Milojević: Beron je dao trojku koja bi jednom ušla, četiri puta ne bi

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.02.20. | 19:21

"Ponovio bih sve isto kada bismo ponovo igrali", kaže trener Mege

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Niša)

Bio je odličan sudar u polufinalu Kupa Radivoja Koraća, Mega Bemaks je imala sjajnu šansu da dobije Crvenu zvezdu, ali nije iskoristila veliku priliku.

Izabrane vesti

Stvari u svoje ruke je uzeo ko drugi do Bili Beron, dao je trojku, na drugoj strani Peri nije bio precizan i tu je bio kraj nadanja Megi.

Trener Mege Dejan Milojević kaže da bi sve opet isto uradio.
"Čestitam Zvezdi na pobedi. Odigrali su čvrstu utakmicu, defanzivnu. Bili Beron je ubacio vrlo teške poene, nismo ubacili neke poene, ali mi idemo dalje. Kako god, ponosan sam na način na koji smo igrali. Cilj nam je da obezbedimo opstanak u ABA ligi", jasan je bio Milojević posle ovog meča.

Megi je najvažnije da izbori opstanak u ABA ligi.
"Drugi deo sezone u ABA ligi igramo dobro. Igrali smo protiv nekih jakih ekipa, u Zadru smo izgubili na neki sličan način, ali igramo mnogo bolje. Prva moja rečenica u svlačionici i tada i sada bila je slična. Rekao sam igračima "da smo igrali ovako kao večeras cele sezone, borili bismo se za plej-of". Nadam se da će momci nastaviti ovako".

Imala je Mega prednost u samoj završnici, ali nije uspela ni do produžetka.
"Apsolutno bih ponovio to isto. Kada igrate sa Zvezdom, ne želite produžetak. Da je neka manja kvalitetna ekipa, možda bih to radio. Pitanje je dali bismo dali poene u tom zadnjem napadu. Beron je dao trojku koja bi jednom ušla, četiri puta ne bi, a ja bih ponovio sve isto kada bismo ponovo igrali".

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara