"Vladimir Dado Arnautović"
"Vladimir Dado Arnautović"

Titula za Dadu Arnautovića

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.05.15. | 17:01

Asesoft osvojio 11. titulu prvaka Rumunije i posvetio je teško bolesnom šefu struke

Vladimir Dado ArnautovićInatom protiv uloge autsajdera. Košarkaši Asesofta pod vođstvom Saše Ocokoljića uspeli su da iznenade rumunsku javnost savladavši Targu Mureš sa 3:0 u finalnoj seriji plej-ofa. U čast klub, navijača, ali i prvog trenera Vladimira Dade Arnautovića,  kojem je u martu dijagnostikovana teška bolest zbog koje je dirigentsku palicu privremeno preuzeo baš Ocokoljić.

Ali u Asesoftu nisu zaboravili 13 godina koliko je Arnautović podario klubu što kao igrač što kao trener.
"Izgarali su sve vreme, igrali su za našeg trenera Dadu Arnautovića, od srpskih, preko rumunskih igrača, do Amerikanaca. Svi su želeli da se revanširaju i klubu i navijačima i pre svega Dadi", kaže za MOZZART Sport Ocokoljić, koji je dao nemerljiv doprinos osvajanju Asesoftove 11. titule šampiona.
"Odlično smo odigrali odlučujuću utakmicu, možda je to bila i naša najbolja partija, bili smo sjajni u napadu i još bolji u odbrani. Sve čestitke upućujem mojim igračima koji su u neku ruku bili otpisani i kojima su svi davali male šanse. Pored svih problema malo ko je ovo očekivao. Ponavljam igrači su najzaslužniji za novi uspeh", zaključio je Ocokoljić.

Izabrane vesti

Piše: Đurđe Mečanin
Foto: MN Press.


tagovi

Vladimir ArnautovićSaša OcokoljićKK Asesoft

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara