Iz arhive: Sjakam i Harden u duelu (©Reuters)
Iz arhive: Sjakam i Harden u duelu (©Reuters)

Toronto rutinski s Hjustonom, Oklahoma se izborila s Bostonom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.07.20. | 09:00

Marko Gudurić nije igrao u Memfisovom porazu od Filadelfije

Posle više od četiri meseca čekanja i košarkaši Toronta započeli su pripreme za nastavak sezone pobedom nad Hjustonom rezultatom 94:83.

Zanimljivu utakmicu odigrali su igrači dva tima. Hjuston je početkom četvrte deonice vodio sa minimalnih 75:74, ali je Toronto ubrzo napravio seriju 7:0, posle čega branilac titule više nije ispustio prednost. Reptorsi su susret prelomili na tri minuta do kraja, posle trojke Meta Tomasa za prednost od velikih 15 poena, što je nateralo Serža Ibaka da ovaj potez iskreno proslavi...

Izabrane vesti

Upravo je Ibaka bio najefikasniji igrač Toronta sa 18 poena, dok je kod Hjustona 24 poena (6/15 iz igre) uz deset asistencija i četiri skoka bio prvi igrač susreta. Doduše, Rasel Vestbruk nije igrao celo drugo poluvreme, dok je Harden presedeo celu poslednju četvrtinu.

Oklahoma je bez većih problema dobila Boston sa 98:84, a ono što su američki mediji primetili jeste da su zvezde Seltiksa izgledale “zarđalo“, što je dovelo do toga da celo drugo poluvreme uglavnom igraju rezerzvni igrači. Bez mnogo defanzivne energije, Oklahoma je lako čuvao vođstvo gotovo svih 40 minuta, a najveća razlika iznosila je i 18 poena u završnici susreta.

Šej Gidžes Aleksander i Stiven Adams predvodili su Tandere sa po 17 poena, dok je Enes Kanter bio najbolji kod Kelta sa 11 poena i 10 skokova.

Marko Gudurić nije igrao u Memfisovom porazu od Filadelfije (83:90). U pobedničkom sastavu Tobijas Heris imao je 15 poena i 10 skokova, dok je na drugoj strani Jonas Valančijunas skupio 20 poena i 11 uhvaćenih lopti.



tagovi

Serž IbakaStiven AdamsTobijas Heris

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara