanja.

U suzama je napustio Moraču, a sutra ga očekuje i pregled magnetnom rezonancom, kako bi se utvrdio stepen pvorede. Ako je potpuna ruptura, na šta se sumnja, jasno je da je otisan za tekuću sezonu, a možda i za narednu. Oporavak od takve povrede traje makar šest meseci, a potom i povratak u takmičarski ritam posle velike pauze... Centri se pritom zbog visine teže oporavljaju od ovakvih povreda.



tagovi

KK Budućnost PodgoricaVili Rid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara